09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Benim de gitmem lazım aslında, son zamanlarda pek iyi hissetmiyorum kendimi. Çok icime kapandım. Ama ilaç da kullanmak istemiyorum, emdr terapi almıştım, ona mı baslasam yine. Harika bir yöntem. Ama 6 ay gidiyo işte

bana demedi hiç onu, post travmatik depresyonlarda kullanılıyormuş benim bir travmam yok bildiğim kadarıyla :/ psikiyatriye rutin gidiyroum ben. bugünkü ekstraydı gerçi de 3 ayda bir kontrolüm var. öğretmenim ben dedim, psikolojim bozulursa çocuklar en çok etkilenir düzenli gelmek istiyorum dedim. hoca baktı şöyle gülerek tamam dedi içinde manyağa bak demiştir belki

Ben en çok doğum gününde gülmüştüm bir sürü çocuk olunca ve oyuncakları ile oynayınca misafirler giderken bizimki topladı oyuncaklarını masaya saymaya başladı, envanter çıkarttı resmen...

ahahaha allahım ne fenalar biz mi saf salaktık acaba bunlar mı uyanık :)

Evet harcanmasınlar, keşfedilsinler işte :)))

Kızım onlar kendi cevherlerini keşfetmişlerdir zaten

Senin tramvatik bir durumun yok :) Benim de yok sadece aldatıldım aslında ahahahah

yafff vala seytana uydum telfnla yatıyo kalkıyo ondan aslında her zamn ölede işte baktım yanında seytan aklıma girdi nasıl cıkacam kızlar işin içinden

Suc bastıracaksın. Kusura bakma ama telefonla yatıp kalkıp beni endişelendiriyosun, suc sende mi bende mi? Utanmadan bir de benden hesap mı soruyorsun diceksin

Napıyosunuz
Bizim sistem 11 den sonra bakıma girecekti diye jet hızıyla işlerimi bitirdim programı kullanamayacağım diye
Ondan geç geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…