09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

A deneyelim bakalım, ama mayonez fln var diyetteyim bebişim ben

ahahah cok sirin

mayonezi falan çıkar tek başına koyun yoğurduyla yapılsa daha güzel olur hem de kalorisiz.

ay çok şirin bu ama sen de yeterince formdasın sorv.

Kabaklı değil salatalıkla yapılıyo bu
evet sonradan gördüm atladım sazan gibi
ama kabaklı olanı da çok lezzetli oluyor
bir avuç kadar 500-600 kalori o yüzden ben de yemiyorum neredeyse hiç. taze olanları da bulmak zor. ama yine de yemek lazım canan karatay ekmek yerine 1 çay bardağı ceviz yiyin diyor yemeklerde. bu ne tezat
ceivzdeki yağ yararlıymış ondan öyle demiştir

öğle arasında hamsi tava ve tahinli kabak tatlısı yiyen birisi olarak diyebilirim ki oyhhh doydum ya :)))

o zaman ilerideki halimiz diyim, böyle giderse

çiguliyle binnaz gibi olcaz

ay aklıma ne geldi. o gerzek ciguli hani ünlülerin benzeri diye bir yarışma var ya. cigulinin benzeri diye katılmış sivri zeka. baya uzun süre de çakmamış kimse. sonra nasıl oldu da çaktılar bilmiyorum.

şu ara zaten balık yiyemiyorum bide üstüne Batmanda adam akıllı balık bulmak o kadar zor ki, bi karadenizli olarak az çok anlarım balıktan, Batmandaki balıklar 5 kat daha ölü gibi

senin ciddi baş ağrısı sorunun var fallen. dr ye gittin mi hiç? antidepresanlarla çok güzel tedavi ediliyor bu illet.

bilmiyorum kuzum stres yapıncamı oluo ne tıkanıom kalıyorum

3 günlük bir manyetik fırtına varmış dünyayı etkileyen. Baş ağrıları olabilirmiş diye okdum gazetede:26:

elmyra o çerezler kayış gibi tatsız oluyor ama diğerleri de kalori bombası

oyyyyy bu çok bilimsel oldu

öğle arasında hamsi tava ve tahinli kabak tatlısı yiyen birisi olarak diyebilirim ki oyhhh doydum ya :)))

zıkkımın dibi ye dicem kıyamamki
yarasın kan olsun

şu ara zaten balık yiyemiyorum bide üstüne Batmanda adam akıllı balık bulmak o kadar zor ki, bi karadenizli olarak az çok anlarım balıktan, Batmandaki balıklar 5 kat daha ölü gibi

konserve alabilirsin tabi tazesinin yerini tutmaz da dardanel ton falan arada yemeye çalış. olmadı ceviz ye bol bol.

sağolun gençler :)) karadenizli bir aile dükkan açtı hastanenin yanına, muhlama filan yapıyor sağolsuın, bugün hamsi tava günü yapmış bir de antalya'da meşhurdur bol tahin ve cevizli kabak tatlısı deneyin evde bile yapabilirsiniz enfes bir ikili oluyor kabakla tahin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…