09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

vee doğumdan sonra geri mi başladın

yok canım doğumdan sonra değil,emzirme işi bitince başladım
yani hamilelik doğum emzirme falan derken 2 ,5 sene kadar içmedim..emzirme bitince sanki dün bırakmış gibi oldum sigarayı,yeniden başladım...

sağol ipekcim bugün daha iyi hissediyorum kendimi,ilk şoku atlattım heralde..:)
bilmem güçlü durmaya çalışıyorum,oğluşum kuvvet veriyor bana...

quaratam seni en yakının kadar iyi anlayamam ama anne olarak gerçekten empati yapabiliyorum hissedebiliyorum seni.
sen her şeyden önce güçlü bir kadınsın. Allah dağına göre kar verirmiş. sabır bakalım bundan sonra nasıl bir çiçek bahçesi bekliyor seni acaba. umarım çabucak biter kabuslar.

yok canım doğumdan sonra değil,emzirme işi bitince başladım
yani hamilelik doğum emzirme falan derken 2 ,5 sene kadar içmedim..emzirme bitince sanki dün bırakmış gibi oldum sigarayı,yeniden başladım...

off be canım o kadar içmemişsin keşke başlamayasadın.... şimdi zor bırakırsın yani bırakmak eminim çok zordur. insanlar şeker hastası oluyor ayağı bacağı kesiliyor adam hala içmeye devam ediyor. kötü bir illet

BDV'ye konu açıcam evden yatağımı toplamadan çıkıyorum, napabilirim? diye..
ahahahha gülme krizi geçiriyorum ya ben...
kadın bir sürü şey yazmış biri de demiş ki sen neden yatağını toplamadan çıkıyorsun diye hahahahha
akşam yine yatıcaz ya ondan yazasım geldi hahahahaha

konu linki atsana

body harbi senın kaynagana yapsa n yaparsın kızarmısın böyle bişiy ?

Yemin ediyorum akşamı elimde çiçek tatlı kapısına koşardım, varlığı için şükrederdim, yapan annesi olsa koymazda kv olunca insanlara tuhaf geliyor.... Kadın hasta olduğunu duyunca jest yapmış işte daha napsın gelinin ayaklarını mı yıkasın, mis gibi... Ben hastaneden çıktığımda ameliyatlı lohusa halimle bir tabak çorba bile bulamadığım için alışık değilim böyle kv'lere :)

body harbi senın kaynagana yapsa n yaparsın kızarmısın böyle bişiy ?

aha günün sorusu. benim kendi annem yapsa ki yapıyor kızmam güzel bile olur ama kayınvalidem bizde kalırken bir iki yatak odamı toplamıştı rahatsız olmuştum gerçekten aslında amaç iyilik yapmak ama batmıştı sanırım sebep aradığımdan. gerçi hararetli dönemlerim bitti şimdi olsa rahatsız olmam belki yaşamadan bilemiyorum tabi.

neden sordum biliyormusun ;

benımde ex kaynanam yakında bana bir apartman vardı arada o zman sobalıydı evler.
akşam işten gel cocuğu al eve git eziyet işkenceydi.
bekar görümcem vardı akşam eve bir giderdim sobam doldurulmuş
sarmama sarılmış çorbam yapılmış
balkonlarım yıkanmış
çamaşırım varsa yıkanmış ütülenmiş çok sevinirdim...
hiçde kızmazdım Allah aşkıan anam yapsa hoşta k.valide yapınca nie kötü
onunda evladı ide yapıo anne olmak böle bişiy...

Bak verdiğim yanıta eş değer bir yazı demek istediğim de tam da buydu :)

Allah razı olsun işte, ne güzel bir şey destek olmaya çalışıyor elinden gelen yardımı yapmaya çalışıyor insan daha ne ister böyle kadını başına taç edersin! Ben alır yaşlılığında da pamuklarda bakardım yeminle... Ama yok işte bana da en keleği denk geldi

yani yatak odama girse ne olcakkı mahremmiş...

kadın doğum yaptım üstümü değiştirdi giydirdi daha ne mahremi Allah aşkına ben
kızıyorum bunlar bana şımarıklık geliyor.

Selam ben geldim
Konu ne temizliğe kayınvalidenin yardımı mı
Kızmam ama ben yokken evime girilmesinden hoşlanmam
Tabi bu konuda yaşanmışlıklar da önemli
Annemden de kayınvalidemden de yardım almadım, yatağa düşmedikçe de almayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…