09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bam telinden yakalamak lazım
insanları kendi silahlarıyla vuracaksın ki canları acısında anlasınlar

Maalsef anadoluluların böyle bir huyu var, yabancı gelin ahahahahaha

Yine aynı kuzenine diyolar ki
Senin sevgilin iyi kız hoş kız emmeee yabancı
Yabancı derken kız Karadenizli yani
Bende diktim gözlerimi adam artık söylemiş bulundu ( kuzenin babası bu, yani Ous'un eniştesi )

Neyse biraz süre geçti kahve istendi
Sevgili görümcem kahve yapmayı bilmez ( Onu istemeye geldiklerinde de ben yaptım )
Kaynanam gitti bende yardım edeyim bari dedim yaotık geldik
Servis ettim
Kaynanam bu enişteye dedi ki kahve nasıl güzel mi Çekirge yaptı

Güzel gelin eline sağlık dedi adam
Afiyet olsun enişte yabancı gelin kahvesi ama idare edeceksin artık yerlisi gelene kadar dedim
Herkes koptu adam dumur oldu

bana da öyle geliyo ama ben diyemem ben hamileyim diye

Babaanne oluyosun de. Vicdansızlık yapma bari Ara.

Bunu hatırlıyorum, aman altta kalma lafı sok hemen.

Ous bana bunu dese onu boşarım
Ciddiyim

Bende eğer birgün bi evladım olursa galiba anneme bırakabilirim
İkinci ay parçası vak'ası yaşamak istemiyorum

ay parçası vakası nedir bilmiyorum ben :)

kendi kızlarıyla gelini bir tutmuyorlar ki zaten
aksini beklemek hayal kırıklığı
tecrübeyle sabit ne yazık ki

tutmasın ama oğluyla kızını bir tutsun tutmak da zorunda, tutmuyorsa da başına gelecekleri hakediyor demektir di mi ama?

Adil insan sevilir, sevgi yoksa bile saygı duyulur, hatalı olmasına rağmen sırf kendi kızı diye canak tutulmaz. Sen de bir annenin evladısın, bir yere kadar tahammül edersin.

evet çok doğru dedin, doğru kelime tahammülüm kalmadı artık o yüzden de çektim elimi ayağımı.

Babaanne oluyosun de. Vicdansızlık yapma bari Ara.

Bunu hatırlıyorum, aman altta kalma lafı sok hemen.

Ben olsam aramam Nemesis, Oustan duymadı mı ki sanki. İkinciyi baskıya gerek yok
Arayıp hayırlı olsun demesi gerekir, demiyosa da çokta tın

Niye altta kalayım kızım
Yabancı didiler bana, düşman kuvvetiyim madem altta kalmamam lazım

Duydu da yine de konuşmak ister kadınceğiz, bu kadar da vixdansız olmayın lan! Hepinizi pıcaklarım

ay parçası vakası nedir bilmiyorum ben :)

Çok şey kaçırmışsın

Ay parçası benim eşim oluyo
Sevgili anneannesi büyütmüş onu, annesi çalışıyo diye
Zaten aynı binadalar
Hala evlendi diye ay parçasının ardından ağıtlar yakıyo, ben önce biri öldü sanıyodum hızlı konuşuyo da bişey anlamıyorum
Meğersem ay parçasını almışım aynı binaya gelmemişim başka semte götürmüşüm böğrüne vuruyo ellerini

Şimdi yavrumu bu kadar saplantılı sevmesinler diye ve ilerde gelin benim gibi çekmesin diye ya anneme veririm diyorum ya kendim bakarım
Nasip tabi daha ortada bişey yok

en önce biri öldü sanıyodum hızlı konuşuyo da bişey anlamıyorum
Meğersem ay parçasını almışım aynı binaya gelmemişim başka semte götürmüşüm böğrüne vuruyo ellerini

ahahhahaha gözümde canlandırdım

ağzını yüzünü dağat onların bebeyim, ye onları

hahahaha acı yok rocky acı yok!

dün cupcake yapcam diyodum ya yaptım tabiisi de kayınbirader istedi facebook'ta görünce indirdim aşağı ona kadar, tembih ettim bi de bunlar biraderin sakın kimse ellemesin dedim nhahahah

normalde bol bol gönderirdim bundan sonra böyle. madem ben iş yapmayan gelinim nimetlerimden de faydalanmasınlar bi zahmet

yaşasın kötülük

Vicdan abidesi annem de senin gibiydi hala daha yaranamadı garibim

Olsun kızım kocası sevinir ben de böyle mal bi gelindim iste

Yok aferin akıllıca davranmışsın. Ne beslicen onları, sonra gözünü oyuyolar :)

ikimizde kendi ailelerimize söyledik kuzum biliyo yani akşamları konuşuyolar eşimle nasıl diye soruyolar falan

Duydu da yine de konuşmak ister kadınceğiz, bu kadar da vixdansız olmayın lan! Hepinizi pıcaklarım

canım vicdansızlık değil diyemem utanırım yani, hamileyim derken hala bi tuhaf oluyorum zaten bakma çok istiyodum hazırdım ama tuhaf bi his ne bileyim yoksa vicdansızlık değil

aaa ne delilik sana düşman olmuştur anneanne

annem adana'da benim ya yoksa benim de annem bakardı ne güzel

Ya hamileyim deme, nasılsın de, babaanne olmaya hazır mısın de :) ne bilim bebeği sıkıştır araya. Yazık üzülürüm ben böyle seylere.

Olsun kızım kocası sevinir ben de böyle mal bi gelindim iste

Biraz mizaçla alakalı Elm
Ben annemi bile aramam, telefonla konuşmayı sevmem
Ama ziyaretlerine gidince bol bol konuşurum tabi

Kaynanamı da aramıyorum
Sorun edemezler çünkü ben annemi de aramıyorum, Ous'un annesini hiç aramam akıl var mantık var yani

Hep Ous iletişim kurar bende eşlik ederim gidilcek edilcekse
Çocuk olursa da Ous söyler galiba
Ama merak etme bizimki soluğu bizde alır aramama gerek kalmaz

Nemesis uzak tabi ama ben olsam yine de aramazdım Ous söylemiş yeter işte derdim yani

Ya hamileyim deme, nasılsın de, babaanne olmaya hazır mısın de :) ne bilim bebeği sıkıştır araya. Yazık üzülürüm ben böyle seylere.

zaten konuşma rutinimiz yoktu ki, bide Allah biliyo korkuyorum yaa, şimdi eltimle kaynımlada küsya bize sarsın istemiyorum belkide yanlış düşünüyorum ama ne bileyim

İnsan cekinir mutlaka söylerken de ne bileym bu kadar uzakken söylenebilir diye düşünüyorum.

Ben de dıdımın dıdısını bile ararım telefonla :)

zaten konuşma rutinimiz yoktu ki, bide Allah biliyo korkuyorum yaa, şimdi eltimle kaynımlada küsya bize sarsın istemiyorum belkide yanlış düşünüyorum ama ne bileyim

Yok minikkuşum neden sarsın. Sen sevindir kadıncağızı sonra yine hayatına dönersin. Yani ben olsam öyle yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…