09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben üzerime vazife olmayan şeye nasıl karışayım ben med bilmem ne olayını bile şimdi duydum

şimdi bendemi suçlu olydum elmi?

bak aşırı kırılırım şimdi

Ben sana suclu oldun demedim ki? Arkadaşız tabi ki konusucaz. Neyse abla sekerim fırladı. Araba kullanıcam. Daha fazla uzatmayalım. Ben alınganım, yanlış anladım, hesap sordum, o beni kastetmemişti ben tü kaka yım. Tmm mı?

sovr hayırlı olsun şimdiden Allah gönlüne göre versin. herkese de iyi akşamlar.

bilmezmıyım canım benım geç oldu herüff bütün kıyafetlerını üstüme atsa fayda etmedi

zaten sağlıklı bı kadının ayda gebe kalma ıhtımali yüzde 20mıymiş oyuzden can sıkıcak bı durum yok

elmoş şeker çıkıcak bişiy yokki geçen bişiy yazmıştın sana özelden azğını kırarım bu ne dedim
sorunum olsa konuşurum
bunlar çözilmicek şeyler değilki

Durumun umrumun kapsama alanına cıkması sen o cevabı verdikten sonra başladı. Ama artık bir önemi yok. İstediğin seyi istediğin yere yazabilirsin, icazet alacak durumun yok.

Kabul ediyorum ben sucumu; alındım, sen bana yazmamıştın tmm mı?

Hakkını helal et. Hoşçakal.

Son düzenleme:
sovr ben kaçırmışım bebek bekleme durumları mı var

sovr hayırlı olsun şimdiden Allah gönlüne göre versin. herkese de iyi akşamlar.

sağolun kızlar , İnşallh istiyoruz , bugün adet günüm ama olmadım daha ,

hiçbi belirtim yok ne adet namına ne de hamilelik namına

sadece normalde olmayan beyaz akıntım var , o da umutlandırdı beni, tabi boş bi umutta olabilir belki de bi günlük gecikmeyle gelicektir yarın

sabaha kadar olmazsam yapıcam test, hayırlısı bakalım

elmiş lütfen canımyaa senıde bılıyoruz piyoyuda bılıyoruz siz ıkınızde duygularınızı yuksek yaşıyorsunuz ıkınızınde düşündükleri dilinde hesap kitap yapmadan lütfen sadece ıkınız konuşun yarın halledılemıycek bbişi yok halledilemez gelse bıle sadece ıkınız bılırsınız

dün gitti okuluna işte,bayram için gelecek yine,konuyu yeteri kadar konuştuk babasıyla beraber düşüncelerimizi anlattık şubata kadar beklemedeyiz işte .
o zamaan netlik kazanacak durumlar

çocukla aynı okuldalar mı abla?
ablacım zaten başka yapacak birşey yok inan.büyütüp belli yaşa getiriyosun,anlatıyosun,anladığı kadar ,bazı şeyleri kendi görmesi lazım..zorla olmuyor işte..inşallah sizi dinler gözleri açılır..
ama bak mesela benim görümce evlendi.adamı sevmediler,istemediler ama var ya o adam kızın ağzının içine bakıyo,ne desse yapıyo,kızı el üstünde tutuyo..çok da mutlulular..herşey olacağına varıyo hayatta..en iyisini düşün sen hep,ve de tansiyonuna iyi bak..:)

iş bitirici olmana övgü geldi yanii :))))))
olsun buda bir gelişme çekirgecim

Ondan bunu bile duymak mucizeydi zaten

kontesim sen de şimdi yazamıyosun ya ne sinir oluyosundur di mi

Çok gıcık bi durum cidden Gri Gri izlemek

len ne heyecanlandırdın o zaman bizi,o kadar erken olmaz ki belirtiler kuzum..ama belli de olmaz tabii
kazene yazsak da bi de regl takvimi düzenlese hamilelik takvimi gibi

Ben safım ki bilmem ne zaman belirti gelir

Evet aynı okuldalar ikiside,herşeyi anlattık işte iyi yada kötü olarak,umarım bir ders çıkartır bunlardan.ama görünen o ki kafası çok karışık şimdi.Düşünüyor tartıyor herşeyi,olacak bişey olsa zaten destek veririz de artısı bile yok bunların .
Tansiyon şimdilik iyi gidiyor bakalım yoksa kötü oluyorum bende

kızlar bakın yazıyorum sonra demedi demeyin hava sıcaklıkları 15 derece birden düşüyormuş kalın kışlık bot mot neyiniz varsa çıkarın sıkı giyinin sonra başıma hasta olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…