kızlar bakın yazıyorum sonra demedi demeyin hava sıcaklıkları 15 derece birden düşüyormuş kalın kışlık bot mot neyiniz varsa çıkarın sıkı giyinin sonra başıma hasta olmayın
kızlar bakın yazıyorum sonra demedi demeyin hava sıcaklıkları 15 derece birden düşüyormuş kalın kışlık bot mot neyiniz varsa çıkarın sıkı giyinin sonra başıma hasta olmayın
uzaktan bakınca çok yanlış anlaşılabilen biriyim sanırım :44: burada herkes az çok beni tanımıştır. buraya söylemek isteseydim açık kapı bırakarak buraya söylerdim. oraya yazdığıma göre başka bir durum. ama birbirimizi az çok tanımışızdır kendimi onu demek isteemdim bunu yapmak istemedim diyerek aklamaya çalışmaktan sıkıldım. söylediğim bişey alınmanıza sebep oluyorsa benimle konuşmazsınız olur biter. bunuda herhangi birine özel olarak yazmıyorum. çünkü ben konuşmak istemediklerime özelden açıklayıp bir daha seninle konuşmak istemyorum diyorum, arkadaşlıktan çıkartıyorum ve konu kapanıyor kimsenin diline düşmeden. kimsede benim bu sitede kiminle konuşmak istemediğimi açıktan bilmez. yalnız 1 kişi bilinir oda burada kendisi defalarca yazmıştır..
neyse işte. ben kişilere karşı dürüstüm orayada duyduklarımı yazdım. ama konunun adı üstünde; isim vermeden brisi hakkında yorum yap. buradan birisi olsaydı buraya yazardım belkide. ayrıca tartışma konusu yapmak uzatmak isemiyorum ama gofret değil fallen değilde elmayra neden alındı? okb bende de var diye defalarca söyledim zaten bi onda var okb=o değilki.
ben buraya sohbet etmeye gülmeye eğlenmeye geliyorum. kimseyle laf yarıştırmaya değilki. o da anlık bişeydi zaten ilk defa öyle bi paylaşımda bulundum imalı. meğer ne çok alınacak insan varmışta bekliyormuş ben asıl onun alınmasına şaşırdım..
gülen sen acele etme benı yalnız bırakma ben ha deyince hamıle kalamıyorumdagebe kalmıycak arkadaş arıyorum
Evet aynı okuldalar ikiside,herşeyi anlattık işte iyi yada kötü olarak,umarım bir ders çıkartır bunlardan.ama görünen o ki kafası çok karışık şimdi.Düşünüyor tartıyor herşeyi,olacak bişey olsa zaten destek veririz de artısı bile yok bunların .
Tansiyon şimdilik iyi gidiyor bakalım yoksa kötü oluyorum bende
Hiç acelem yok katiee :128::128:Topiği bebeksiz bırakmamak için kızların doğumunu bekleriz,
sonra tatile gideriz falan en az 1 yılı var
gülen sen acele etme benı yalnız bırakma ben ha deyince hamıle kalamıyorumdagebe kalmıycak arkadaş arıyorum
Şu bahsi geçen 1 kişi benim
Bende durduk yere söylemedim
Kızlar bu durumu anlatırken
Ben yorumsuz kalmak istiyorum, çünkü kendisiyle zaten konuşmuyorum dedim
Bitti.
valla ben de h sonu jupon arayacam diye tüm dolabı talan ettim her şey oxxo tişörtleri gibi havada geziyordu sonra da üşendim tıktım tekrar düzeltmeden kışlıkları çıkarırrıım artık .Dün kalın kazaklarımı cıkaracaktım yuh daha erken dedim, cıkarsak mı yaa
Hiç acelem yok katiee :128::128:Topiği bebeksiz bırakmamak için kızların doğumunu bekleriz,
sonra tatile gideriz falan en az 1 yılı var
valla ben de h sonu jupon arayacam diye tüm dolabı talan ettim her şey oxxo tişörtleri gibi havada geziyordu sonra da üşendim tıktım tekrar düzeltmeden kışlıkları çıkarırrıım artık .
ben sana arkadaş olurum çünki hiç bir zaman cocum olmuycak
sen benım üstüme 2-3 tane yaparsın keti :
siz niye kavga etiniz ayol ne oluyo burda anlamıyorumki cenabette değilim ama
abla çocuğu tanımaya çalışın bence geçerli sebepler söylersenız kızınız vazgeçer bu çocuktan yoksa onlar başka biz başka laflarını ciddiye almaz gençler belki çocuk gerçekten ıyı bırıdır kızınızıda üzmez
Düştüm mapus damlarına öğütt verennn çookk olur...
Düştüm mapus damlarına öğütt verennn çookk olur...
umutsuz vaka falalenım benım bukadar hayat dolu olup aynı zamanda bukadarda umutsuz olmayı nasıl başarıyorsun cnaım sağlık sorunundan dolayımı bılmıyorum ama evlenırsen nıye olmasan cocuğun
siz niye kavga etiniz ayol ne oluyo burda anlamıyorumki cenabette değilim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?