09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hoş bulduk çek. sen de yoğunmuşsun...
hareket yok galiba.

Ben hep yoğunum da kendimi sıkmamak adına yavaş yavaş yapıyodum
Bi kk ya yorum, bi iş gibi..
Ama sisteme bakım yapılınca açamam programı diye aralıksız yaptım işleri bitirdim

Millet te yemektedir herhalde

nobody gelirsen tıkıla beni kreş konusunda dinlemek isterim tavsiyelerini.

oyy hangi renk aldın?
nedense ben evlendikten sonra pek süremiyorum ya..eskiden ne güzel renk renk sürerdim.

Ten rengi, kurtarıcı renk yani. Aslında renkler cıvıl cıvıl ama ben esmerim ya cingene gibi oluyorum

Ten rengi, kurtarıcı renk yani. Aslında renkler cıvıl cıvıl ama ben esmerim ya cingene gibi oluyorum

ten rengi güzel yani her kıyafete gider. eli güzel gösterir. canlı renklerı taşımak biraz daha zor sadece. kıyafet konbini vs bir de köşeden ordan burdan gitti mi çok kötü görünüyor.

ten rengi güzel yani her kıyafete gider. eli güzel gösterir. canlı renklerı taşımak biraz daha zor sadece. kıyafet konbini vs bir de köşeden ordan burdan gitti mi çok kötü görünüyor.

zaten sürerken sanki tınrağıma değil de komple parmağıma sürüyorum renklileri :)

Minik kuşun napıyoo ne durumda keyfi

Ben bununla kaza yapmıştım sirkem, sonra bi tadı kactı, yaptırdım fln ama o eski sürüş keyfi yok. Bir taraftan da değişiklik olsun istiyorum. Piyasa da feci.
ne almayı düşünüyorsun peki?
Mia da kücükken böyleydi en büyük keyfi pcde uyumaktı unuttu simdi :)

Ben şahin bile kullanmıştım Her arabayı kullanabilirsin unutma, yeter ki iste.

Bazı ilaçlar cok feci kilo yapıyo dikkat etmek lazım
sahi alkali diyetin nasıl gidiyor? var mı bi fark ?

ipek miniğin kreşteki son durumları nasıl var mı bir gelişme?

ne almayı düşünüyorsun peki?

sahi alkali diyetin nasıl gidiyor? var mı bi fark ?

ipek miniğin kreşteki son durumları nasıl var mı bir gelişme?

corsa deneyeyim diyorum bir de hic kullanmadım opel.

Dün biraz bozdum da bugün iyiyim biraz hafiflemiş hissediyorum kendimi. Ptesi tartılıcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…