09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kibarlıktan kırılacak benim minnak prensesim

Aynı bizim ikizler

Yanına da maraş dondurma harika olur

kan veriyoruuuuz ilik veriyoruz kola içiyoruuuz :)

kan bana da verin, çok kansız bir insanım

ilik donörü mü olcaksınız, onu ben de çok istiyorum aslında ya ama biraz korkuyorum galiba. genel anesteziyle mi alıyolar acaba belden? kan almak gibi olsa hiç düşünmem gider veririm. ne kadar bencilce aslında, küçücük çocuklar ne acılar çekiyolar hastalanıp ben bi ilik vermeye korkuyorum :/

Evet cnm. Narkoz beni de ürkütüyor ama olsun, denemeye değer diye düşünüyorum.

ahahaha ay güzel fikirmiş.

ama poponun kuru kalması gerekmiyo mu, çişimi ediyom çişimi ediyom popom kuru kalıyodu hani?

Yalanmış o baya baya ıslanıyo Ama sistit cok kötü bişi Azıcık sıkışsam ödüm patlıyo

hiç bi şe hissetmiyorsun ya narkoz iyiymiş aslında ben canlı canlı alırlar sanıyodum. polip aldırdığımda narkoz vermişlerdi uyandığımda ameliyat bitmişti hafif karnım ağrıdı geçti sonra da. öyle bi şey olur yine, uyanınca hafif bir ağrı olur.

doğru diyosun deneye değer.

nakilin çeşitli yöntemleri var bence takılmayın buna, bazen bir ilik alınırken bazen kandan toplama yöntemine gidilir detaylarını düşünmeyin derim ben :) her halukarda 1 gün sonra evinize gidiyorsunuz

nakilin çeşitli yöntemleri var bence takılmayın buna, bazen bir ilik alınırken bazen kandan toplama yöntemine gidilir detaylarını düşünmeyin derim ben :) her halukarda 1 gün sonra evinize gidiyorsunuz

Ay sen de olmasan biz sağlık bilgisini nerden alıcaz Bir imam bir doktor olsa yanımda hayat cogzel olurdu

Sabahtan beri vakıa suresinin latince halini arıyorum bulana askolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…