09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aman anca akıl versinler yada dedikodu yapsınlar, yaralı parmağa işemezler ama

sen de güzel vermişsin cevaplarını da çenelerini kapamazlar ki üstüne vazife olmayan durumlarda konuşmaya bayılırlar böyleleri

Son düzenleme:

canım cok tesekkur ederım
bır anda hersey guzel gıderken ters gıtmıs
oysa benım hıkayem boyle degıl bugunu atlattık yarın nasıl olcak dıye dıye bır omur yattım gıbı hıssedıyorum gercekten onca zaman nasıl gectı sadece doktor ve ev arasında
son 5 hafta oturmam bıle yasaktı yatar pozısyonda yemek yıyordum artık ok adar cok zaman oldugu ıcın cogu zaman yanıma gelen olmuyordu yıyecek bısey bulamadıgımdan sut ısıtıp ekmek dogruyordum derken 36 hafat 4 gunlukken suyum geldı 31 haftalıkken hastaneye yatmıstım cıger gelıstırıcı ıgnelerı orada vurmuslardı , dogumdan gece oldu sabah 8de tuvalete gırıp banyo yaptırıp cıktıklarında egenın kuveze gıttıgını ogrendıgımde dunyalar basıma yıkıldım san dım hala aktıf olan premature kısmında konum var onu orada bırakıp eve gıdemedık bızde orada kaldık bana gore korkunc gunlerdı uzun sure sonrasında bıle acaba öldümü diye nefesini dinledim tabi buarada biz ayrıldık hayat bir çalkalandı tamda rahat ermişken
hatat o zaman alısverıse cıkmıstık kuzenımle dar paca kotlar 2009 cıkmıs ben hep yattıgım ıcın gercekten yattım ama 15 gunde bazen 1 ayda bır kere banyo oldum saclarımıda annem legende yıkayıp tarıyordu bır pet sıseyı bıle kaldırmadım ama gercek bu yazdıklarım
dogal olarak sımdı bıraz daha rahat gecmesını ısterdım sımdıye kadar oyle gectı ılk zamanlar nasıl hareket edecegımı bılemıyordum cunku egedeyken belımı bıle dogrultamıyordum annem kambur kalacagımı dusunmus mesela tabıkı kalmadım tam evet hamıleyım ama ıyıyım modundaydım sımdıde bu
tabıkı saglıkla dogmayı nasıp etsın Allah bundan baska bır dılegım olamaz
ama yoruldum ıste anlasana kımselere muhtac olmak ıstemıyorum bırazcık rahat rahat hamıleyım oh prensesım ah ne mutlu karnımda bebegım var modunda olsam olmazmı ? ısyan etmıyorum Allahın gucune gıtmesın biraz daha sıkıntısız olmasını diliyorum

Sen ne güzel bir insansın böyle ya...

Bilmem mi... Ah o nefes dinlemeler, kızım eve geldikten sonra her gece uykudan uyandırdığımızı biliyorum çocuğun düzenini bozduk bir de üzerine sonra kolikle uğraşmıştık.. ah ah... Kolay değil anne olmak, ne zorluklarla oluyoruz hepimiz ama derdi ile sıkıntısı ile öyle ya da böyle bu mucizeye hiç sahip olamayanlarda var, ben şuan etrafımda 9 ay yatıp her gün iğne olmaya razı bir çok kadın tanıyorum... Şanslıyız diyorum sadece. Anne olduğumuz bu duyguyu tattığımız için şanslıyız, nasıl olduğu ne sıkıntılar yaşadığımızın önemi yok... Biz anneyiz güzel arkadaşım :) Sadece olaylara farklı açıdan bakmak benim ki....

yaa süpersinnnn...
Allah seni kızına eşine bağışlasın..onlarıda sana bağışlasın...
çok etkilendimmm

yaa süpersinnnn...
Allah seni kızına eşine bağışlasın..onlarıda sana bağışlasın...
çok etkilendimmm

Bana çok kızıyorlar Polyanna modunda gezdiğim için, ne yapayım, üzülmenin bu anı ya da yaşadığım şeyi düzeltmeye faydası yok ki çözebileceğim şeyleri çözmeye çalışıyorum, çözemiyorsam doğasına bırakıp Allah'a havale ediyorum..

Amin canım inşAllah...

boşver sen o insanları..onlar sen gibi olamadıklarım için öyle diyorlardırrr
ama gerçekten çok etkilendim..bende 4 aydır hamile kalamıyorumm...rabbim çok zor

Benim bi sıkıntım var kendimle mücadele içindeyim, anlatmasam daha iyi olur dile getirmek istemiyorum.

Sizden sadece ricam, duama amin der misiniz?

-allahım sen beni kibirden ve nefsimden koru... Hoşuna gitmeyecek düşünceleri kafamdan atmama yardım et.. Amin...

boşver sen o insanları..onlar sen gibi olamadıklarım için öyle diyorlardırrr
ama gerçekten çok etkilendim..bende 4 aydır hamile kalamıyorumm...rabbim çok zor

Du bakalım :) 1 yıl dene ondan sonra üzülmeye başlarız, ayrıca tıp çok ilerledi ki daha oraya gelecek kıvama da gelmemişsin.. çalışmalara devam...

Amin canım. ne dualar ettim başkasından da yasinler istedim. geçmedi kinim nefretim bazı kişilere görümce gibi. Allah kimseyi o şekilde sınamasın inşallah. ben onun acısıyla mutlu oldum inşallah o acıyı banada vermez. ben bundan çok korkuyorum. ama elimde değil ki üzülmüyorum onun için üzülemiyorum..

elm bana kıyma zatei koca yok baba yok ben zaten yaralıyım, fazla betalıları beraber pıçaklayalım azalsınlar

nobody bayıldım hikayene onu bile özendirerek anlatmışsın.. kızlarında maşallah çok tatlı. Allah bağışlasın canım.

Du bakalım :) 1 yıl dene ondan sonra üzülmeye başlarız, ayrıca tıp çok ilerledi ki daha oraya gelecek kıvama da gelmemişsin.. çalışmalara devam...
ara vereceğiz şimdi 3-4 canım..Kpss için eşimle kursa yazıldık..
hamile kalırsam yatmak zorunda kalırsam falan diye biraz garantiye alalım dedik..
bu sınavıda ilerde çocuklarımız olursa onlar için kazanmamız gerekiyor zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…