09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bizim eski gm de, birgün biz kavga etmiştik evde işe gelince çok mutsuzdum mutfakta tek başıma camdan bakıyordum. o da beni görmüş çay almaya diye geldi. piyon hn bu benim 2. evliliğim evinizde mutluysanız heryerde mutlusunuz dğeilseniz hiçbiryerde dedi. bu yüzden ya evinizde mutlu olmaya özen gösterin yada diğer zamanların mutsuz geçmesine izin vermeyin demişti. ben sizin müdürünüz değil abiniz olarak sizide kardeşim gibi gördüğümden söylüyorum ve şunuda unutmayın hiçbişey dünyanın sonu değil demişti.. bugün bir arayayım adamı ya çok severdim üst gibi değil abi gibiydi gerçekten çok babalığını gördüm.

Aynen pampa

Ben kuaför, ayakkabı, çanta, elbise aman nolcak diye kendim aldım hep ( adettir usüldür bunlardan çok çakmam ve tamah ta etmem )

Onlar kızları sözlenir sözlenmez damadın maaşına el koydu

aç gözlülük görgüsüzlük, cebin dolu yada boş olmasıyla alakalı değilki çekirgem
onların el koydukları şey insana koyuyor işte
aman bizden uzaklar ya ona şükür ediyorum
yılda 1 haftada idare edicem artık :)

Elti diyorki, evlendiğimden beri deniz tatili yapmadım,
dedim tatil herkesin hakkı ama yağmur çamur demeden sabahın köründe insan yollara düşünce daha çok tatile ihtiyacı oluyor :)
eltininde kardeşleri başka şehirlerde her fırsatta oralara gideceğine tatile gitsin ama dimi

ousuda dedim, ne masfarsız eş buldun bi kardemiş var 2 sokak ötede ücretsiz gidiş geliş akbil bile bsamıyoruz
abinin maaşı yollarda bitiyor karımı gezdirecem diyee :)

ne güzel demişsin ya

Muhaha
Bende diyorum dua et ben böyle değildim, bak millet sözlüyken maaşına el koyuyo
Ben sana çanta ayakkabı lazım bile demez gider kendim alırdım

Ne rahatlar ben şok oluyorum da

Akşam benim ufaklığın ayağının üstü minimal çizildi.. Benim kız ağlıyo ama aynen böyle; "ayayayay anneciiimm oyoyoo canım ayaaammm, ayayyaya çok seviyordum ben ayağımı, oyoyyy güzel ayaaamm..." dedim evet bu benim kızım :)

babalardan acılmıs konu bende sıze dun babamın bana eglıp bana anlattıklarını yazmak ıstıyordum
okuyacaksanız eger

Senin o kızın benım yanımda osla ben onu yemiştim çıtır çıtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…