09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

elm ya sinkaf ne kötü bi kelimeymiş
ben okkalı anlamında snaıyordum. şimdi birde araştıyarım dedim oha oldum

neden geldiğini anlamamıştım basta

konuya soyle basladı

15 yasındayken bızım koydekı bır kızı cok sevdım oda benı seıvyor sanıyordum cok guzeldı sımdı öldü Allah rahmet eylesin
bilmem kimlerden ayşe dedi biraz koustuktan sonra ailesine gidip aramızda konustuklarımızı anlatıyormus benım uzerıme suc atıyormus ona bısey yapmak ıstıyorum dıye
halbukı ben onu cok sevıyodum oyle bırı degıldım sonra duydumkı baskalarıylada kkonusuyor annende benı cok sevıyodu ben pek semvıyodum ama onunla konusmaya gorusmeye basladım ben 17 annen 16 yasındayken annenı kacırdım

1 sene aıleyle oturmuslar annem (babaannem) rahat durmuyordu annende bısey demıyor ama agladıgını soyluyolardı bana baktım ıs olacak gıbı degıl once dayıma gıttım annemı uyarsınlar diye sonra olmayınca mart ayında babama ben ıskeceye gıdecegım demıs kasabaya dedemde gıdersen gıt bır kurus para vermem demıs halbukı dıyor halan evlendıgı ıcın annen geldıgınde yerını doldurdu cok ıs yapıyorduk dayım para verdı 18 yasındayken annenıde alıp ıskeceye gıttık dedı annem o arada 2-3 aylık hamıleymıs
ev tutmus 1 lıra dedı tek gozlu bır ocak almıs bır tane perde almıs kamyon tutmus bazı esyaları vermısler babamın dayısı kırık dıvan gıbı onları yerlestırmısler 6 ay babamın kuzenınden aldıkları eskı bır tencereyle yemek yapıp onda yemek yemısler daha sonra tabak fılan alabılmıs babam

sonra dıyor bır gun annen evde yokkken o sırada abım ege gıbıymıs annem annaneme gıtmıs o eskı sevgılısı ayse ve ounda cocugu gelmıs babam eve buyur etmıs hanım yok demıs kahve ıcermısın kadın demıs olur o kadar sonra kadın laf cıkarmıs kadır bana sarkıntılık ettı dıye annemınde kulagına gelmıs tabı annemde cok uzulmus
dedıkı ıyıkı ben ayseyle evlenmemısım guzel bır kızdı o kadar sevıyodumkı gecelerı uyuyamıyodum dedı ama annen benı allah razı olsun cok mutlu ettı bu evde her ne olduysa dısarıya yansıtmadı bana yuzume vurmadı belkı ayse olsaydı o fakırlıge dayanamazdı dedı annen dayandı onun sayesınde bu kadar malımız mulkumuz var dedı

sankı senın bı sıkıntın var ben oyle anlıyorum dedı
su cenaze ıslerınden oturu fazla bır arada olduk
dedım yok bısey fılan ıste olursa bıze gel soyle bız sana yol gosterırız dedı dayak fılan olursa cıakrım karsısına ama senın 2. evlılıgın adımlarını ona gore at
aıleısnı hos tut bısey deme kı baglar kuvvetlensın ben dedı bayramda cok sevındım hem senın hamıle oldugunu duydum hemde bayramda(annemler memleketteyken) esımın aılesıne bayramın bırıncı gunu gıttık hep beraber
egeye para verdıler ben parasıdna deıglım benım cok param var zaten ama o ınsanlar kotu ınsanlar degıl dedı
o zaman dayanamadım dedım bızde kalacaklarmıs fılan ben tabı agladım tesellı ettı onlarında ılk torunu ılk heveslerı olur gelırler gıderler sonra doyarlar zaten kımse kımse ıcın duzenını yıkmaz babası onun ıcıyor buraya gelıp ıcemez kardeslerıde kalmaz
kadında bır kalcak ıkı kalcak guzel kızım ne yapcıak sureklı sızın yannızda ama sen sakın konusma zaten bısey olursa onur halleder
onurda cok ıyı bı cocuk sen evde yokken egeye davranıslarını goruyorum bıze yemek ındırıyor arada dıyor bunu bılmıyodum tabı hıc dukkanın ustunde oturuyoruz bız kıymetını bıl dedı bazen bazı seyler olmuyorsa sabır etmek lazım oncekı evlılıgınden daha ıyı degılmı bu evlılıgın bence oyle dedı

tabı bu araa anneme sakın soyleme dedı soylemem dedı bırde maddı olarak sıkıntılı gıdıyorsunuz dedı farkındayım ben ne gune duruyorum ben calısmasamda gecınırım dedı sen korkma bıseyden ben her sekılde yardımcı olurum sıze dedı
(bunu ben ıstemıyorum) ben yengenle sana bana ıkıser tane torun verdıgınız ıcın arsa almayı dusunuyorum dedı kumburgaz taraflarından ıkınızın uzerıne olsun dıye cocuklara kalsın fılan dedı bunu sonra konusuruz dedım
esının aılesıde yardım eder dedı dedım etmez da cok bızden alırlar :) onur gecende aılesınden borc ıstedı veremem demıs babası hatat gulay ıstesın na verırım sana guvenmıyorum demıs ben dedım asla ıstemem oylece kaldı olay bunu anlatmadım tabıkı ama bana ıyı geldı konustukları

ha buarada bu aysenın kocası öldü sonra ızmırde tekrar evlendı bır cocugu oldu ama kocası cocuguna ezıyet edıyor dıye
kendını balkondan asagıya astı 10 sene fılan olmustur 40'lı yaslardayken ıntıhar ettı yani bızde tanyorduk bu kadını ızmırden teyzemlerden

Bu da benim baba..
Bende de vardı bi "baba"..
İçki,kumar,kadın ve şiddet...
Bi sabah annem beni de alıp terketti onu..
Tahminen 5-6 yaşlarındaydım..
Kaçışlardan bir gün "babam" bizi buldu..
anneme zarar vermesin diye eve kitlemiştim annemi..
21 yaşındaydım ve "babamla" yıllar sonra ilk yüz yüze gelişimdi...
Sağolsun beni öyle özlemiş ki,silahı alnıma dayamıştı..
En son 28 yaşımda gördüm,yine bulmuştu bizi(bu arada evli barklı)..
Beni çok "özlemiş"
Öyle özlemiş ki beddu etti etti gitti...
Sonra duydum ki felç olmuş..
Ve ölmüş...
Benim ki kısaca ŞAM BABASIYDI..
İçimden geldi yazayım dedim.

herksin imtihanı farklı işte, true senin ara ara yazdıklareına denk geliyorum

burdada konuşmuştuk biraz, annen çok güçlü kadınmışş

umarım hep mutlu olur

Çok üzüldüm True
Ama boşuna felç olmamış, herkes er ya da geç ettiklerini buluyo
Ama bu dünya da ama öbür dünya da..

true baban burada bedel odemeye baslamıs
emınım hıc uzulmemısındır ama bence hıc uzulme bosver
mutlaka Allah bu eksılıgın sana bır mukafatını verır

kadın isteyipte yapamıycağı şey yok aslında

ister okumuş olsun ister okumamışş, bi yerden başlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…