Evet
Salata gibi bişey işte
Salatalıkları soyup rendeliyosun, bi süzgeçte el yardımıyla suyunu iyice sıkıyosun
Dereotunu minik minik doğruyosun
Yoğurt, krem peynir ve mayonezi çırpıp salatalık ve dereotunu da ekleyip karıştırıyosun
Afiyet olsun
hee öğle yemeğinde işyerinde bitircem demi yetmişliği, iftiracı seni
hiç yemek olmasa mezelerle bile büyük keyif alırım , bende çok yaparım öyle abuk subuk karışımlar benim ous ta yemek, tek başıma hepsini bitiririm
benim ous yemek yemeği sevmez , zayıftırda zaten , şu karikatüre benzetiyorum bizi
Eki Görüntüle 821553
Evet
Salata gibi bişey işte
Salatalıkları soyup rendeliyosun, bi süzgeçte el yardımıyla suyunu iyice sıkıyosun
Dereotunu minik minik doğruyosun
Yoğurt, krem peynir ve mayonezi çırpıp salatalık ve dereotunu da ekleyip karıştırıyosun
Afiyet olsun
A deneyelim bakalım, ama mayonez fln var diyetteyim bebişim ben
mayonezi falan çıkar tek başına koyun yoğurduyla yapılsa daha güzel olur hem de kalorisiz.
hee öğle yemeğinde işyerinde bitircem demi yetmişliği, iftiracı seni
hiç yemek olmasa mezelerle bile büyük keyif alırım , bende çok yaparım öyle abuk subuk karışımlar benim ous ta yemek, tek başıma hepsini bitiririm
benim ous yemek yemeği sevmez , zayıftırda zaten , şu karikatüre benzetiyorum bizi
Eki Görüntüle 821553
Ben mayonezsiz yemem bunu
Ous ta mayonez ve dereotu yemez
A deneyelim bakalım, ama mayonez fln var diyetteyim bebişim ben
ahahah cok sirin
ay çok şirin bu ama sen de yeterince formdasın sorv.
evet sonradan gördüm atladım sazan gibiKabaklı değil salatalıkla yapılıyo bu
ceivzdeki yağ yararlıymış ondan öyle demiştirbir avuç kadar 500-600 kalori o yüzden ben de yemiyorum neredeyse hiç. taze olanları da bulmak zor. ama yine de yemek lazım canan karatay ekmek yerine 1 çay bardağı ceviz yiyin diyor yemeklerde. bu ne tezat
ay çok şirin bu ama sen de yeterince formdasın sorv.
karbonatlı su hüpletiyor musun?
Hoş geldin anne
yiyo ama kilo almıo
o zaman ilerideki halimiz diyim, böyle giderse
çiguliyle binnaz gibi olcaz
öğle arasında hamsi tava ve tahinli kabak tatlısı yiyen birisi olarak diyebilirim ki oyhhh doydum ya :)))
öğle arasında hamsi tava ve tahinli kabak tatlısı yiyen birisi olarak diyebilirim ki oyhhh doydum ya :)))
senin ciddi baş ağrısı sorunun var fallen. dr ye gittin mi hiç? antidepresanlarla çok güzel tedavi ediliyor bu illet.
3 günlük bir manyetik fırtına varmış dünyayı etkileyen. Baş ağrıları olabilirmiş diye okdum gazetede:26:
elmyra o çerezler kayış gibi tatsız oluyor ama diğerleri de kalori bombası
şu ara zaten balık yiyemiyorum bide üstüne Batmanda adam akıllı balık bulmak o kadar zor ki, bi karadenizli olarak az çok anlarım balıktan, Batmandaki balıklar 5 kat daha ölü gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?