09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlar bakın yazıyorum sonra demedi demeyin hava sıcaklıkları 15 derece birden düşüyormuş kalın kışlık bot mot neyiniz varsa çıkarın sıkı giyinin sonra başıma hasta olmayın

Dün kalın kazaklarımı cıkaracaktım yuh daha erken dedim, cıkarsak mı yaa

Ahhh kontesim ahhh gri gri bakıyor alttan kaç gün cezan var çok değildirrr umarım bişi istiyormusun don sarma terlik filannnn yollayalım hemennn

Şu bahsi geçen 1 kişi benim
Bende durduk yere söylemedim
Kızlar bu durumu anlatırken
Ben yorumsuz kalmak istiyorum, çünkü kendisiyle zaten konuşmuyorum dedim
Bitti.

gülen sen acele etme benı yalnız bırakma ben ha deyince hamıle kalamıyorumda gebe kalmıycak arkadaş arıyorum

Hiç acelem yok katiee :128::128: Topiği bebeksiz bırakmamak için kızların doğumunu bekleriz,
sonra tatile gideriz falan en az 1 yılı var

abla çocuğu tanımaya çalışın bence geçerli sebepler söylersenız kızınız vazgeçer bu çocuktan yoksa onlar başka biz başka laflarını ciddiye almaz gençler belki çocuk gerçekten ıyı bırıdır kızınızıda üzmez

gülen sen acele etme benı yalnız bırakma ben ha deyince hamıle kalamıyorumda gebe kalmıycak arkadaş arıyorum

ben sana arkadaş olurum çünki hiç bir zaman cocum olmuycak
sen benım üstüme 2-3 tane yaparsın keti :

Şu bahsi geçen 1 kişi benim
Bende durduk yere söylemedim
Kızlar bu durumu anlatırken
Ben yorumsuz kalmak istiyorum, çünkü kendisiyle zaten konuşmuyorum dedim
Bitti.

siz niye kavga etiniz ayol ne oluyo burda anlamıyorumki cenabette değilim ama

Dün kalın kazaklarımı cıkaracaktım yuh daha erken dedim, cıkarsak mı yaa
valla ben de h sonu jupon arayacam diye tüm dolabı talan ettim her şey oxxo tişörtleri gibi havada geziyordu sonra da üşendim tıktım tekrar düzeltmeden kışlıkları çıkarırrıım artık .

valla ben de h sonu jupon arayacam diye tüm dolabı talan ettim her şey oxxo tişörtleri gibi havada geziyordu sonra da üşendim tıktım tekrar düzeltmeden kışlıkları çıkarırrıım artık .

ahahahahah deli ya bu kadar güzel tasvir edilemezdi ahahahah

ben sana arkadaş olurum çünki hiç bir zaman cocum olmuycak
sen benım üstüme 2-3 tane yaparsın keti :

siz niye kavga etiniz ayol ne oluyo burda anlamıyorumki cenabette değilim ama

umutsuz vaka falalenım benım bukadar hayat dolu olup aynı zamanda bukadarda umutsuz olmayı nasıl başarıyorsun cnaım sağlık sorunundan dolayımı bılmıyorum ama evlenırsen nıye olmasan cocuğun

herşeyi söyledik hayatım,tamamen tersiz onlarla çok farklı yaşantılar hayatlar kültürler söylenen laflar,iyi olabilir bişey demiyorum tanıştım zaten çocukla..ama olmaz bu iş çok ters ondan evladımı bile bile yakamam uyum sağlayamaz oraya ondan

umutsuz vaka falalenım benım bukadar hayat dolu olup aynı zamanda bukadarda umutsuz olmayı nasıl başarıyorsun cnaım sağlık sorunundan dolayımı bılmıyorum ama evlenırsen nıye olmasan cocuğun

bebişim benım durumu bilmiyomusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…