Sabah görseydin aklımdaydı işte, rüyayı unuttum
Hatırladığım kadarıyla, bize gelmişsin senle ben varız sadece evde. Evim o kadar eski ki, tavanım nerdeyse göçmek üzere... Senin karnın acıkmış, sana yemek hazırlıyodum. Sonrasında da karışık şeyler gördüm ama hatırlamıyorum :44:
Sana bişi sölim mi hani gecen cuma burda muhabbet ettik ya bütün haftasonu benim aklımda sendeydi. Nickin dertlerine bak benimkine bak, bi de utanmadan yazdın oraya diye kendimi yedim bitirdim. Birbirimizi etkilemişiz sanırım.
Ben hiç bişey anlamadım hile hüle ne diyolar
Bir sürü şeyden bahsediyo ama sorunu eşinin ailesine para vermesi mi sadece
Ne konuda yardım istiyo yani
Yazardım diyo bi de o nasıl yazar
bi kere baştan bakıcaksın konuya...kadın diyo ki aileme laf gelmesin diye ,ailemin yanından ayrılmadım,çocuklarımı bıraktım.bu kadına diyecek başka laf var mı? anlatamazsın ki,ulan ailene laf gelmesin diye ,çocuklarından ayrılır mı insan,elalem daha mı önemli çocuklardan diye??
o yüzden canınızı sıkmaya gerek yok...o kadın şu an onların derdinde değil ki,2.kocası ailesine para vermiş onu düşünüyo..
bende az önce aynı şeyi senin için düşündüm biz burda her gün bebek bulantı hcg muhabbeti yapıyoruz piyo olsun elmiş olsun bebek istiyo ne bizim bu bencilliğimiz dedim valla kötü oldum
Ben hiç bişey anlamadım hile hüle ne diyolar
Bir sürü şeyden bahsediyo ama sorunu eşinin ailesine para vermesi mi sadece
Ne konuda yardım istiyo yani
Yazardım diyo bi de o nasıl yazar
Ailesine niye laf gelsin ki
Torunları olmuş olmuyo mu
bi de zaten benim inancıma göre böyle şeyler insan uydurması. Allahı mı kandırıyosun yani,tıtışkadan evlilik yapıcan da boşican da sonra işlk eşle evlenebilrsin.. kimi kandırdın,neyin kılıfına uydurdun şimdi??
Ondan da çocuk yapmış
İyi ki formalite gereği
Formalite olmasa boy boy yaparmış galiba
E hep erkekler mi kuma yapcak, bende onları kuma yaparım dedi herhalde dizilerin etkisiyle
ayyy çek güldürdün beni kuzum..kadının annesi torunu istememiş(artık niyeyse,konuyu bi baş bi son okudum,arada anlattıysa bilmem),ben de ailemden ayrılır çocuklarımı alırsam etraftan yalnız kadın diye söz olur diye almamış çocuklarını..
kızlar badenın bı sorunu yok demi elmiş aklım badede deyince bende bayadır denk gelmiyorum
arada içlenmen çok normal elmiş, baksana millet saçmalığın adına aşk diyo evlilik diyo sen sapına kadar sevmişsin evlenmişsin kendinden neler katmışsın ama hata yaptı o deli bozuk, kendide eşşek gibi pişmandır eşşek gibide seni seviyodur hala ama sen zaten ilkini affetmiştin daha ne yapacaktın be kuzum, iliğine kemiğine kadar kendini katmışsın bu ilişkiye, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Her adamdan bi çocuk yapınca laf gelmiyo mu
Hani sevse yapsa eyvallah ta , formalite evlilikten bile çocuk yapıyo sanki ilk çocuklarına bakmış gibi üremeye devam hey maşallah
Sana bişi sölim mi hani gecen cuma burda muhabbet ettik ya bütün haftasonu benim aklımda sendeydi. Nickin dertlerine bak benimkine bak, bi de utanmadan yazdın oraya diye kendimi yedim bitirdim. Birbirimizi etkilemişiz sanırım.
Eski eşten ümidini kesmiş, birden yeni eşe aşık olmuş cocuk yapmış sonra yeni eşten soğumuş eski eş de onu istememişahahahah
Canım erken doğum riski varmış, ilaç alıyomuş. Ya evde ya da hastanede
[/QUOTE
hayırlısıyla bı kucağına alsa bizde rahat edıcez dahada zamanı varmış ALLAH yardımcısı olsun inşallah
bende az önce aynı şeyi senin için düşündüm biz burda her gün bebek bulantı hcg muhabbeti yapıyoruz piyo olsun elmiş olsun bebek istiyo ne bizim bu bencilliğimiz dedim valla kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?