09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

nakillerde uygunluk durumu çok ama çok zor... göründüğü gibi değil maalesef bu işler, bazen kardeşin ki bile uyamayabiliyor da hiç olmadık italya'dan birisinin ki denk gelebiliyor biz çok gördük bunları burada en ilgincide çocuğun annesine %100 uyumlu çıkmasıydı milyonda bir ihtimaldir çocuğun anneye ilik vermesi, nasıl bir evlat yaptıysa %100 kendisinden yapmış :)) gazetelere çıkmıştı bu olay..

her gün katlarda yatan bir çok insan var ve kan bekliyorlar, nakil bekliyorlar..
bugünkü anonsa duyarsız kalmadım, oturduğum yer battı resmen ve çocuğun odaya giripte umutsuzca gelen var mı sorusunu görmek bile herşeye değerdi hayatımdan sadece 45 dk gitti ama bir çocuk annesi için sevindi..

Hmm bunu bilmiyordum işte..
Evet haklısın gidip sansımı denemek durumu öğrenmek lazım aslında..

kızlar nabersiniz, hastayım evdeyim bugün. sistit+faranjit. kış sezonunu açtım artık nisana kadar böyle gider şeyimle boğazım :/

Sistit deyince bütün tüylerim tiken tiken oluyo bol su ic bi de su ilac vardı adı neydi ondan ic, gecmiş olsun balım

Bende kola diye duymuştum.
Kola içmeyi hiç sevmem, Kekse giderim bir kek yemek kardır

ahahah deli ya

canım benim sen cok iyi yürekli bir kadınsın. Yıkılmamanın nedeni bu bence.

Şansımızı deneyelim dimi, biz elimizden geleni yapalım da olursa ne ala.

canım benim sen cok iyi yürekli bir kadınsın. Yıkılmamanın nedeni bu bence.

Şansımızı deneyelim dimi, biz elimizden geleni yapalım da olursa ne ala.

Ben iyi yürekli değilim kuzum ya sadece hala "insan" kalmaya çalışıyorum, kirletmelerine izin vermiyorum ruhumu. Dene tabi, denedikten sonra ki iç huzurunu varya bir daha asla hissedemezsin tarif bile edilemez bir şey bu...

Hatunlar kaynatmışsınız yine.

Nobody seni tebrik ediyorum arkadasım çok asilce bir davranış..

ALLAH ALLAH eniştem vermiş kola içirmişler

Eniştene ilaçlı gazoz vermiş olmasınlar

Ben iyi yürekli değilim kuzum ya sadece hala "insan" kalmaya çalışıyorum, kirletmelerine izin vermiyorum ruhumu. Dene tabi, denedikten sonra ki iç huzurunu varya bir daha asla hissedemezsin tarif bile edilemez bir şey bu...

Ya bırak nasıl değilsin. Miss gibi bi insansın, duyarlısın bilinçlisin. ingiliz kraliyet ailesine mensupsun

Hoş geldin
Geçmiş olsun
Ous'ta 1 hafta süründü, benim de bademcikler nanaydı 2 gün

Meyve suyu o

hoşbuldum, sağolasın. çok fena ya havalar birden soğuyunca herkes hasta oldu. cuma günü okulda tüm hocalar hastaydı nerdeyse bende de dün başladı :/

ne var ne yok kan mı veriyosunuz ne konuşuyosunuz bana da anlatın

Bi kadın kocasından şüpheleniyomuş
İşyerindeki çalışma arkadaşı ile ilgili
Ve gitmiş direk bu odaya gelen giden oluyo mu eşim beni aldatıyo mu diye o kişiye sormuş

ben fıstıklı kadayıf alayım :))))

Yanına da maraş dondurma harika olur

kan veriyoruuuuz ilik veriyoruz kola içiyoruuuz :)

Eniştene ilaçlı gazoz vermiş olmasınlar
ya bırak nasıl değilsin. Miss gibi bi insansın, duyarlısın bilinçlisin. ingiliz kraliyet ailesine mensupsun

hahahahhahah benim büyük kız o su içecek kardişiiiiiiiimmm bana su verrrreeerrmisiiinnn! diyo.. :) prenses hanım çok yorulmuşmuş, ben de ona kullanıyorum bu sözü ingiliz kraliyet ailesine düşecekmişsin de bana düşmüşsün diyorum :)

Bi kadın kocasından şüpheleniyomuş
İşyerindeki çalışma arkadaşı ile ilgili
Ve gitmiş direk bu odaya gelen giden oluyo mu eşim beni aldatıyo mu diye o kişiye sormuş

Kadın hic yol izan bilmiyomuş, ohanze

thank u babe :*

içip içip tuvalete gdiyorum, yanıyorum ne biçim hem de:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…