yok canım özel bi şirketin muhasebe bölümünde mali müşavir.
evet böyle bir çirkefliği yapanı duysam ayıplardım bi kaç ay önce ama madem öyle ben de kendimi de çocuğumu da eşimi de ezdirmem kimseye. onlar torunsa benimki de torun, onlara bakmasa anlarım eyvallah ama madem evde oturan kıznın çocuklarına bakıyor bneimkine de bakacak yoksa hazırlasın paracıklarımıki derdim para değil evde oturmak istemiyorum 2 sene 3 sene ama olsun en zayıf noktadan vurmak gerekiyorsa parayla tehdit etmek lazım
Maalsef anadoluluların böyle bir huyu var, yabancı gelinahahahahaha
bana da öyle geliyo ama ben diyemem ben hamileyim diye
Yine aynı kuzenine diyolar ki
Senin sevgilin iyi kız hoş kız emmeee yabancı
Yabancı derken kız Karadenizli yani
Bende diktim gözlerimi adam artık söylemiş bulundu ( kuzenin babası bu, yani Ous'un eniştesi )
Neyse biraz süre geçti kahve istendi
Sevgili görümcem kahve yapmayı bilmez ( Onu istemeye geldiklerinde de ben yaptım )
Kaynanam gitti bende yardım edeyim bari dedim yaotık geldik
Servis ettim
Kaynanam bu enişteye dedi ki kahve nasıl güzel mi Çekirge yaptı
Güzel gelin eline sağlık dedi adam
Afiyet olsun enişte yabancı gelin kahvesi ama idare edeceksin artık yerlisi gelene kadar dedim
Herkes koptu adam dumur oldu
Ous bana bunu dese onu boşarım
Ciddiyim
Bende eğer birgün bi evladım olursa galiba anneme bırakabilirim
İkinci ay parçası vak'ası yaşamak istemiyorum
kendi kızlarıyla gelini bir tutmuyorlar ki zaten
aksini beklemek hayal kırıklığı
tecrübeyle sabit ne yazık ki
Adil insan sevilir, sevgi yoksa bile saygı duyulur, hatalı olmasına rağmen sırf kendi kızı diye canak tutulmaz. Sen de bir annenin evladısın, bir yere kadar tahammül edersin.
Babaanne oluyosun de. Vicdansızlık yapma bariAra.
Bunu hatırlıyorum, aman altta kalma lafı sok hemen.
evet çok doğru dedin, doğru kelime tahammülüm kalmadı artık o yüzden de çektim elimi ayağımı.
Ben olsam aramam Nemesis, Oustan duymadı mı ki sanki. İkinciyi baskıya gerek yok
Arayıp hayırlı olsun demesi gerekir, demiyosa da çokta tın
Niye altta kalayım kızım
Yabancı didiler bana, düşman kuvvetiyim madem altta kalmamam lazım
ay parçası vakası nedir bilmiyorum ben :)
en önce biri öldü sanıyodum hızlı konuşuyo da bişey anlamıyorum
Meğersem ay parçasını almışım aynı binaya gelmemişim başka semte götürmüşüm böğrüne vuruyo ellerini
Duydu da yine de konuşmak ister kadınceğiz, bu kadar da vixdansız olmayın lan! Hepinizi pıcaklarım
ağzını yüzünü dağat onların bebeyim, ye onları
Vicdan abidesiannem de senin gibiydi hala daha yaranamadı garibim
hahahaha acı yok rocky acı yok!
dün cupcake yapcam diyodum ya yaptım tabiisi de kayınbirader istedi facebook'ta görünce indirdim aşağı ona kadar, tembih ettim bi de bunlar biraderin sakın kimse ellemesin dedim nhahahah
normalde bol bol gönderirdim bundan sonra böyle. madem ben iş yapmayan gelinim nimetlerimden de faydalanmasınlar bi zahmet
yaşasın kötülük
Ben olsam aramam Nemesis, Oustan duymadı mı ki sanki. İkinciyi baskıya gerek yok
Arayıp hayırlı olsun demesi gerekir, demiyosa da çokta tın
Niye altta kalayım kızım
Yabancı didiler bana, düşman kuvvetiyim madem altta kalmamam lazım
Duydu da yine de konuşmak ister kadınceğiz, bu kadar da vixdansız olmayın lan! Hepinizi pıcaklarım
Çok şey kaçırmışsın
Ay parçası benim eşim oluyo
Sevgili anneannesi büyütmüş onu, annesi çalışıyo diye
Zaten aynı binadalar
Hala evlendi diye ay parçasının ardından ağıtlar yakıyo, ben önce biri öldü sanıyodum hızlı konuşuyo da bişey anlamıyorum
Meğersem ay parçasını almışım aynı binaya gelmemişim başka semte götürmüşüm böğrüne vuruyo ellerini
Şimdi yavrumu bu kadar saplantılı sevmesinler diye ve ilerde gelin benim gibi çekmesin diye ya anneme veririm diyorum ya kendim bakarım
Nasip tabi daha ortada bişey yok
ikimizde kendi ailelerimize söyledik kuzum biliyo yani akşamları konuşuyolar eşimle nasıl diye soruyolar falan
canım vicdansızlık değil diyemem utanırım yani, hamileyim derken hala bi tuhaf oluyorum zaten bakma çok istiyodum hazırdım ama tuhaf bi his ne bileyim yoksa vicdansızlık değil
Olsun kızım kocası sevinirben de böyle mal bi gelindim iste
Ya hamileyim deme, nasılsın de, babaanne olmaya hazır mısın de :) ne bilim bebeği sıkıştır araya. Yazık üzülürüm ben böyle seylere.
Biraz mizaçla alakalı Elm
Ben annemi bile aramam, telefonla konuşmayı sevmem
Ama ziyaretlerine gidince bol bol konuşurum tabi
Kaynanamı da aramıyorum
Sorun edemezler çünkü ben annemi de aramıyorum, Ous'un annesini hiç aramam akıl var mantık var yani
Hep Ous iletişim kurar bende eşlik ederim gidilcek edilcekse
Çocuk olursa da Ous söyler galiba
Ama merak etme bizimki soluğu bizde alır aramama gerek kalmaz
Nemesis uzak tabi ama ben olsam yine de aramazdım Ous söylemiş yeter işte derdim yani
zaten konuşma rutinimiz yoktu ki, bide Allah biliyo korkuyorum yaa, şimdi eltimle kaynımlada küsya bize sarsın istemiyorum belkide yanlış düşünüyorum ama ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?