- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
konserve alabilirsin tabi tazesinin yerini tutmaz da dardanel ton falan arada yemeye çalış. olmadı ceviz ye bol bol.
bilmiyorum kuzum stres yapıncamı oluo ne tıkanıom kalıyorum
oyyyyy bu çok bilimsel oldu
zıkkımın dibi ye dicem kıyamamki
yarasın kan olsun
ton balığı kesinlikle yasak cıva oranı yüksekmiş doktor öyle dedi bide çok yağlı ama ceviz avuç avuç yiyorum hatta bugün arkadaşım bahçelerinden toplamış getirmiş
fallen dinle bak şimdi beni. 10 yıl önce falan her gün başım ağrırdı abartmıyorum her gün. fabrikanın dr sine giderdim her gün ama migren gibi..adam bana dedi ki sana bir ilaç yazıcam bu da olmazsa hastaneye gel bir kafanın filmini falan çekelim tamam dedim. adam bana 10 mg antidepresan yazdı Allah razı olsun hala hatırıma geldikçe derim. 4-5 ay kullandım hiç yan etkisi yokmuş. şu an çok iyiyim. ancak çok özel bir şey olacak başımın ağrıması için.
bende korkuyorum acaba beynımde bişeymi var diye
sabah midem çok bulandı kusucakdım(((
Bence de iyi duruyo Sovr
şimdilik iyi sayılrı bakalım , tosun olma yolunda ilerliyorum
bunu senin kendi doktorun mu dedi. tamam civa oranı yüksek ama yine de arada bir yenebilir. ben de hamiş topiklerinde görmüştüm bu ton balığı yasak olayını da dr ye sormuştum abartmadığın sürece yiyebilirsin demişti. zaten 5. aydan sonra balık görmek istemedim doğuma kadar tiksindim. bu doktorların bir orta yolu yok mu yaaaaa
doğumdan sonra başlar bunların çilesi yevrum hele bir doğurana kadar sık boğazını. ne kadar az kiloda hamile kalırsan o kadar iyi
Allah korusun bu konuda uzmanlığını yapmış biri olarak yoktur ama yine de neden ihmal edesin ki. şimdi hastaneler 1 saatte tahlik+EMR her şey yapıyor. senin de belki benim gibi stres kaynaklıdır. gitmende fayda var. çekmeyen bilmez çünkü çok fena bir şey. kulaklarını ov biraz rahatlarsın.
hı hıı kendi doktorum dedi, hatta konserve olan hiçbi şeyi yeme dedi ton balığını çok severdim ben makarnaların üstüne ya da sandviç şeklinde sürekli tükettiğim bişeydi hamileyken balıktan tiksindim ya eşim sordu peki hocam ton balığı olarak yese diye sakın dedi, onun yerine ceviz fındık badem falan ye dedi, işte hepsi cins cins, devlet hastanesine gitmiştim ordaki doktor folik asidi bırak dedi mesela, kendi doktorum ise 12.haftaya kadar kullan sonra elevite başlatıcam kan değerlerine göre dedi
kısmet hamile kalabilcemmi bakalım , hayırlısı ,kiloyu sonra düşünürüm
CANIM benım çok saolll az hafifledi başımmm
gerçekten hepsi bir kafa. bu anlatacağım kendi başımdan geçti nemiş. kızım yeni doğmuştu ve ilk hastalığı ben de tecrübesizim. ilçede kalıyoruz ya kendi dr si izindeymiş kış aylardan ve ben iş yerindeyim. eşim önce sağlık ocağına götürdü annemle. orada bir ilaç yazmışlar..
sonra öğlen kap gel çocuğu acıbademe götürelim dedim. orada başka bir ilaç verdiler. akşam oldu elimde 2 cins ilaç. eşim önce kendi fabrikasının dr sini aradı danışmak için adam acile getirin iğne yaptırayım dedi. kalktık kendi doktorumuzu aradık. dedi iğne son çare hacettepede ateş odası vardır çocuk önce soğuk suya sokulur en son çare iğne olur. bırakın o ilaçları şunu alın nöbetçiden dedi. buyur burdan yak nemiş. bir de bebek olsun da sonra iyice paronayak oluyorsun.öyle mi böyle mi diye.
kalırsın tabiki, bu düşünceyi hiç aklına bile getirme
ama kilo konusu doğru ben 53 ile hamile kaldım şimdi 54 oldum 1 kilo ilk 3 ay için iyi herhalde
merhaba kızlar.......
ne güzle işte tatlım,ben hamile kalınca sigarayı bıraktığım için ilk 3 ay 4 kilo almıştım..:)
quaratm hoş geldin. yazamadım dün hiç sana ama kalbim seninle canım. ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?