09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hayat herkese ayrı bi zor işte napıcaksın, ama güzelde, yakaladığım insanı öpesim var bu ara

Ay beni öpebilirsin en sevdiğim sey

Sevindim

Bi de bence sen üşeniyosun
Nasıl zaman yok
Hafta sonun var, arkadaş grubunla veya kardeşinle çık bi yerlere kafa dağıt gel
Hep iş-ev hep iş-ev her yerde bunalır ki insan

Daha doğrusu kabuğumu kıramıyorum. Kız kardeşimle aramız bozuk. Bi tane arkadaşı var yollu gibi onlar antalyaya gitti. Hic arkadaşım yok burda. Elimden geleni yapıyorum ama genelde odamda kitap okuyorum mal mal. Bu cumartesi annem yoktu, evde kimse yoktu, ölsem dedim ptesi bulurlar cesedimi

canım ya ex de yokmuş ama adamın gönlü zenginmiş
sen derdini çektin kaymağınıda elalem yiyecek

He şimdi de mke de işci oldu :) Neyse Allah bilsin

İnsan ailesini nasıl kandırır yaa. Hadi adam işsizdir onu saklar da cocuğunu nasıl saklar :S

Kk ya konu aç sende

Vardı bi tane
Annem çok güzel fal bakar şıp diye herşeyi bilir
Ümrani'ye de oturan 19-22 yaş kız arkadaş yok mu benle çarşı pazar gezecek ?

Diye

Bende dedim annene söyle şıp diye bilsin var mı yok mu

Sende öyle yap

Son düzenleme:

Ben kk dan kanka bulmayı bıraktım. cok güzel arkadaşlıklarım olmuştu :)

itiraf.comdan bulacam

öpeyim yavrummm

ohhh iyi geldi

Onu bende gördüm
Hadi önceki evliliğini duymadılar da ortada bi çocuk var nasıl anlamadı ailen diye
Cevap gelmedi galiba

Önceden BDV de cok güzel konular acılırdı. Adamın metresi konu acıp adamı nasıl boşatacağı konusunda akıl isterdi

Ben kk dan kanka bulmayı bıraktım. cok güzel arkadaşlıklarım olmuştu :)

itiraf.comdan bulacam

Şaka bi yana sen konuşkansın
Nasıl arkadaşın yok
Okuldan, işten, mahalleden vardır illa
Bir iki görüşmeye başlasan tekrardan, devamı gelir

kuzum ben o konuyu okurken daha kötüsünüde düşündüm ilk etapta başlıktan bu kadın kumamı acaba diye düşünmeden edemedim konuyu okuyunca buna şükür dedim

İnsan ailesini nasıl kandırır yaa. Hadi adam işsizdir onu saklar da cocuğunu nasıl saklar :S

ulen en az 4.000 alıyodur eve giren maaş 7,5 olcaktı

Onu bende gördüm
Hadi önceki evliliğini duymadılar da ortada bi çocuk var nasıl anlamadı ailen diye
Cevap gelmedi galiba

adam çocukla görüşmüyomuş, bi senedir görmüyorum demiş de gizlice gidip görmüş ağustos ayında çocuğu

neblim ya anlamadım nasıl iş, benim koca benden küçük 3 yaş, ben onu sakladıydım ama çıktı sonra ortaya

Şaka bi yana sen konuşkansın
Nasıl arkadaşın yok
Okuldan, işten, mahalleden vardır illa
Bir iki görüşmeye başlasan tekrardan, devamı gelir

Hepsiyle bağımı kopardım. Lisedekilerle zaten anlaşamazdım, bir ara buluştuk, anaam kocandan niye ayrıldın, maaşın ne kadar, arabayla beni eve bırak, kurumdan yakışıklı ayarla bana falan :) Bıraktığım yerde kalmışlar Ben de onları bıraktım.

Ünide de ous yüzünden koptum herkesten. Ben konuskanım da benimle arkadaş olmak zordur. Cok severim ben. Ama silince de silerim.

Parası batsın onun.

neblim ya anlamadım nasıl iş, benim koca benden küçük 3 yaş, ben onu sakladıydım ama çıktı sonra ortaya

Sen de benim gibi cıtır seviyosun :1.

di mi ikinci eş diyince kuma galiba dedim bi içimden.

benim koca da devlete girsin ya yazık çok üzülüyorum çok yoruluyor keşke o da üüretmen olsaydı negzel yatardık aylarca malak gibin

Önceden BDV de cok güzel konular acılırdı. Adamın metresi konu acıp adamı nasıl boşatacağı konusunda akıl isterdi
evt ya kimse kendini kk da paralatmıyor artık
yine yok kimsecikler.
gel bacum gel

aynen bacı aynı dertten muzdaribim helede lise konusunda

adam çocukla görüşmüyomuş, bi senedir görmüyorum demiş de gizlice gidip görmüş ağustos ayında çocuğu

Ben görmedim o kısmı
Bi daha sordum
Şimdi biri dicek niye sordun sana sinir oldum, sonra gelsin kibler

Lisedekiler öyle oluyo genelde
Bi de kız kızı çekemiyo cidden, hep dedikodu laf sokmaca peşinde oluyolar
Bende öyleyim anlatmıştım bi örnek, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen çocukluk arkadaşım vardı 23 yaşımda sildim onu, hak etmişti daha da selam sabahım olmadı , olmaz da

Ben biraz yokum kızlar görüşürüz

Kolay gelsin minikkuşum

di mi ikinci eş diyince kuma galiba dedim bi içimden.

benim koca da devlete girsin ya yazık çok üzülüyorum çok yoruluyor keşke o da üüretmen olsaydı negzel yatardık aylarca malak gibin

benimki iyi bir şirket bulsa öpüp başıma koyacamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…