09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bi de arkadaşın sakın kardeşine biz kocişinin resmini çektik bıdı bıdı anlatmasın
kardeşi br öfke anında ablam da zaten resmini çekmişti hıh ben sana gününü gösterecem diye ağzından kaçırabilir.

cemreden önce benim de aklımda birce vardı, birce cemre yaren azra asya arasınds gittim geldim
gene koyarsın yaa sanki hayat bitti ha kızıcam bak

BENIM rahim parçalanmadan kurtarırsak benimde bir oğlum olursa rüzgar koyucam adını inşallah

kızım olursa tuana koyarım yada karin

tabi o benimde aklımda onu mutlaka söyleyeceğim ama o ne kadar içinde tutar bilemiyorum. çok üzgün ve dün akşamdan beri sürekli ağlıyor benim kardeşimin canı yanıyor ve ben bişey yapamıyorum diye

BENIM rahim parçalanmadan kurtarırsak benimde bir oğlum olursa rüzgar koyucam adını inşallah

kızım olursa tuana koyarım yada karin

Olur İnşallh hayırlısıyla

rüzgar isminde de aklıma nil erkoçlar geliyo o yüzden soğuyorum

Son düzenleme:
benim kız olursa adı: burcu yada birce
erkek olursa: batı yada batu
olur noktaaaa. aa bide koca lazımdı dimi

çocuğa siyaseti çağrıştıracak isim koymamak lazım aslında.
ben kızıma isim ararken araştırıyordum. ekşi sözlükte şey yazıyordu: genelde işçi partisinden olanların kız çocuklarına koydukları isim. ambleminde yer almasından dolayı
yine de koydum

Haklıyız piyocum,sen karışma bu işe ablası ne yaparsın yapsın

ipek ben kaçırdım neydi adı kızının

Ay ben doğulu erkek tarafı zannetmiştim.

Yani ne diyeyim ki kanıtlasanız da elinize bişi gececek mi? Sonuclarını da düşünmek lazım

Ay ben doğulu erkek tarafı zannetmiştim.

Yani ne diyeyim ki kanıtlasanız da elinize bişi gececek mi? Sonuclarını da düşünmek lazım

nedense ben de doğulu erkek tarafı diye anlamıştım... o zaman piyo bir macera peşinde arkasında nasıl olsa aşiret var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…