09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bende ders çalışıcam dedim ya illa iş çıksın. daha ilk üniteden 30 soru çözebildim :26:

hoşgeldin quartam
keyifler nasıl

hoşbulduk canım..iyi fena değilim işte. bugün aşırı bir yoğunluk var;iş güç koşturuyorum valla.sen nasılsın?

şu ara tavuktan tiksindim ama içine ceviz koyarım ah bi kereviz bulsam burda

ıııyyyy ben de hamileyken tavuktan tiksindim,burnuma koktu,hala da hep o koku gelir burnuma,çiğ tavuk kokusu ııyyyyy...

ne güzel ev hanımı olmuşunuz gözlerim dolduu

tarifler, yemekler, ben de bu araalr mozaik pastaya taktım habire yapıp yiyorum akşamları

Beni kimse sallamıyo bugün :) Aşağıdaki 10 adet ziyaretci arkadaşımın arasından kendime kanka secicem

iyiym bende canım, hayatın rutinlerinin arasında bazen kendimi kaybediyorum :)

Sevgili ziyaretçiler biliyor musunuz bu ara beni en çok ne mutlu ediyor?
Bilmiyorsunuz işte, kendinizden bile haberiniz yok!

Ne güzel de söylemiş Hz. Mevlana...
Yorulacaksan, zorlanacaksan, şikayetçi olacaksan, keşkelere sığınacaksan, söze "ama" diye başlayacaksan, girme aşk yoluna; aşk yolunda "u" dönüşü yoktur!
Aşk der ki sana:
Yolumdaysan başım feda yoluna,ama bil ki seninde başını isterim yoluma...
Kahır, kapris gelecekse senden amenna..!
Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma..! ...
Aşk bilek gücü değil “ YÜREKTİR ” !
Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara..!

sovr dan gereksiz bi paylaşım

Sevgili ziyaretçiler biliyor musunuz bu ara beni en çok ne mutlu ediyor?
Bilmiyorsunuz işte, kendinizden bile haberiniz yok!

ous napıyo nobady , keyfi yoktur muhtemelen , haber beklediği bi yer varmı iş konusunda , kolay bulabilecek mi

Son düzenleme:

Ben mesneviye ciddi ciddi ilgi duymaya basladım. Arastırıyorum ders alıcam. Keşke imkanım olsa da cemalnur sarguttan alabimsem

bi an benim yorumumu beğenince eyvahh elmm banlandımı acaba dedim

neyse şom ağzımı açmimi ama sen durduk yere beğenince hakaret yemiş gibi hissettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…