hahahahahaha tanıma bayıldımne varsa koy içine sonra kötü olursa gelir İpek benim geleceğimle oynadı derim.. yaptığım kek beğenilmedi evde kaldım derim.
çok teşekkür ederim
eee napacak canım adamda sence bişiler kalırmı o yaştaOhaaa erkekle kardeş kardeş yatılmaz
Bu kendine inanmadığın için asyalı sakin ol. Hayatında her şey yolunda. Eşin de iş bulur hep böyle kalacak değil ya.
Allah kimseyi sağlıkla sınamasın gerisi hallolur. Sen de kendini de üzme adamı da üzme. Gereksiz kuruntular yapıyorsun bence. Farzet ki sevmiyor seni, bu tür söylemlerin sevmesini sağlayacak mı? Bence aksine uzaklaştırır.
Evet canım hayırlısı olsun inşallah.
ben de ağır bi un helvası hayranıyım. irmikten çok severim. un helvası dedin mi hayat duruyor benim içinkeşke hep olsa evde ay canım çekti
Browni yapıcam diye göbeğim catlıyodu dr ötker bey bi karışım cıkarmışondan alıyorum 5 dkda hazır harika oluyo
Gerçekten bak benim net bir kek tarifim yoktur. O an aklıma ne gelirse koyarım ve hiç beni üzmedi sonuç.
Geçen biri bana turunç reçeli getirmişti hediye. Portakal kabukları koca koca içinde yiyemedim yani tarzımız da değil.
Ben de bu portakal kabuklarını zar boyunda kestim. Una batırdım çökmesin diye. Kekin içine serpiştirdim. İçine de az portakal suyu ve kabuğu harika oldu.
eee napacak canım adamda sence bişiler kalırmı o yaşta
farkındayım ama bazen engel olamıyorum dışardan bizi görenler hemen anlıyo zaten aşk evliliği yaptığımızı bi ben anlayamıyorum
Browni yapıcam diye göbeğim catlıyodu dr ötker bey bi karışım cıkarmışondan alıyorum 5 dkda hazır harika oluyo
un helvasını yapıyorum borcama koyuyorum iyice düzlüyorum, üstünede fındık çektiriyorum rondodan, üstüne bol bol döküyorum 1 katman oluyodur daha sıcak oluyo zaten, elimle bastıta bastıra fındığıda iyice yapıştırıyorum üstüne soğuyunca dondurmayla yiyorum tercihim franbuaz
zaten adam fizik tedavi görüyo belinden 10 seneyede kalmayabilirYani işte teknik olarak olmaz
ama beni dağıttın şimdi ... oldu mu bu:18: istiyorum ühühühühühüh ben hiç yapamadım yapmayı bilmiyorum
a ben de alıyım ondan güzel oluyor mu?
vallahi deneyebilirim ben de böyle bir şeyler, iyi fikir oldu
O tür karışımlarda hep bir yapaylık oluyor sanki yani dışarıdan alınmış havası. Kek süngerimsi oluyor. Bu öyle olmuyor mu elm?
zaten adam fizik tedavi görüyo belinden 10 seneyede kalmayabilir
Nick Allah senin de gönlüne göre versin herşeyi
Zor zamanlarını atlattın atlatıyosun çok şükür
Huzur olunca bi makarna bile öyle güzel geliyo ki
Azıcık aşım kaygısız başım misali karışan eden yok bari
Maddi kısım da zamanla düzelir zaten, sıfırdan ev kurmak öyle kolay bişey değil. Helal olsun ikinize de
Harika oluyo, ben yaptım diye herkesi kafalamıştımEki Görüntüle 802208
bende hiç yapmamıştım evde yemek kitabını kurcalarken önüme geldi dedim bir deneyeyim inan aklımda ezbere tarifi yok ama yağ un süt şeker, basit
Oo bende ne tarifler var. Sen tarz söyle yeter.
vallahi şahane ben de erkek arkadaşımı kandırayım dönüncetabağa da bak nasıl da süslemiş seni seni
deneyeyim bi yarın bakalım ne kadar kötü olabilir ki :18:
aklıma geldikçe kapını çalayım madem
Amin canım Allah senin de gönlüne göre versin
Çok şükür o günleri atlattık, şimdi cebimde tek kuruş yokken bile dert etmiyorum.
Belimizi büken hem sıfırdan ev kurmak hem de o ayağımıza takılan borçlar... Hadi diyorum borçlar ödeniyor bi şekilde, durup dururken sinirlendirecek şeyler oluyor insanı...
En iyisi bi albüm yapmak :) Azıcık içimi dökesim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?