aslına bakarsan onsuz daha da güzel yaşıyorum ama işte yeni birini hayatıma alacak psikolojim yok sanırım. senin su sipermin bankasına gitsek ya
önce baska bısey analttılar ben ondada etkılendım sonucta ben onun hıc ılıskılerını bılmıyorum
sonra ben oyle yapınca dıgerı bısey da var ama analtırsam ölürsün dedı baka kaldık dıger arkadasın esıyle anlat fılan dıye ısrar edınce bızımkılerde anlat dedı cocuk bıze boyle bısey analttı ben acık yazdım ama o tabı acık konusmadı
esıme benım ıcın boyle bısey soylense hıc ınanmazmıs bız kadınlar takınlıymısız ayrıca kımsenın gecmısı kımseyıde ılgılendırmezmıs
ben sana sordummu dedı
canım planlı davranmak mumkun degıl olayın dısındayken hepımız bırbırımıze bır guzel akıl verebılırken kaynana sızde kalacagız dedııgnde akıllı gelın oldu dıye kadına lafı yapıştırabılıyor
bende bılıyorum denmeyecegını cok yanlıs yaptıgımı sonrasında yasayacagım sorunlara hazırlık olarak basladıgını ama o anda o sakınlıgı koruyamıyor ınsan
yok tabii ki. ama ya başkasıylada olmazsa
çok çok çok haklısın canım. ama işte bazen böylede düşünüyorum. sonuçta nolursa olsun beni seviyo diyorum..
canım onun eksileri öfke kontrolünün olmaması onun dışında herşeyine razıyım ama saçma bişeye kızıp benimle 'boş boş konuşma, malmısın, gerizekalısın' tarzında konumalarına asla gelemem heleki bir başkasının yanında. o zaman onun anasını avradını ... diye sayacağım olmayacak işte!
bana diyorki abla...
anne ne bu halin bari bir ruj allık sür bem beyazsın biraz kendine bakkkk
başkasıyla neden olmasın,aşkın yaşı,zamanı mı var,üstelik daha çok gençsin..
üstelik madem amaç sadece anne olmak,40 yaşına gelince baktın böyle bi adam çıkmadı karşına,gier evlat edinirsin.hem daha hayırlı bir iş olur..tek başına anne olursun..istemediğin ahlde sadece çocuk için evleniceğin adamdan iyidir.
sağol canım..yok ayol ne moruklaması,en güzel yaşlara daha yeni geliyoruz..ben de oldum 35..hatta 36 ya girdim bile:):)
tek başına çocuk büyütmek zor değil mi,zaman zaman ayrılmayı düşünsem de,korkutuyo beni sanırım.üstelik ben çok güçlü olduğumu sanırdım ama oğlum sözkonusu olunca değilmişim demek ki..
önce baska bısey analttılar ben ondada etkılendım sonucta ben onun hıc ılıskılerını bılmıyorum
sonra ben oyle yapınca dıgerı bısey da var ama analtırsam ölürsün dedı baka kaldık dıger arkadasın esıyle anlat fılan dıye ısrar edınce bızımkılerde anlat dedı cocuk bıze boyle bısey analttı ben acık yazdım ama o tabı acık konusmadı
esıme benım ıcın boyle bısey soylense hıc ınanmazmıs bız kadınlar takınlıymısız ayrıca kımsenın gecmısı kımseyıde ılgılendırmezmıs
ben sana sordummu dedı
evet canım öyleyim. neysem oyum maalesef. aslında daha organize hareket etmem laızm ama mallığıma yanayım.
quarta bide şöyle düşünüyorum. bizim buradan biriyle konuştum erkek o;
dediki biz eşimle inanılmaz kavga ediyorduk sonra kızımız oldu anladıkki meğer derdimiz yokmuş ondan kavga ediyormuşuz. şimdi çocuk var okuluydu, bakımıydı, ihtiyacıydı birbirimizi yemeye zamnımız kalmıyor gül gibide geçiniyoruz. belki sizinde sorununuz çok boş zamnınızın olmasıydı dedi. yoksa ben sizin birbirinizi çok sevdiğine çok inanıyorum hatta biraz fazla dedi
saygı benim içinde inanılmaz önemli. gerçekten ben bana sürprizler yapsın şımartsın istemem ama yeterki rencide etmesin ki ben çok alınganım ters bir bakışa bile gelmem. kendimde asla ve asla yapmam. ama işte bu model böyle. kimse 4*4lük değil elimizdekiyle idare edelim diyoruz bizde.aşk herşeyi affeder mi peki, ulu orta sana hakaret edip eve gelince seni yağlasa ballasa ne olur insanoğlu sosyal bi varlık çiftler asıl dışarda başkalarına karşı hep birbirilerini tutmalılar destek olmalılar bence, yoksa karısını dövüp ama seni çok seviyorum diyende var, sevgiden ziyade saygı benim için belirleyici
silmeye çalışıyorum aslında ama bazen öyle anlarda yazıyorki o an bende sevilmek istiyorum sadece ve cevap veriyorum. yanlış yoldayım ama sizlerinde dediği gibi. ama emin olamıyorum işte biçok şeylen. kafamda sorular dönüyo dolaşıyo. gece hiç uyuyamadım mesela ne yapayım ne edeyim diye.buralardayım da ara ara griyorum denk gelemiyoruz demek seninle.
ne derse desin sen onu bitirmişsin hala neden görüşüp duruyorsunuz ki bi sil at hayatından.
Bebek işi büyük sorumluluk; iyi düşünmek lazım.Biz bbek istiyoruz diye olmamalı şartlar ona en uygun hale gelmeli. Benim şimdilik düzgün giden oturmuş bir evliliğim var bu ay 3 yılı dolduruyoruz; aileler gözümüzün içine bakıyorlar toplum baskısı desen pik yaptı ama hala bebeği düşünemiyoruz. :18:
bi kere hiç sorunun bitmez o zamnexi geçtim. ailesiyle asla ve asla konuşmam ve gitmem!
İçimde inanılmaz bir bebek isteği var. Ama öyle böyle değil; cocuk gördüğümde icime sokasım geliyo. Ama alelade bir insandan cocuk yapmayacak kadar da cok sey gördüm.
Mesela istesem şuanda ex e döner bir de cocuk patlatırım. Bizim de aldatılmaktan baska bir sorunum yoktu. Ne kavga ne gürültü ne siddet. Hicbirşey. Sıfır sorun. İkili ilişki anlamında diyorum.
Ama senin evinde hic huzurun olmamış ki? Ex bana bir kere bile salak demedi.... Mal ne demek ya? Sen kimsin ki bana mal diyorsun. Kocan bile olsa insan haddini bilmeli birazcık.
biz uzun zamandır küsüz.dışardan bakanla pek özenir ama içimiz hiç de iyi değil.kavgadan gürültüden o kadar ypruldum ki..bir de oğluma belli etmemk için..amaannn ona kalsa sorun bende,ben onu sinirlendiriyorum,çileden çıakrıyorum vs...aman hangi birini anlatayım...bir de ben aman huzurumuz kaçmasın diye susuyorum,sonra güleryüz gösteriyorum,beyefendide tık yok..çabuk affedemiyomuş beni.bende nıraktım ne halivarsa görsün..
zor olmazmı ama o piiiii ....likle olamkdan iyidir...benim çok oldu 10 sene aştım gülüm ben önüme bakıom artık
çok çektim coook...
sen neden düşünüson ayrılık felansorunmu var offf offffff
reziller...insanın eşinin yanında anlatırmı boyle bişey.
ne demek ben ona sordummu yaaaaa
ay gıcık oldum yaaa
saygı benim içinde inanılmaz önemli. gerçekten ben bana sürprizler yapsın şımartsın istemem ama yeterki rencide etmesin ki ben çok alınganım ters bir bakışa bile gelmem. kendimde asla ve asla yapmam. ama işte bu model böyle. kimse 4*4lük değil elimizdekiyle idare edelim diyoruz bizde.
silmeye çalışıyorum aslında ama bazen öyle anlarda yazıyorki o an bende sevilmek istiyorum sadece ve cevap veriyorum. yanlış yoldayım ama sizlerinde dediği gibi. ama emin olamıyorum işte biçok şeylen. kafamda sorular dönüyo dolaşıyo. gece hiç uyuyamadım mesela ne yapayım ne edeyim diye.
ben en iyisi uğur dalana gideyim değil mi kızlar, beni psikolog paklar.
exi geçtim. ailesiyle asla ve asla konuşmam ve gitmem!
İçimde inanılmaz bir bebek isteği var. Ama öyle böyle değil; cocuk gördüğümde icime sokasım geliyo. Ama alelade bir insandan cocuk yapmayacak kadar da cok sey gördüm.
Mesela istesem şuanda ex e döner bir de cocuk patlatırım. Bizim de aldatılmaktan baska bir sorunum yoktu. Ne kavga ne gürültü ne siddet. Hicbirşey. Sıfır sorun. İkili ilişki anlamında diyorum.
Ama senin evinde hic huzurun olmamış ki? Ex bana bir kere bile salak demedi.... Mal ne demek ya? Sen kimsin ki bana mal diyorsun. Kocan bile olsa insan haddini bilmeli birazcık.
biz uzun zamandır küsüz.dışardan bakanla pek özenir ama içimiz hiç de iyi değil.kavgadan gürültüden o kadar ypruldum ki..bir de oğluma belli etmemk için..amaannn ona kalsa sorun bende,ben onu sinirlendiriyorum,çileden çıakrıyorum vs...aman hangi birini anlatayım...bir de ben aman huzurumuz kaçmasın diye susuyorum,sonra güleryüz gösteriyorum,beyefendide tık yok..çabuk affedemiyomuş beni.bende nıraktım ne halivarsa görsün..
1,5 aydır konuşmuyoruz resmen gerekli şeyler dışında..
ben tam tersini düşünüyorum.çocuğun bakımı,uykusu beslenmesi oyunu,daha sonra okulu vs ,bunlar için eşinle bi şekilde uyumlu olmak zorundasın..biz tam tersi bu konular yüzünden devamlı kavga ediyoruz.önceden evin düzeni için kapışırdık,şimdi de oğlumla ilgili kararlar için..ya dakendimize ayrıacağımız zamanlar için..düzen için uyum şart ve özellikle uyumlu ve sakin bir adam şart..
ayrıca ben aşka pek takmam önemli olan saygı sevgi uyum...cidden bak..
Aynı evin içinde olupta bunu yaşamak ne zor böyle
elmoşum ya gerçekten siz örnek bi ilişki içindeymişiniz ne ara eşeklik etmiş senin ex
piyomu ex e dönsün
yokse elmoş mu diye iki şık çıksa
emin ol seni tercih ederim
çünkü senin ex i affedecek kadar büyük bi yüreğinin olduğunu biliyorum
ama piyonunki bilmiş biişi ya karar vermsi zor
yemeğ gidiyorum kızlar,bol bol da sigara içmem lazım ,öpüyorum hepinizi 1 de gelin lütfen,bugün çok modumdayım konuşalım dertleşelim...
işte o çocuk isteği. zaten elimi kolumu bağlayan sadece o. yoksa şu rahat kafayı bırakıp neden exin sorunlarıyla uğraşayım. zaten evlenirsem borç batağında birde onları ödemek lazım. halada dün diyorki 40 binlik arada alacakmış dedim sen hiç uslanmamışsın. 25 binlik araba alıp nden 15binle kredi kapatmıyorsunda ayranın yok içmeye leonla gdecen şey yapmaya..
neyse işte bizde kavga gürültü oluyordu çünkü ben bu tür söylemlere sessiz kalabilecek biri değilim. o yüzden baya şiddetli kavgalarımız oluyordu. ve bana boşanırken dediki ben geceleri 1e kadar sarhoş erkeklerle gezen bir kadınla evli kalamam. babama dedi bunu. iş yemeğiydi ve 1 kişi sarhoş olmuştu ama ben değildim.. bunları hazmedemiyorum asla.
aslına bakarsanız kendi çıkarlarım için yani sadece çocuk için dönmeyi düşünüyorum yoksa asla sevdiğimden falan değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?