09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

:))))
düşünsene, kızın olsa adını Ela yada Mavi koyamazsın

gerçekten önemli bir konu.ömrü boyunca taşıyacak demi.
benim üniversitede bir arkadaşım vardı adı oral dı.
yani çok itici. söylerken bile insana itici geliyor.

Ben kardeşimi ceker alırım, adamın peşine düşmem. kızım adamlar doğulu bi cakarlarsa gebertirler sizi

off evet yaaa. nasıl bir mantalitedir çok yazık. içten içe eriyor oo kim olsa üzülür birde çocuk var bari sütten kesilmese
Uğraşma piyo başını belaya sokarsın sonra,onlar belki mutlu olur ileride sen kötü olursun.
abla arkadaşı benim çok yakın arkadaşım o rahat durmaz. öğretmen bilmiş ve cadı ortalığı karıştıracak şimdi

benim eski işyerinde bi mükellef vardı adı özlem di, evlendi evlendiği adamın adıda özlem

e evlenince soyadlarıda aynı olduu

Ben kardeşimi ceker alırım, adamın peşine düşmem. kızım adamlar doğulu bi cakarlarsa gebertirler sizi
kızım doğulu olan kız tarafı. yani kızın abisi öğrenirse bu damat bozuntusunu parçalar. çokta çirkef bir abi arkadaşım hala çok çekinir abisinden. 27 yaşında bizde kalırken babasından değil evli abisinden izin alır kalayıımı diye oda genelde izin vermez tabi :))
erkek tarafı nereli emin değilim ama inanılmaz dinciler. kızı kapatıp öyle evlendi adam. düğün olmadı mevlütten gitti. kız burnunu dışarı çıkaramaz..
ama ablaya haber veren görümce iyiymiş. kardeşini hep korumuş kollamış o evde. altlı üstlü oturuyorlar gelin kaynana bilmem ne bina onların.

Son düzenleme:
İşte onu biliyorum abla :))

Kesin uyumludur adıyla

gerçekten önemli bir konu.ömrü boyunca taşıyacak demi.
benim üniversitede bir arkadaşım vardı adı oral dı.
yani çok itici. söylerken bile insana itici geliyor.

Bunu nereye çekersen çek işte hem isim hemnde başka bişii

Tamam arkadaşın ortalığı karıştırsın sende kendini cengaver gibi ortaya atma sakın,bu isanlar tehlikeli olabilirler yani

benim eski işyerinde bi mükellef vardı adı özlem di, evlendi evlendiği adamın adıda özlem

e evlenince soyadlarıda aynı olduu

erkeğe de özlem adını ilk kez duydum. isim mi bulamıyor da aileler böyle muallakta bırakıyor insanları.
mesela deniz ismini çok seviyorum ben ama oğlum olursa koyar mıyım ki diye düşündüm geçen. okulda isim listesinde ilk kız olarak çağrışım yapacak gibi..

rezil edince eline ne geçecek olay bisürü büyüyecek bi de ablası kendini katmış olacak. Durduk yere suçlu olacak. Müdahele etmesi gereken kişi bence kardeşi ama onun da öncelikli olarak olayı ANLAMASI saf saf benim suçum kendim ettim kendim çekerim düşüncesinden kurtulması lazım. Belki kardeş bu düşünceden kurtulur da napayım derse aile büyüklerini araya sokabilir ama bu aradaki kişi abla olmamalı.

anaaa özlemde mi unisex isimmiş

tam eşimin hayalindeki kız çocuğu

Gerçekten bak isimden kişilik etkilenmesi diye bir şey var duydun mu daha önce hiç.
bir bak istersen bazı düşüncelerin değişecek.
mesela kağan ismi yerine kaan koyulması tavsiye ediliyor. kaan içindeki harflerin ebced hesabına göre yıldızı baya yüksek oluyormuş gibi..ben de bir daha doğum yaparsam erkek olursa favori isimlerim arasında.

Tamam arkadaşın ortalığı karıştırsın sende kendini cengaver gibi ortaya atma sakın,bu isanlar tehlikeli olabilirler yani

kahretsin gene çok haklısınızz tamam akşam gidicem sadece foto çekelim ilerde lazım olursa kullanırsın diycem. ama onun dışında bişey yapmasına izin vermiycem. sonuçta aileyede söylese bu kız ben kocamla kalıcam dedikten sonra aile ne yapacak. yada dönsede kocasının 2 tatlı sözüne gene gidecek..
ofyine haklı çok haklısnızzzz
bide iyiki varsınız. çok teşekkürler

anaaa özlemde mi unisex isimmiş

tam eşimin hayalindeki kız çocuğu

bende ilk defa duydum erkekte özlem ismini artık çocukları olursda özlem koysunlar bari, adet yerini bulsun

bana da deniz ismi erkeğe daha çok yakışıyomuş gibime geliyo, etrafımdaki deniz lerin hepsi erkek olduğundan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…