ben üzerime vazife olmayan şeye nasıl karışayım ben med bilmem ne olayını bile şimdi duydum
şimdi bendemi suçlu olydum elmi?
bak aşırı kırılırım şimdi
sovr ben kaçırmışım bebek bekleme durumları mı varhayırlısı bakalım katiee, ne adet ne hamilelik belirtim yok ama yarın sabaha kadar belli olur sanırım herşey
hanımabla kızından ne haber ? sen anlat biraz da..
Sovr, Allah gönlüne göre versin
len ne heyecanlandırdın o zaman bizi,o kadar erken olmaz ki belirtiler kuzum..ama belli de olmaz tabii
kazene yazsak da bi de regl takvimi düzenlese hamilelik takvimi gibi
canım bazı kadınlar herif ceketini üstüne atsa hamile kalıyo o derece..değişiyo işte kadından kadına..
Ben sana suclu oldun demedim ki? Arkadaşız tabi ki konusucaz. Neyse abla sekerim fırladı. Araba kullanıcam. Daha fazla uzatmayalım. Ben alınganım, yanlış anladım, hesap sordum, o beni kastetmemişti ben tü kaka yım. Tmm mı?
ama ben orada okb yi birlikte yazdım ayrı değil. sen yine tek olanı seçmişsin. ben senin kadar derin manalar taşımıyorum zaman zaman yüzeyselde olabiliyorum. umrunda olmayan bişeyide üstüne alınma o zamn bi daha bana mı diye? sanaysa sana yazarım ortalıkta laf dalaşına bende girmem. neyse, kapatalım çünkü uzatmaya değmez.
sovr ben kaçırmışım bebek bekleme durumları mı var
sovr hayırlı olsun şimdiden Allah gönlüne göre versin. herkese de iyi akşamlar.
Ben sana suclu oldun demedim ki? Arkadaşız tabi ki konusucaz. Neyse abla sekerim fırladı. Araba kullanıcam. Daha fazla uzatmayalım. Ben alınganım, yanlış anladım, hesap sordum, o beni kastetmemişti ben tü kaka yım. Tmm mı?
dün gitti okuluna işte,bayram için gelecek yine,konuyu yeteri kadar konuştuk babasıyla beraber düşüncelerimizi anlattık şubata kadar beklemedeyiz işte .
o zamaan netlik kazanacak durumlar
Amiin gülencimm hayırlısı İnşallah
iş bitirici olmana övgü geldi yanii :))))))
olsun buda bir gelişme çekirgecim
kontesim sen de şimdi yazamıyosun ya ne sinir oluyosundur di mi
len ne heyecanlandırdın o zaman bizi,o kadar erken olmaz ki belirtiler kuzum..ama belli de olmaz tabii
kazene yazsak da bi de regl takvimi düzenlese hamilelik takvimi gibi
Hamiş topiği olacak burası böyle giderse
çocukla aynı okuldalar mı abla?
ablacım zaten başka yapacak birşey yok inan.büyütüp belli yaşa getiriyosun,anlatıyosun,anladığı kadar ,bazı şeyleri kendi görmesi lazım..zorla olmuyor işte..inşallah sizi dinler gözleri açılır..
ama bak mesela benim görümce evlendi.adamı sevmediler,istemediler ama var ya o adam kızın ağzının içine bakıyo,ne desse yapıyo,kızı el üstünde tutuyo..çok da mutlulular..herşey olacağına varıyo hayatta..en iyisini düşün sen hep,ve de tansiyonuna iyi bak..:)
çek hamile aday adayı mısın nolii burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?