09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

adam olacak kız bebişin sağlıkla gelsin..

O ultrason görüntülerinde ben ne ağlardım ne duygulanırdım ((

Şuan 5.5 yaşına girdi cimcimem .))

Allah bağışlasın gerçekten çok değişik bi his, hayatım boyunca kendimi bu kadar güzel bu kadar anlamlı bu kadar bi halta yaramış hissetmemiştim...

Rabbim tez zamanda hemencecik acil yolundan sana da nasip etsin canım bunu çok derinden ve içten diliyorum

ağladım zaten epey, bu ikinci ultrasonum oldu benim, ilkinde bişey göremedimde bu sefer baya baya bebekti
nemiş geçen gün bir şey okuyordum şuna denk geldim bir okuyun.. hayvan bile neler hissediyor yavrusu için:

zurafalar
Küçük gruplar halinde yaşamaları güvenli bir ortam oluşturur: Zürafalar bütün yavrularına birlikte bakarlar. Yetişkin zürafalar dönüşümlü olarak yavruların başında nöbet tutarlar. Bu güvenlik sistemi sayesinde diğer anneler rahatlıkla yavru zürafaları bırakıp kilometrelerce uzağa yiyecek aramaya gidebilirler.

Anne zürafa ve yavru arasındaki iletişim Yüce Allah’ın rahmetinin tecellisidir: Doğumdan sonraki birkaç gün içinde anne zürafa, zamanını yavrusunu yalayarak ve koklayarak geçirir, bu şekilde hem yavru temizlenmiş olur hem de annesinin kokusunu öğrenir. Bu koku, anne ve yavrunun kalabalık bir sürünün içinde birbirlerini bulmaları gerektiğinde işe yarayacaktır.

Herhangi bir zorluk içinde olan yavru, annesinin dikkatini çekmek için çeşitli sesler çıkarır. Annesi de onu sesinden hemen tanır ve yardımına koşar. Zürafalar yavrularını hiç yanlarından ayırmazlar. Saldırıya uğradıklarında ise yavrularını vücutlarının altına iterler ve ön ayakları ile düşmanlarına sertçe vurarak saldırırlar.

Allah bağışlasın gerçekten çok değişik bi his, hayatım boyunca kendimi bu kadar güzel bu kadar anlamlı bu kadar bi halta yaramış hissetmemiştim...

Öyledir hele bir ilk kucagına al o zaman daha başka hissedeceksin

Bizimkiler ve çevrem 2. çocuk için baskı yapıyor ama ben istemiyorum

yok abla daha olmadı, bazı doktorlar 11-12.haftada söylüyolarmış ama %90 %80 falan ihtimalle ben öyle istemem yaa gene beklerim 16.haftayı

Ne hayecan olur varya,normalde de 3-4 ayda belli oluyor,bazen yanılma payıda olabiliyor tabi.
İlerleyen zamanda kız olursa göbek kısmı yanlara doğru iyice doluyor,erkekte sivri ve aşağıda oluyor karın.
Kız çocuğu annenin güzelliğini alıyor erkek te tam tersi oluyor ,hep eskşler böyle derler.

Karışmayın. Yapacakları yanlış da olsa burnunuzu sokmayın. Karı koca arasına giren kötü olur.

ay bu kadar denk gelir yaa nemişcim,, sen beyinin soyadını kullan sadece :)

piyo başını belaya sokmada , akıl olarak da ne diyeceğimi bilemedim, hani foto çeksen nolcak kız belli kocasını bırakma niyeti yok

ablası benim arkadaşım tek gidecekti o takip edip kızın evini başına yıkıcam konu komşuya rezil edicem dedi bende adam ona bişey yapar diye yalnız gitme dedim tabiiki. kız aslında akıllı ama boşanmaktan korkuyordur ama ailesi durumu bilse asla kızı orada bırakmazlar. bende foto çekelim bekle dedim. bilemiyorum her zamnki gibi size sorayım dedim. akıl akıldan üstündür :44:

Öyledir hele bir ilk kucagına al o zaman daha başka hissedeceksin

Bizimkiler ve çevrem 2. çocuk için baskı yapıyor ama ben istemiyorum

ben şimdiden istiyorum

kardeşim askerliğinin acemiliğini konyada yaptı, yemin törenine gittik, Allahım her yer asker, hepsinde kamuflaj, şapka falan, ben kardeşimi bulamadım tanıyamadım annem milleti yara yara gitti buldu şıp diye, aklıma bu geldi senin hikayenden...

ne demek ben mutsuz ettim aldatılmayı hakettim ailem de duymasın kocişimin bana ettiğini.... bu düşüncedeki kıza hiç bi şey yapılmaz kendi görsün ben olsam müdahele etmem. Sıkıntı olursa sizden bilir.

piyo senin canın sıkılıyor ya da macera arıyorsun. doğulu diyorsun bir de bence resim işine karışma..
ama bu tür kadınlar ben bilmem beyim bilir.. erkek hem sever hem döver düşüncesinde olanlar. yani sen değiştiremezsin onu. adam resmen biriyle dost hayatı yaşıyor kadın da salak gibi kendini suçluyor. adam diyor o evlenilecek biri değil onla gönül eğleyeyim sen çocuklarımın anası ol.

Uğraşma piyo başını belaya sokarsın sonra,onlar belki mutlu olur ileride sen kötü olursun.

çok güzel bir örnek tüylerim diken diken oldu derler ya öyle şu an:)

Karışmayın. Yapacakları yanlış da olsa burnunuzu sokmayın. Karı koca arasına giren kötü olur.

evet ama Allah korusun sen kardeşinin böyle bir durumu olduğunu duysan rahat bırakırmısın? bu kızda bırakmayacak tabiki ben zaten yanlış bişi yapmasın diye gidiyorum ona da dedim sadece foto çekeriz yanına gitmeyşz öfkeyle oturan zararla kalkar diye.

benim kayınvalidemin adı pembe
o daha bi evlere şenlik

pembe sarı yani.
şaka gibi.
benim de bir tanıdığımın soy adı peynir.
bunlar hastaneye gidiyor adam soy adını soruyor babası da sedyede. kadın peynir demiş. adam doğru de dalga geçme demiş. kadın valla peynir demiş. adam inanmamış. kadın nufüs cüzdanını çıkarmış alnına vurmuş babam sedyede ne şakası diye.

benim kayınvalidemin adı pembe
o daha bi evlere şenlik

Bu daha ilginçmiş

Ablası ne yapacaksa yapsında sen burnunu sokma buna boşver arada gümbürtğye giden sen olabilirsin

çok doğru ablasına da böyle söyleyeyim. biz foto çekelim ama kimse bilmesin diyelim. peki bu adamın dükkanına gidip rezil edicem kardeşim saf ama ben onuda çocuğuda laırım senden diyecekti. demesin değilmii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…