- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
cute yeni okudum. maşallah canımbenim babamında ayşe adında sevgilisi varmış bi zamnlar günlüğünde okumuştum.tee çook eskiden tutmuş. o zamandan sonrada kalbi nasır tutmuş heralde..
gofretim beğeni için teşekkür ederim. hayallerimin yıkılması konusunda. bazı şeyleri iyiki yazmışım buraya. ayzmışımki nefretimi canlı tutabiliyorum. keşke daha çok dökseymişim içimi.
valla zaman zaman yaşadıklarım benide değişik ruh hallerine sokuyoray piyoo senin bu doğal içten yorumların beni benden alıyor
bazen gülüyorum bazen ben yaşamış gibi sinirleniyorum
değişik ruh haline bürünüyorum :)
canım benim yaa,, hep hayırlısı
şerde bile hayır oluyor bazen anlamıyoruz ama....
amin canım öyle tabii. mesela bak aslında ben boşanınca çok mutlu oldum çocuk dışında inan zerre sıkıntım yok. ondan da sülalesinden de, egolarından da, kaf dağından da kurtuldum. özüme döndüm öz arkadaşlarımı gördüm. artık herşeyim daha sade gerçekten samimi dostlarım var, akrabalarım asla yok, sinsi insanlar hiç yok. çekirdek çevre ve büyük mutluluk.
varya bazı insanlar enerjini bile çalıyorlar
bende çevremi küçülttüm daha mutlu oldum inanki
yaş büyüdükçe etrafımdaki insan sayısı azaltı benimde
az ve öz
akrabaları insandan saymıyorum zaten hiç yoktular hala yoklar
dimi ya. akrabalık ansıl bişey, nasıl bir zorunluluk. düğüne bile zor giderim yani. bir kıskançlık bir dedikodu furyası aman Allahım. kendilerini görmezler başkasına dillerinin kemikleri yok. zaten salih konusundan bir kuzenim var hatırlarsınız
Konu sahibinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır.
üstün dökmen de eşine karşı çok sinirli bi adammış diye duymuştum ben ama inanamadım inanmak istemedim. bal gibi adam ya ama aklayamadımda içimde. sizce sinirli midirr
ben düğününe de gitmem , annem babam gitsin çok seviyolarsa
zoraki dayatmalara dayanamam , yolda görsem başımı çeviriyorum seslenirlerse zoraki merhaba o kadar
amcam halam olmamış çokta tın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?