- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
vee doğumdan sonra geri mi başladın
ne güzle işte tatlım,ben hamile kalınca sigarayı bıraktığım için ilk 3 ay 4 kilo almıştım..:)
sağol ipekcim bugün daha iyi hissediyorum kendimi,ilk şoku atlattım heralde..:)
bilmem güçlü durmaya çalışıyorum,oğluşum kuvvet veriyor bana...
A.S. SELAMMMM NASILSIN
ben yeşilaycıyım hiç sigara içmedim kahveyi bıraktım bende aaah ahhh
yok canım doğumdan sonra değil,emzirme işi bitince başladım
yani hamilelik doğum emzirme falan derken 2 ,5 sene kadar içmedim..emzirme bitince sanki dün bırakmış gibi oldum sigarayı,yeniden başladım...
BDV'ye konu açıcam evden yatağımı toplamadan çıkıyorum, napabilirim? diye..
ahahahha gülme krizi geçiriyorum ya ben...
kadın bir sürü şey yazmış biri de demiş ki sen neden yatağını toplamadan çıkıyorsun diye hahahahha
akşam yine yatıcaz ya ondan yazasım geldi hahahahaha
body harbi senın kaynagana yapsa n yaparsın kızarmısın böyle bişiy ?
body harbi senın kaynagana yapsa n yaparsın kızarmısın böyle bişiy ?
Yemin ediyorum akşamı elimde çiçek tatlı kapısına koşardım, varlığı için şükrederdim, yapan annesi olsa koymazda kv olunca insanlara tuhaf geliyor.... Kadın hasta olduğunu duyunca jest yapmış işte daha napsın gelinin ayaklarını mı yıkasın, mis gibi... Ben hastaneden çıktığımda ameliyatlı lohusa halimle bir tabak çorba bile bulamadığım için alışık değilim böyle kv'lere :)
aha günün sorusu. benim kendi annem yapsa ki yapıyor kızmam güzel bile olur ama kayınvalidem bizde kalırken bir iki yatak odamı toplamıştı rahatsız olmuştum gerçekten aslında amaç iyilik yapmak ama batmıştı sanırım sebep aradığımdan. gerçi hararetli dönemlerim bitti şimdi olsa rahatsız olmam belki yaşamadan bilemiyorum tabi.
neden sordum biliyormusun ;
benımde ex kaynanam yakında bana bir apartman vardı arada o zman sobalıydı evler.
akşam işten gel cocuğu al eve git eziyet işkenceydi.
bekar görümcem vardı akşam eve bir giderdim sobam doldurulmuş
sarmama sarılmış çorbam yapılmış
balkonlarım yıkanmış
çamaşırım varsa yıkanmış ütülenmiş çok sevinirdim...
hiçde kızmazdım Allah aşkıan anam yapsa hoşta k.valide yapınca nie kötü
onunda evladı ide yapıo anne olmak böle bişiy...
Allah razı olsun işte, ne güzel bir şey destek olmaya çalışıyor elinden gelen yardımı yapmaya çalışıyor insan daha ne ister böyle kadını başına taç edersin! Ben alır yaşlılığında da pamuklarda bakardım yeminle... Ama yok işte bana da en keleği denk geldi
Selam sevgi pıtırcıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?