09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Browni yapıcam diye göbeğim catlıyodu dr ötker bey bi karışım cıkarmış ondan alıyorum 5 dkda hazır harika oluyo

hahahahahaha tanıma bayıldım ne varsa koy içine sonra kötü olursa gelir İpek benim geleceğimle oynadı derim.. yaptığım kek beğenilmedi evde kaldım derim.

çok teşekkür ederim

Gerçekten bak benim net bir kek tarifim yoktur. O an aklıma ne gelirse koyarım ve hiç beni üzmedi sonuç.
Geçen biri bana turunç reçeli getirmişti hediye. Portakal kabukları koca koca içinde yiyemedim yani tarzımız da değil.
Ben de bu portakal kabuklarını zar boyunda kestim. Una batırdım çökmesin diye. Kekin içine serpiştirdim. İçine de az portakal suyu ve kabuğu harika oldu.

Ohaaa erkekle kardeş kardeş yatılmaz
eee napacak canım adamda sence bişiler kalırmı o yaşta

farkındayım ama bazen engel olamıyorum dışardan bizi görenler hemen anlıyo zaten aşk evliliği yaptığımızı bi ben anlayamıyorum

ben de ağır bi un helvası hayranıyım. irmikten çok severim. un helvası dedin mi hayat duruyor benim için keşke hep olsa evde ay canım çekti

un helvasını yapıyorum borcama koyuyorum iyice düzlüyorum, üstünede fındık çektiriyorum rondodan, üstüne bol bol döküyorum 1 katman oluyodur daha sıcak oluyo zaten, elimle bastıta bastıra fındığıda iyice yapıştırıyorum üstüne soğuyunca dondurmayla yiyorum tercihim franbuaz

Browni yapıcam diye göbeğim catlıyodu dr ötker bey bi karışım cıkarmış ondan alıyorum 5 dkda hazır harika oluyo

a ben de alıyım ondan güzel oluyor mu?

vallahi deneyebilirim ben de böyle bir şeyler, iyi fikir oldu

eee napacak canım adamda sence bişiler kalırmı o yaşta

farkındayım ama bazen engel olamıyorum dışardan bizi görenler hemen anlıyo zaten aşk evliliği yaptığımızı bi ben anlayamıyorum

Yani işte teknik olarak olmaz

O tür karışımlarda hep bir yapaylık oluyor sanki yani dışarıdan alınmış havası. Kek süngerimsi oluyor. Bu öyle olmuyor mu elm?

ama beni dağıttın şimdi ... oldu mu bu :18: istiyorum ühühühühühüh ben hiç yapamadım yapmayı bilmiyorum

ama beni dağıttın şimdi ... oldu mu bu :18: istiyorum ühühühühühüh ben hiç yapamadım yapmayı bilmiyorum

bende hiç yapmamıştım evde yemek kitabını kurcalarken önüme geldi dedim bir deneyeyim inan aklımda ezbere tarifi yok ama yağ un süt şeker, basit

O tür karışımlarda hep bir yapaylık oluyor sanki yani dışarıdan alınmış havası. Kek süngerimsi oluyor. Bu öyle olmuyor mu elm?

Normalde ben kek fln yemem ama bu bi harika olmuştu, benim acemiliğimden de olmuş olabilir

zaten adam fizik tedavi görüyo belinden 10 seneyede kalmayabilir

Ay allah korusun Elin adamının dedikodusunu yaptırdın bana

Amin canım Allah senin de gönlüne göre versin

Çok şükür o günleri atlattık, şimdi cebimde tek kuruş yokken bile dert etmiyorum.

Belimizi büken hem sıfırdan ev kurmak hem de o ayağımıza takılan borçlar... Hadi diyorum borçlar ödeniyor bi şekilde, durup dururken sinirlendirecek şeyler oluyor insanı...

En iyisi bi albüm yapmak :) Azıcık içimi dökesim var.

Harika oluyo, ben yaptım diye herkesi kafalamıştım Eki Görüntüle 802208

vallahi şahane ben de erkek arkadaşımı kandırayım dönünce tabağa da bak nasıl da süslemiş seni seni

bende hiç yapmamıştım evde yemek kitabını kurcalarken önüme geldi dedim bir deneyeyim inan aklımda ezbere tarifi yok ama yağ un süt şeker, basit

deneyeyim bi yarın bakalım ne kadar kötü olabilir ki :18:

Oo bende ne tarifler var. Sen tarz söyle yeter.

aklıma geldikçe kapını çalayım madem

Aslında tabağa bakarak benim bu işlere hic yatkın olmadığımı görebilirsin Kandır yaa. Uğrastım didindim deee

hayırdır kuzum neye kızdın

Geçen gün ikeaya gittim, hicbirşey almdan cıkmış demesinler diye plastik kalp kek kalıbı (ay ne uzun cümle) aldım, hala denicem, nasıl bişi olcak acaba

Geldim geldim
Çok bişey kaçırmadım galiba
Yaş mı bende benden 5 yaş büyüğü bile abi gibi görürüm daha büyükleri nasıl gördüğümü siz düşünün artık
Ous benden 1 yaş büyük

Kek mi vardı bi de
Ben sade kek sevmem ya yaş pasta olacak ya yaş kek ya ıslak kurabiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…