benim kayınvalidemin adı pembe
o daha bi evlere şenlik
Eyvahhhhhhhhsoyadı ne pki
:))))
düşünsene, kızın olsa adını Ela yada Mavi koyamazsın
evet ama Allah korusun sen kardeşinin böyle bir durumu olduğunu duysan rahat bırakırmısın? bu kızda bırakmayacak tabikiben zaten yanlış bişi yapmasın diye gidiyorum ona da dedim sadece foto çekeriz yanına gitmeyşz öfkeyle oturan zararla kalkar diye.
off evet yaaa. nasıl bir mantalitedir çok yazık. içten içe eriyor oo kim olsa üzülür birde çocuk var bari sütten kesilmesepiyo senin canın sıkılıyor ya da macera arıyorsun. doğulu diyorsun bir de bence resim işine karışma..
ama bu tür kadınlar ben bilmem beyim bilir.. erkek hem sever hem döver düşüncesinde olanlar. yani sen değiştiremezsin onu. adam resmen biriyle dost hayatı yaşıyor kadın da salak gibi kendini suçluyor. adam diyor o evlenilecek biri değil onla gönül eğleyeyim sen çocuklarımın anası ol.
abla arkadaşı benim çok yakın arkadaşım o rahat durmaz. öğretmen bilmiş ve cadı ortalığı karıştıracak şimdiUğraşma piyo başını belaya sokarsın sonra,onlar belki mutlu olur ileride sen kötü olursun.
:))))
düşünsene, kızın olsa adını Ela yada Mavi koyamazsın
s.km.kahahahahah bu daha terbiyeli oldu sanki
cemre nazlı düşünüyoruz kız olursa, bakalım fikrim değişmezse, nazlı sabit onu eşim yıllardır istiyoda cemre değişebilir
kızım doğulu olan kız tarafı. yani kızın abisi öğrenirse bu damat bozuntusunu parçalar. çokta çirkef bir abi arkadaşım hala çok çekinir abisinden. 27 yaşında bizde kalırken babasından değil evli abisinden izin alır kalayıımı diye oda genelde izin vermez tabi :))Ben kardeşimi ceker alırım, adamın peşine düşmem. kızım adamlar doğulu bi cakarlarsa gebertirler sizi
İşte onu biliyorum abla :))
gerçekten önemli bir konu.ömrü boyunca taşıyacak demi.
benim üniversitede bir arkadaşım vardı adı oral dı.
yani çok itici. söylerken bile insana itici geliyor.
off evet yaaa. nasıl bir mantalitedir çok yazık. içten içe eriyor oo kim olsa üzülür birde çocuk var bari sütten kesilmese
abla arkadaşı benim çok yakın arkadaşım o rahat durmaz. öğretmen bilmiş ve cadı ortalığı karıştıracak şimdi
benim eski işyerinde bi mükellef vardı adı özlem di, evlendi evlendiği adamın adıda özlem
e evlenince soyadlarıda aynı olduu
isminden etkilenip nazlı bir kız olacağından adın kadar emin ol...
benim eski işyerinde bi mükellef vardı adı özlem di, evlendi evlendiği adamın adıda özlem
e evlenince soyadlarıda aynı olduu
çok doğru ablasına da böyle söyleyeyim. biz foto çekelim ama kimse bilmesin diyelim. peki bu adamın dükkanına gidip rezil edicem kardeşim saf ama ben onuda çocuğuda laırım senden diyecekti. demesin değilmii?
bende birce nazlı koycaktımcemre nazlı düşünüyoruz kız olursa, bakalım fikrim değişmezse, nazlı sabit onu eşim yıllardır istiyoda cemre değişebilir
anaaa özlemde mi unisex isimmiş
tam eşimin hayalindeki kız çocuğu
bende birce nazlı koycaktım
bende birce nazlı koycaktım
rezil edince eline ne geçecek olay bisürü büyüyecek bi de ablası kendini katmış olacak. Durduk yere suçlu olacak. Müdahele etmesi gereken kişi bence kardeşi ama onun da öncelikli olarak olayı ANLAMASI saf saf benim suçum kendim ettim kendim çekerim düşüncesinden kurtulması lazım. Belki kardeş bu düşünceden kurtulur da napayım derse aile büyüklerini araya sokabilir ama bu aradaki kişi abla olmamalı.
Tamam arkadaşın ortalığı karıştırsın sende kendini cengaver gibi ortaya atma sakın,bu isanlar tehlikeli olabilirler yani
anaaa özlemde mi unisex isimmiş
tam eşimin hayalindeki kız çocuğu
erkeğe de özlem adını ilk kez duydum. isim mi bulamıyor da aileler böyle muallakta bırakıyor insanları.
mesela deniz ismini çok seviyorum ben ama oğlum olursa koyar mıyım ki diye düşündüm geçen. okulda isim listesinde ilk kız olarak çağrışım yapacak gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?