hayat herkese ayrı bi zor işte napıcaksın, ama güzelde, yakaladığım insanı öpesim var bu ara
Sevindim
Bi de bence sen üşeniyosun
Nasıl zaman yok
Hafta sonun var, arkadaş grubunla veya kardeşinle çık bi yerlere kafa dağıt gel
Hep iş-ev hep iş-ev her yerde bunalır ki insan
canım ya ex de yokmuş ama adamın gönlü zenginmiş
sen derdini çektin kaymağınıda elalem yiyecek
he o da var di mi
bdv'de bi konu var saçımı başımı yolcam, kız adamın ikinci karısı adamın ilk karısında bi de çocuğu var ve evlenirken kız bunların hepsini saklamış ailesinden, kaynanası altınlarını almış, altınlar için de benim adıma kasada hepsi demiş ailesine
üstümü başımı yırtasım geldi sinirden
Daha doğrusu kabuğumu kıramıyorum. Kız kardeşimle aramız bozuk. Bi tane arkadaşı var yollu gibi onlar antalyaya gitti. Hic arkadaşım yok burda. Elimden geleni yapıyorum ama genelde odamda kitap okuyorum mal mal. Bu cumartesi annem yoktu, evde kimse yoktu, ölsem dedim ptesi bulurlar cesedimi
Kk ya konu aç sende
Vardı bi tane
Annem çok güzel fal bakar şıp diye herşeyi bilir
Ümrani'ye de oturan 19-22 yaş kız arkadaş yok mu benle çarşı pazar gezecek ?
Diye
Bende dedim annene söyle şıp diye bilsin var mı yok mu
Sende öyle yap
öpeyim yavrummm
he o da var di mi
bdv'de bi konu var saçımı başımı yolcam, kız adamın ikinci karısı adamın ilk karısında bi de çocuğu var ve evlenirken kız bunların hepsini saklamış ailesinden, kaynanası altınlarını almış, altınlar için de benim adıma kasada hepsi demiş ailesine
Ben kk dan kanka bulmayı bıraktım. cok güzel arkadaşlıklarım olmuştu :)
itiraf.comdan bulacam
yine yok kimsecikler.
kuzum ben o konuyu okurken daha kötüsünüde düşündüm ilk etapta başlıktan bu kadın kumamı acaba diye düşünmeden edemedim konuyu okuyunca buna şükür dedimhe o da var di mi
He şimdi de mke de işci oldu :) Neyse Allah bilsin
İnsan ailesini nasıl kandırır yaa. Hadi adam işsizdir onu saklar da cocuğunu nasıl saklar :S
Onu bende gördüm
Hadi önceki evliliğini duymadılar da ortada bi çocuk var nasıl anlamadı ailen diye
Cevap gelmedi galiba
He şimdi de mke de işci oldu :) Neyse Allah bilsin
İnsan ailesini nasıl kandırır yaa. Hadi adam işsizdir onu saklar da cocuğunu nasıl saklar :S
Şaka bi yana sen konuşkansın
Nasıl arkadaşın yok
Okuldan, işten, mahalleden vardır illa
Bir iki görüşmeye başlasan tekrardan, devamı gelir
kuzum ben o konuyu okurken daha kötüsünüde düşündüm ilk etapta başlıktan bu kadın kumamı acaba diye düşünmeden edemedim konuyu okuyunca buna şükür dedim
ulen en az 4.000 alıyodur eve giren maaş 7,5 olcaktı
neblim ya anlamadım nasıl iş, benim koca benden küçük 3 yaş, ben onu sakladıydım ama çıktı sonra ortaya
kuzum ben o konuyu okurken daha kötüsünüde düşündüm ilk etapta başlıktan bu kadın kumamı acaba diye düşünmeden edemedim konuyu okuyunca buna şükür dedim
ulen en az 4.000 alıyodur eve giren maaş 7,5 olcaktı
evt ya kimse kendini kk da paralatmıyor artıkÖnceden BDV de cok güzel konular acılırdı. Adamın metresi konu acıp adamı nasıl boşatacağı konusunda akıl isterdi
gel bacum gelyine yok kimsecikler.
Hepsiyle bağımı kopardım. Lisedekilerle zaten anlaşamazdım, bir ara buluştuk, anaam kocandan niye ayrıldın, maaşın ne kadar, arabayla beni eve bırak, kurumdan yakışıklı ayarla bana falan :) Bıraktığım yerde kalmışlarBen de onları bıraktım.
Ünide de ous yüzünden koptum herkesten. Ben konuskanım da benimle arkadaş olmak zordur. Cok severim ben. Ama silince de silerim.
adam çocukla görüşmüyomuş, bi senedir görmüyorum demiş de gizlice gidip görmüş ağustos ayında çocuğu
Hepsiyle bağımı kopardım. Lisedekilerle zaten anlaşamazdım, bir ara buluştuk, anaam kocandan niye ayrıldın, maaşın ne kadar, arabayla beni eve bırak, kurumdan yakışıklı ayarla bana falan :) Bıraktığım yerde kalmışlarBen de onları bıraktım.
Ünide de ous yüzünden koptum herkesten. Ben konuskanım da benimle arkadaş olmak zordur. Cok severim ben. Ama silince de silerim.
Lisedekiler öyle oluyo genelde
Bi de kız kızı çekemiyo cidden, hep dedikodu laf sokmaca peşinde oluyolar
Bende öyleyim anlatmıştım bi örnek, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen çocukluk arkadaşım vardı 23 yaşımda sildim onu, hak etmişti daha da selam sabahım olmadı , olmaz da
Ben biraz yokum kızlar görüşürüz
di mi ikinci eş diyince kuma galiba dedim bi içimden.
benim koca da devlete girsin ya yazık çok üzülüyorum çok yoruluyor keşke o da üüretmen olsaydı negzel yatardık aylarca malak gibin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?