bi de arkadaşın sakın kardeşine biz kocişinin resmini çektik bıdı bıdı anlatmasınkahretsin gene çok haklısınızztamam akşam gidicem sadece foto çekelim ilerde lazım olursa kullanırsın diycem. ama onun dışında bişey yapmasına izin vermiycem. sonuçta aileyede söylese bu kız ben kocamla kalıcam dedikten sonra aile ne yapacak. yada dönsede kocasının 2 tatlı sözüne gene gidecek..
ofyine haklı çok haklısnızzzz
bide iyiki varsınız. çok teşekkürler
cemreden önce benim de aklımda birce vardı, birce cemre yaren azra asya arasınds gittim geldim
gene koyarsın yaa sanki hayat bitti ha kızıcam bak
BENIM rahim parçalanmadan kurtarırsak benimde bir oğlum olursa rüzgar koyucam adını inşallah
kızım olursa tuana koyarım yada karin
destina çok duyuyorum bu ara, ama yunan ismi gibi yaa,ben özellikle erkekte mete kağan oğuz gibi Türk adı seviyorum
tabi o benimde aklımda onu mutlaka söyleyeceğim ama o ne kadar içinde tutar bilemiyorum. çok üzgün ve dün akşamdan beri sürekli ağlıyor benim kardeşimin canı yanıyor ve ben bişey yapamıyorum diyebi de arkadaşın sakın kardeşine biz kocişinin resmini çektik bıdı bıdı anlatmasın
kardeşi br öfke anında ablam da zaten resmini çekmişti hıh ben sana gününü gösterecem diye ağzından kaçırabilir.
BENIM rahim parçalanmadan kurtarırsak benimde bir oğlum olursa rüzgar koyucam adını inşallah
benim arkadaşımın ablası karin. ama ermeni onlar
Olur İnşallh hayırlısıyla
rüzgar isminde de aklıma nil erkoçlar geliyo o yüzden soğuyorum
poyraz
kuzey
defne
ela
esma
zeynep
:)[/QUOTE
vuvvvvvvvv v-bu isimler harikaaaaaaaa
bende bayılırım bu isimlere canımmmm has türk isimleridestina çok duyuyorum bu ara, ama yunan ismi gibi yaa,ben özellikle erkekte mete kağan oğuz gibi Türk adı seviyorum
sorma sorma kimide at adı dio
benim arkadaşımın ablası karin. ama ermeni onlar
bizim arkadşata koydu melek demekmiş heral
kahretsin gene çok haklısınızztamam akşam gidicem sadece foto çekelim ilerde lazım olursa kullanırsın diycem. ama onun dışında bişey yapmasına izin vermiycem. sonuçta aileyede söylese bu kız ben kocamla kalıcam dedikten sonra aile ne yapacak. yada dönsede kocasının 2 tatlı sözüne gene gidecek..
ofyine haklı çok haklısnızzzz
bide iyiki varsınız. çok teşekkürler
ipek ben kaçırdım neydi adı kızınınçocuğa siyaseti çağrıştıracak isim koymamak lazım aslında.
ben kızıma isim ararken araştırıyordum. ekşi sözlükte şey yazıyordu: genelde işçi partisinden olanların kız çocuklarına koydukları isim. ambleminde yer almasından dolayı
yine de koydum
ipek ben kaçırdım neydi adı kızının
kızım doğulu olan kız tarafı. yani kızın abisi öğrenirse bu damat bozuntusunu parçalar. çokta çirkef bir abi arkadaşım hala çok çekinir abisinden. 27 yaşında bizde kalırken babasından değil evli abisinden izin alır kalayıımı diye oda genelde izin vermez tabi :))
erkek tarafı nereli emin değilim ama inanılmaz dinciler. kızı kapatıp öyle evlendi adam. düğün olmadı mevlütten gitti. kız burnunu dışarı çıkaramaz..
ama ablaya haber veren görümce iyiymiş. kardeşini hep korumuş kollamış o evde. altlı üstlü oturuyorlar gelin kaynana bilmem ne bina onların.
tamam abla yanında olur onu durdururum. adamın peşina takılacağına kardeşinin yanına git derim.Haklıyız piyocum,sen karışma bu işe ablası ne yaparsın yapsın
Benim kız doğdu isimde kararsız kalmıştık 1 hafta filan adı yoktusonra karar verdik te adı oldu
Ay ben doğulu erkek tarafı zannetmiştim.
Yani ne diyeyim ki kanıtlasanız da elinize bişi gececek mi? Sonuclarını da düşünmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?