o evi bende gördüm ya mutfak çok saçma geldi bana..
masa aytı bir tal avize ayrı bir talden çalıyor ve çok kalabalık..
o evi temizleyeme kalksan 1 hafta uğraşırsın
tarz karmaşası yaşanıyor oradakız benim evimi görse mobılya dukkanı zanneder
aman napıcan işte herkesin zevki farklı ben herşeyimi spor aldım ev dediğin rahat olacak her yerde bişeyler biblolar süsler bana göre değil, evlenmeden önce çeyiz alışverişlerine hız verdiğim zamanların birinde mağazadaki kız gelin seti diye bişey çıkardı önüme yatak örtüsü ama nasıl bişey aman Allahım fırfırlar üstünde taşlar simler pofur pofur bişey 500 liraymış, ay dedim bunu alan var mı, ben der demez arkamdaki kız bunun kırmızısı var mı demez mi, örtü zaten evlere şenlik bide kırmızısını soruyo
aman napıcan işte herkesin zevki farklı ben herşeyimi spor aldım ev dediğin rahat olacak her yerde bişeyler biblolar süsler bana göre değil, evlenmeden önce çeyiz alışverişlerine hız verdiğim zamanların birinde mağazadaki kız gelin seti diye bişey çıkardı önüme yatak örtüsü ama nasıl bişey aman Allahım fırfırlar üstünde taşlar simler pofur pofur bişey 500 liraymış, ay dedim bunu alan var mı, ben der demez arkamdaki kız bunun kırmızısı var mı demez mi, örtü zaten evlere şenlik bide kırmızısını soruyo
İnsan onu her gün yatagına kapatırken üşenir be
bendede bır elın parmagını gecmez suslerım yanı onunda ıkı tanesı vazodur :) bende avangard mı yapsam evı dıye dusunmustum ama uzanıp ayaklarımı yukarı kaldıramayacaksam ne yapıcam o evı bırde ev 2+1 salon salomac bır tane oda olacak o yuzden ev sporama cok da klasık dosenmıs evde begendım ama boylesını gormedım ya kedı ulasamadıgı cıgere bılmem ne dermıs :)
hiç sorma yaa bide nasıl yıkanır temizlenir o bilemedim, üzerindeki taşları boncukları çıkarsan takıcı açarsın yeminle, kuru temizleme mi yapılır bilemedim ki
günaydın kıslarrr nörüyonuz sabah sabah kocanın telefonu karıştırırken yakalandım....
Amaan bize ne milletin evinden mobilyasından, Allah herkese ağız tadı versin.
kız niye karıştıryordunnkiiiigünaydın kıslarrr nörüyonuz sabah sabah kocanın telefonu karıştırırken yakalandım....
benim yatak örtüsünü kaldırdımm benn dolaba...kutusunada koydum..ne zaman çıkar bir daha Allah bilirrro yatak ortusu sanırım yatmak ıcın degıl ya nevresımmıydı neydı o olsa olsa bebek mevludu ıcın olur ama bebek yatamaz ıcıne
bendede bır elın parmagını gecmez suslerım yanı onunda ıkı tanesı vazodur :) bende avangard mı yapsam evı dıye dusunmustum ama uzanıp ayaklarımı yukarı kaldıramayacaksam ne yapıcam o evı bırde ev 2+1 salon salomac bır tane oda olacak o yuzden ev sporama cok da klasık dosenmıs evde begendım ama boylesını gormedım ya kedı ulasamadıgı cıgere bılmem ne dermıs :)
he valla
sen benim karnıbaharımı beğenmedin ama çok güzel oldu, denemeni tavsiye ederim beşamel sos ve kaşarla etlerin yanına güzel oluyo sen onu tek başına yemezsin zaten yanına et istersin
Ben sepze sevmiyorum bebişimMesela dışarda yerken sotelenmiş brokoli fln geliyo ya Bu ağacı tabağımdan alın diye carlıyorum
Ama sen ye, yarasınnnn yeğenime gitsin
günaydın kıslarrr nörüyonuz sabah sabah kocanın telefonu karıştırırken yakalandım....
ahh işte ben hala Ankarada olacaktım biz seninle ev arkadaşı falan olacaktık ki ben sana çaktırmadan pırasa bile yedirirdim, kış mevsiminde ben daha az sıkıntı çekiyorum ne pişirseme dair
Ben sepze sevmiyorum bebişimMesela dışarda yerken sotelenmiş brokoli fln geliyo ya Bu ağacı tabağımdan alın diye carlıyorum
Ama sen ye, yarasınnnn yeğenime gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?