Siz beni ciddiye almıyor musunuz? Saksı mıyım ben!
Benim eski GM işten evlilik sebebi ile ayrılacağım zaman bana demişti ki "Sen manyak mısın? Böyle aşık oldum diyerek evlilik mi olur, evlilik dediğin ticarettir, ayrıca evleneceğin adama her şeyi yaptırman lazım, düğün nişan ev kına hamam aklına ne geliyorsa, aldığı şeyin kıymetli olduğunu anca öyle anlar erkekler..." demişti ki kendisi de bir erkek.
Şimdi şimdi anlıyorum adamın ne demek istediğini :)
Pembe şort didi ya ben de onayladım:) ?
Aynen pampa
Ben kuaför, ayakkabı, çanta, elbise aman nolcak diye kendim aldım hep ( adettir usüldür bunlardan çok çakmam ve tamah ta etmem )
Onlar kızları sözlenir sözlenmez damadın maaşına el koydu
Siz beni ciddiye almıyor musunuz? Saksı mıyım ben!
Elti diyorki, evlendiğimden beri deniz tatili yapmadım,
dedim tatil herkesin hakkı ama yağmur çamur demeden sabahın köründe insan yollara düşünce daha çok tatile ihtiyacı oluyor :)
eltininde kardeşleri başka şehirlerde her fırsatta oralara gideceğine tatile gitsin ama dimi
ousuda dedim, ne masfarsız eş buldun bi kardemiş var 2 sokak ötede ücretsiz gidiş geliş akbil bile bsamıyoruz
abinin maaşı yollarda bitiyor karımı gezdirecem diyee :)
Pembe şort didi ya ben de onayladım:) ?
Onu görmedi
Kullandığı kelimeye o ne demek dememizi bekliyo
ne dedinki sen :44:
aç gözlülük görgüsüzlük, cebin dolu yada boş olmasıyla alakalı değilki çekirgem
onların el koydukları şey insana koyuyor işte
aman bizden uzaklar ya ona şükür ediyorum
yılda 1 haftada idare edicem artık :)
Elti diyorki, evlendiğimden beri deniz tatili yapmadım,
dedim tatil herkesin hakkı ama yağmur çamur demeden sabahın köründe insan yollara düşünce daha çok tatile ihtiyacı oluyor :)
eltininde kardeşleri başka şehirlerde her fırsatta oralara gideceğine tatile gitsin ama dimi
ousuda dedim, ne masfarsız eş buldun bi kardemiş var 2 sokak ötede ücretsiz gidiş geliş akbil bile bsamıyoruz
abinin maaşı yollarda bitiyor karımı gezdirecem diyee :)
Pislik! Bak çek çözmüş beni ahahahaha
adi pislikovic
ne güzel demişsin ya
ne dediiin sennn çotaank diye vur ağzıma
tavırlarıyla zıvanadan benide çıkardı bu aile :)
Pislik! Bak çek çözmüş beni ahahahaha
ahaha süpermişş :))))))))))
Akşam benim ufaklığın ayağının üstü minimal çizildi.. Benim kız ağlıyo ama aynen böyle; "ayayayay anneciiimm oyoyoo canım ayaaammm, ayayyaya çok seviyordum ben ayağımı, oyoyyy güzel ayaaamm..." dedim evet bu benim kızım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?