- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
adam olacak kız bebişin sağlıkla gelsin..
O ultrason görüntülerinde ben ne ağlardım ne duygulanırdım((
Şuan 5.5 yaşına girdi cimcimem .))
elmişşşş online mısın sana özelden biş sormam lazım acilll..
nemiş geçen gün bir şey okuyordum şuna denk geldim bir okuyun.. hayvan bile neler hissediyor yavrusu için:Rabbim tez zamanda hemencecik acil yolundan sana da nasip etsin canım bunu çok derinden ve içten diliyorum
ağladım zaten epey, bu ikinci ultrasonum oldu benim, ilkinde bişey göremedimde bu sefer baya baya bebekti
Allah bağışlasın gerçekten çok değişik bi his, hayatım boyunca kendimi bu kadar güzel bu kadar anlamlı bu kadar bi halta yaramış hissetmemiştim...
yok abla daha olmadı, bazı doktorlar 11-12.haftada söylüyolarmış ama %90 %80 falan ihtimalle ben öyle istemem yaa gene beklerim 16.haftayı
arkadaşımın kardeşi evli. ilk 23 taşında. ilk çocuğuna düşük yaptı, şu anda 2 aylık kızı var. doğulular. abasını aramış eşim beni aldatıyo galiba diye, sonra yok yok yanlış anladım demiş konuyu kapatmış.
sonra arkadaşım görümcesiyle konuşmuş. adamın yatıp kalktığı bir kadın varmış. maddi anlamda baya destek çıkıyormuş maddi durumlar iyi karısıda dükkan kendilerinin olduğundan hesp kitap yapmaz zaten güvenir karışmaz. neyse kızda kocasına boşan o zmn benden, onunla evlen demiş adamda o evlenilecek biri değil demiş. ailesi de öğrense kızın abisi damadını öldürür. kızda yaş ve kafa yapısı itibarıyla oadamı ben mutsuz ettim diyomuş aileme söylemem, onu yanlış tanımasınlar falan diyormuş. biz bu kızın ablası ile ne yapabiliriz?
acaba akşam takip edip fotosunu mu çeksek? yardın önerilerinizi beklerim.
ne sülale ve entrikalar benim çevremde de maşallah
anasına çekerse beyinin soyadını alır
benim kendi soyadım gerçek, eşimin soyadı sarı, ikisini alsam özlem gerçek sarı oluyodu, filli boya reklamı gibi
bide artık kendi soyadını kullanabiliyo kadınlar yıllaaaaaar sonra neler olur, bide uzlaşamadık canım eşiminde hevesini kırmıyım dedim ille nazlı diyo mesela, ama erkek için sadece metehan olabilir ya da kağan
piyo başını belaya sokmada , akıl olarak da ne diyeceğimi bilemedim, hani foto çeksen nolcak kız belli kocasını bırakma niyeti yok
Öyledir hele bir ilk kucagına al o zaman daha başka hissedeceksin
Bizimkiler ve çevrem 2. çocuk için baskı yapıyor ama ben istemiyorum
nemiş geçen gün bir şey okuyordum şuna denk geldim bir okuyun.. hayvan bile neler hissediyor yavrusu için:
zurafalar
Küçük gruplar halinde yaşamaları güvenli bir ortam oluşturur: Zürafalar bütün yavrularına birlikte bakarlar. Yetişkin zürafalar dönüşümlü olarak yavruların başında nöbet tutarlar. Bu güvenlik sistemi sayesinde diğer anneler rahatlıkla yavru zürafaları bırakıp kilometrelerce uzağa yiyecek aramaya gidebilirler.
Anne zürafa ve yavru arasındaki iletişim Yüce Allahın rahmetinin tecellisidir: Doğumdan sonraki birkaç gün içinde anne zürafa, zamanını yavrusunu yalayarak ve koklayarak geçirir, bu şekilde hem yavru temizlenmiş olur hem de annesinin kokusunu öğrenir. Bu koku, anne ve yavrunun kalabalık bir sürünün içinde birbirlerini bulmaları gerektiğinde işe yarayacaktır.
Herhangi bir zorluk içinde olan yavru, annesinin dikkatini çekmek için çeşitli sesler çıkarır. Annesi de onu sesinden hemen tanır ve yardımına koşar. Zürafalar yavrularını hiç yanlarından ayırmazlar. Saldırıya uğradıklarında ise yavrularını vücutlarının altına iterler ve ön ayakları ile düşmanlarına sertçe vurarak saldırırlar.
ne demek ben mutsuz ettim aldatılmayı hakettim ailem de duymasın kocişimin bana ettiğini.... bu düşüncedeki kıza hiç bi şey yapılmaz kendi görsün ben olsam müdahele etmem. Sıkıntı olursa sizden bilir.arkadaşımın kardeşi evli. ilk 23 taşında. ilk çocuğuna düşük yaptı, şu anda 2 aylık kızı var. doğulular. abasını aramış eşim beni aldatıyo galiba diye, sonra yok yok yanlış anladım demiş konuyu kapatmış.
sonra arkadaşım görümcesiyle konuşmuş. adamın yatıp kalktığı bir kadın varmış. maddi anlamda baya destek çıkıyormuş maddi durumlar iyi karısıda dükkan kendilerinin olduğundan hesp kitap yapmaz zaten güvenir karışmaz. neyse kızda kocasına boşan o zmn benden, onunla evlen demiş adamda o evlenilecek biri değil demiş. ailesi de öğrense kızın abisi damadını öldürür. kızda yaş ve kafa yapısı itibarıyla oadamı ben mutsuz ettim diyomuş aileme söylemem, onu yanlış tanımasınlar falan diyormuş. biz bu kızın ablası ile ne yapabiliriz?
arkadaşımın kardeşi evli. ilk 23 taşında. ilk çocuğuna düşük yaptı, şu anda 2 aylık kızı var. doğulular. abasını aramış eşim beni aldatıyo galiba diye, sonra yok yok yanlış anladım demiş konuyu kapatmış.
ay bu kadar denk gelir yaa nemişcim,, sen beyinin soyadını kullan sadece :)
ben şimdiden istiyorum
kardeşim askerliğinin acemiliğini konyada yaptı, yemin törenine gittik, Allahım her yer asker, hepsinde kamuflaj, şapka falan, ben kardeşimi bulamadım tanıyamadım annem milleti yara yara gitti buldu şıp diye, aklıma bu geldi senin hikayenden...
Karışmayın. Yapacakları yanlış da olsa burnunuzu sokmayın. Karı koca arasına giren kötü olur.
benim kayınvalidemin adı pembe
o daha bi evlere şenlik
benim kayınvalidemin adı pembe
o daha bi evlere şenlik
evet ama Allah korusun sen kardeşinin böyle bir durumu olduğunu duysan rahat bırakırmısın? bu kızda bırakmayacak tabikiben zaten yanlış bişi yapmasın diye gidiyorum ona da dedim sadece foto çekeriz yanına gitmeyşz öfkeyle oturan zararla kalkar diye.
Ben adı yosma olan kadın biliyorum
ne demek ben mutsuz ettim aldatılmayı hakettim ailem de duymasın kocişimin bana ettiğini.... bu düşüncedeki kıza hiç bi şey yapılmaz kendi görsün ben olsam müdahele etmem. Sıkıntı olursa sizden bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?