09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Sana bişi sölim mi hani gecen cuma burda muhabbet ettik ya bütün haftasonu benim aklımda sendeydi. Nickin dertlerine bak benimkine bak, bi de utanmadan yazdın oraya diye kendimi yedim bitirdim. Birbirimizi etkilemişiz sanırım.

bende az önce aynı şeyi senin için düşündüm biz burda her gün bebek bulantı hcg muhabbeti yapıyoruz piyo olsun elmiş olsun bebek istiyo ne bizim bu bencilliğimiz dedim valla kötü oldum

Ben hiç bişey anlamadım hile hüle ne diyolar
Bir sürü şeyden bahsediyo ama sorunu eşinin ailesine para vermesi mi sadece
Ne konuda yardım istiyo yani

Yazardım diyo bi de o nasıl yazar

bi kere baştan bakıcaksın konuya...kadın diyo ki aileme laf gelmesin diye ,ailemin yanından ayrılmadım,çocuklarımı bıraktım.bu kadına diyecek başka laf var mı? anlatamazsın ki,ulan ailene laf gelmesin diye ,çocuklarından ayrılır mı insan,elalem daha mı önemli çocuklardan diye??
o yüzden canınızı sıkmaya gerek yok...o kadın şu an onların derdinde değil ki,2.kocası ailesine para vermiş onu düşünüyo..

Ailesine niye laf gelsin ki
Torunları olmuş olmuyo mu

bende az önce aynı şeyi senin için düşündüm biz burda her gün bebek bulantı hcg muhabbeti yapıyoruz piyo olsun elmiş olsun bebek istiyo ne bizim bu bencilliğimiz dedim valla kötü oldum

Sacmalama siz benim canımsınız. Siz hamile kalınca kendim kalmış gibi seviniyorum ben :) Mesela aklım badede ne yaptı diye. Asla böyle seyler düşünmeyin. Bana bakma arada bi gidip geliyo

bi de zaten benim inancıma göre böyle şeyler insan uydurması. Allahı mı kandırıyosun yani,tıtışkadan evlilik yapıcan da boşican da sonra işlk eşle evlenebilrsin.. kimi kandırdın,neyin kılıfına uydurdun şimdi??

kızlar badenın bı sorunu yok demi elmiş aklım badede deyince bende bayadır denk gelmiyorum

Ailesine niye laf gelsin ki
Torunları olmuş olmuyo mu

ayyy çek güldürdün beni kuzum..kadının annesi torunu istememiş(artık niyeyse,konuyu bi baş bi son okudum,arada anlattıysa bilmem),ben de ailemden ayrılır çocuklarımı alırsam etraftan yalnız kadın diye söz olur diye almamış çocuklarını..

Ondan da çocuk yapmış
İyi ki formalite gereği
Formalite olmasa boy boy yaparmış galiba

E hep erkekler mi kuma yapcak, bende onları kuma yaparım dedi herhalde dizilerin etkisiyle

arada içlenmen çok normal elmiş, baksana millet saçmalığın adına aşk diyo evlilik diyo sen sapına kadar sevmişsin evlenmişsin kendinden neler katmışsın ama hata yaptı o deli bozuk, kendide eşşek gibi pişmandır eşşek gibide seni seviyodur hala ama sen zaten ilkini affetmiştin daha ne yapacaktın be kuzum, iliğine kemiğine kadar kendini katmışsın bu ilişkiye, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Ondan da çocuk yapmış
İyi ki formalite gereği
Formalite olmasa boy boy yaparmış galiba

E hep erkekler mi kuma yapcak, bende onları kuma yaparım dedi herhalde dizilerin etkisiyle

ee ne de olsa çocuklar babanın ona 3 buna 5 dizdiriyo vallahı sınır oldum

Her adamdan bi çocuk yapınca laf gelmiyo mu
Hani sevse yapsa eyvallah ta , formalite evlilikten bile çocuk yapıyo sanki ilk çocuklarına bakmış gibi üremeye devam hey maşallah

kızlar badenın bı sorunu yok demi elmiş aklım badede deyince bende bayadır denk gelmiyorum

Canım erken doğum riski varmış, ilaç alıyomuş. Ya evde ya da hastanede

Eh orası öyle. İcim rahat ama kalbim değil iste. Neyse cnm. Allah görüyor bunu, ben de hakettiğimi yasarım inşallah bir gün.

Her adamdan bi çocuk yapınca laf gelmiyo mu
Hani sevse yapsa eyvallah ta , formalite evlilikten bile çocuk yapıyo sanki ilk çocuklarına bakmış gibi üremeye devam hey maşallah

Eski eşten ümidini kesmiş, birden yeni eşe aşık olmuş cocuk yapmış sonra yeni eşten soğumuş eski eş de onu istememiş ahahahah

Ay canım benim, gereksiz yere üzmüşsün kendini

Ben dertlerimden hiç şikayet etmiyorum, benim kısmetim nasibim bu kadarmış diyorum. Beni üzen şeyler insanlar, insanların bencilliği, düşüncesizliği, vefasızlığı... Tek derdim onlar. Gerisi hiç önemli değil, Allaha şükürler olsun sağlığımız yerinde çalışabiliyoruz, para bi şekilde kazanılıyor çok şükür, Asıl manevi zararlar ve eksiklikler önemli olan...

Ben de bilirim iş stresini, seni çok iyi anlıyorum aslında... Hem de çok iyi... Ben o stesin karşılığını alabilseydim motive olurdum, sen çok şükür karşılığını alabiliyorsun, eğer alamasan o zaman hiç çekilmez oluyor işte...

Hepimizin bir sınavı var, herkes farklı kitapçıklara tabî... Herkesin derdi de kendine büyük işte :)

Saflığım üstümde galiba bugün

Hem yzara hem 20 yıllık ilim almış bi hocayı çözemedim gitti

Eski eşten ümidini kesmiş, birden yeni eşe aşık olmuş cocuk yapmış sonra yeni eşten soğumuş eski eş de onu istememiş ahahahah

benım gibi ot bu dünyaya bir daha gelmez la....

yeminle ben ot gibi yaşamışım ama olsun çok mutlu oldum valla şimcik...

ölümü göze aldım yavrumu bırakmadım ona adadım hayatımı evlenmedim bile yani acele etmedim.

zamanı gelince elbette olucak..

ay kuzum olurmu öyle şey. ne mutlu en azından sizler sayesinde güzel haberler alıyorum, sizinle o heyecanı yaşıyorum. yoksa eski görümceyi düşünerek sırırdım. iyiki varsınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…