09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

corsa deneyeyim diyorum bir de hic kullanmadım opel.

Dün biraz bozdum da bugün iyiyim biraz hafiflemiş hissediyorum kendimi. Ptesi tartılıcm
bizde de opel var astra 25 bini devirdik şimdilik memnunuz
bi ben giremiyorum diyete her sabah bugün dikkatli olacam diye başlıyorum gün içi iyi oluyor ama sonu felaket

bi ben giremiyorum diyete her sabah bugün dikkatli olacam diye başlıyorum gün içi iyi oluyor ama sonu felaket

kızlar yeni topik açdımmm saydırmaca ayy pardon dertleşmece DDD

arada uğrayın haaaa

Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın inşallah.

Bakma ben de aman aman dikkat etmiyorum da kış tehlikeli, kazak mazak derken alıyoruz kiloları

i30 :) bi bak istersen... memnun kalacaksın :) sonrasında da benim kızdan alacaksın eminim heheheh

Senin kızdan alamam bebişim ona vereceğim parayla ev alırım la ben
aynen aynen dizel de bulunur oh yolları ağlatırsın kamyon deyince benim de algım bozuldu bak hahahahah yolları ağlatmak...

Salon kadını cizgimizden kaydırdı hatun bizi

Ten rengi, kurtarıcı renk yani. Aslında renkler cıvıl cıvıl ama ben esmerim ya cingene gibi oluyorum
hahahahahahahahahahaha est.canımmm çok yakışıo esmer esmer

Dene mi diyosun, opel sağlam markadır. Bi de lpg ya da dizel bulursam güzel olur dimi

Kamyon mu la benim arabam

kuzum o zaman karpuz yada kedi öreyim

Clioya pek kanım kaynamıyo be abla ama sıfırları güzel elli bin cik

ablacım bizim proje müdürne siyahını verdiler şimdi sıfır valla güzele benzio

ix35 demiyorum kuzu i30 mis gibi araba, i30'dan sonra anca ix35 :)

Ben de ix35ten bahsediyorum, i30 da bakabilirim. Dur sahibinden e bir gireyim

evet oysa ki son derece salon kadınıydım ben de. tepede bir topuz, altta pembe pijama altı, boynuma astığım tuvalet kağıdı :2::2::2: nezle zor

Rujunu sürdün mü

hahahahahahahahahahaha est.canımmm çok yakışıo esmer esmer

kuzum o zaman karpuz yada kedi öreyim

ablacım bizim proje müdürne siyahını verdiler şimdi sıfır valla güzele benzio

Karpuz ör ya da tüylü ipten bişey ör

Ben de ix35ten bahsediyorum, i30 da bakabilirim. Dur sahibinden e bir gireyim

i30'la bi test sürüşü yap enfes bir araba, her özelliği ile beğeneceksin. vazgeçilmezin olacak ve arabanı satınca da depresyona girmeyeceksin :)) ben çocuklu kadınım yavrum hem de kokoşum malum ufak araba kesmiyor beni genişlik şart

Kokoşluğunun ağır bastıgına iddiaya girerim :)

elymra eşimin bir arkadaşı sıfır araba aldı 62 bin saydı araca dizel olsn otomatik olsun bluetoot u olsun açılır cam tavanı olsun diye; araba haftasını doldurmadan iki kaza yaptı birinde kendisi park yerinden çıkarken kolona sürtmüş ikincisi de ş içi yolda seyir haldeyken bir araba buna hafiften çarpmış ama adam kaçmış bizimki de plakayı filan alamamış şimdi araç serviste.

biizm araba da tam 1 yılını doldurdu bir gün evimizin ordaki park yerindeyken gelmiş serseri haylazın teki çarpmış sol farla çamurluk yamulmuş üstüne de not bırakmış abi beni arayın diye; tutanak tutmamızı kabul etmediler kaskomuz varken yasal hakkımızdan bile faydalanamadık öylece servise götürdük sanki kendimiz ağaca toslamışz gibi araba işi şans işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…