Bi dene bakalım, hem sonrasında da kek veriyolarmış
Ne uzatması deli misin? harika bilgiler vermişsin.
Bizim sülalenin kanı da zor bulunanlardan, 6 ayda bir kan verirlerdi, hepimize güzel örnekler oldular.
Sen de onlardan birisin işte.
Birkaç yerde okudum. İlik nakli icin genelde dönülmüyormuş ama ya dönülürse değil mi? Bu ihtimal icin bile denemeye değer. Narkoz nakil vs umrumda değil, biz ne acılar gördük kimseye faydası olmadan yasadığımız, bunlar ne ki?
50 kg altı kan veremiyor ek olarak da trombosit makineleri basınçla çalıştığından damar yapısı çok önemli herkes bu yüzden tormbosit veremez, kan vermek 15 dk bir işlemken trombosit ortalama 40-45 dk sürüyor..
Bi dene bakalım, hem sonrasında da kek veriyolarmış
kızlar nabersiniz, hastayım evdeyim bugün. sistit+faranjit. kış sezonunu açtım artık nisana kadar böyle gider şeyimle boğazım :/
Bende kola diye duymuştum.
Kola içmeyi hiç sevmem, Kekse giderim bir kek yemek kardır
kızlar nabersiniz, hastayım evdeyim bugün. sistit+faranjit. kış sezonunu açtım artık nisana kadar böyle gider şeyimle boğazım :/
Bende kola diye duymuştum.
Kola içmeyi hiç sevmem, Kekse giderim bir kek yemek kardır
nakillerde uygunluk durumu çok ama çok zor... göründüğü gibi değil maalesef bu işler, bazen kardeşin ki bile uyamayabiliyor da hiç olmadık italya'dan birisinin ki denk gelebiliyor biz çok gördük bunları burada en ilgincide çocuğun annesine %100 uyumlu çıkmasıydı milyonda bir ihtimaldir çocuğun anneye ilik vermesi, nasıl bir evlat yaptıysa %100 kendisinden yapmış :)) gazetelere çıkmıştı bu olay..
her gün katlarda yatan bir çok insan var ve kan bekliyorlar, nakil bekliyorlar..
bugünkü anonsa duyarsız kalmadım, oturduğum yer battı resmen ve çocuğun odaya giripte umutsuzca gelen var mı sorusunu görmek bile herşeye değerdi hayatımdan sadece 45 dk gitti ama bir çocuk annesi için sevindi..
Kek + Meyve suyu ya da soda:)) Kola asla verilmez, kafein var içerisinde.
canım benim sen cok iyi yürekli bir kadınsın. Yıkılmamanın nedeni bu bence.
Şansımızı deneyelim dimi, biz elimizden geleni yapalım da olursa ne ala.
ALLAH ALLAH eniştem vermiş kola içirmişler
Ay ne kadan da sirin seyler veriyolarbi tepsi baklava daha ideal olurdu
ALLAH ALLAH eniştem vermiş kola içirmişler
Ben iyi yürekli değilim kuzum ya sadece hala "insan" kalmaya çalışıyorum, kirletmelerine izin vermiyorum ruhumu. Dene tabi, denedikten sonra ki iç huzurunu varya bir daha asla hissedemezsin tarif bile edilemez bir şey bu...
Hoş geldin
Geçmiş olsun
Ous'ta 1 hafta süründü, benim de bademcikler nanaydı 2 gün
Meyve suyu o
ben fıstıklı kadayıf alayım :))))
hoşbuldum, sağolasın. çok fena ya havalar birden soğuyunca herkes hasta oldu. cuma günü okulda tüm hocalar hastaydı nerdeyse bende de dün başladı :/
ne var ne yok kan mı veriyosunuz ne konuşuyosunuz bana da anlatın
Eniştene ilaçlı gazoz vermiş olmasınlar
ya bırak nasıl değilsin. Miss gibi bi insansın, duyarlısın bilinçlisin. ingiliz kraliyet ailesine mensupsun
Bi kadın kocasından şüpheleniyomuş
İşyerindeki çalışma arkadaşı ile ilgili
Ve gitmiş direk bu odaya gelen giden oluyo mu eşim beni aldatıyo mu diye o kişiye sormuş
Sistit deyince bütün tüylerim tiken tiken oluyobol su ic bi de su ilac vardı adı neydi ondan ic, gecmiş olsun balım
ahahah deli ya
canım benim sen cok iyi yürekli bir kadınsın. Yıkılmamanın nedeni bu bence.
Şansımızı deneyelim dimi, biz elimizden geleni yapalım da olursa ne ala.
Kadın hic yol izan bilmiyomuş, ohanze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?