09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım çok tatlı istedi benim yaaa..
şöyle bol çikolata soslu cheesecake ya da browni falan...anammmm...

quarta allahtan reva mı dediğin ben de yemekteki tatlıyı es geçeyim dedim ayda yılda bir. şimdi kudurukları oynuyorum

o ne ayol,lezzet sefası ayıplı film adı gibi

ahahahaha bak sana ne göstericem

-Bir arkadaş grubu tabu oynar-

yıllar sonra oynanan bir tabu ve oyunun yıllar sonra yine yeniden efsane diyaloglar oluşmasına vesile olması.

kelime: anka kuşu

- bitki değil de diğeri?
- hayvan.
- hıh. biraz mitolojik gibi bir hayvan.
- pikachu

Belli hiç yorum bile yapmadın

abla görmedim ki ben resim

niye görmedin bebeğimmmmm

görmedim valla,o gün çkııyodum ya,yeniden ekle de görelim hadi...:)

quarta allahtan reva mı dediğin ben de yemekteki tatlıyı es geçeyim dedim ayda yılda bir. şimdi kudurukları oynuyorum

ya işte böyle tırmalarsın sonra..yanına alsaydın,sonra yemek için.benim saat 4 karnımın guruldama saatidir,çok acıkırım.ama tatlı çikolata için her daim midede yer var..özellikle aç karnına çok severim..
amanın dur bakim söylesem mi dırşardan bi profiterol..

Bu kadar cok kalabalıkken neden kimse yazmıyo neden sayfalar akmıyo

quartam ben de her daim tatlı için hazır olanlardanım. kilo da bundan alıyorum zaten yoksa yemek yemesem tatlı yesem hayır demem.
dolaba koydum her ihtimale karşı daayine de her gün karar veriyorum bozuyorum gibi
dayanma sınırını zorla yememeye çalış. sonuçta vucutta bir halta yaramıyor bu tatlı. en azından yararlı tatlı ye az kalorili.

Kızlar ya size bişi sorcam gelin hamamı var arkadaşın da benim kızları da götürsem sıcaktan bi haller olur mu acep???

elmiş ayrıca ingiliz karbonatı hiç bir işe yaramadı bebeşimmmmmmmmmmmmmmmm

geçen ben de bir yazı gördüm
mantık sizi A noktasından B noktasına götürür halay ise her yere imza:mahmut tuncer yazıyordu.

Kızlar ya size bişi sorcam gelin hamamı var arkadaşın da benim kızları da götürsem sıcaktan bi haller olur mu acep???

çok havadar hamamlar var nobody. üst havanldırması çok iyi olan ya da geniş hamamlarda bu tür odalar. gerçi daha çok kaplıca hamamlarında oluyor böyle alternatifler de bence daralır kızlar.. içeri dışarı çıkarsan idare etsen dicem bu sefer de üşütmesinler..yoksa çok eğlenirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…