hahahahhahah benim büyük kız o su içecek kardişiiiiiiiimmm bana su verrrreeerrmisiiinnn! diyo.. :) prenses hanım çok yorulmuşmuş, ben de ona kullanıyorum bu sözü ingiliz kraliyet ailesine düşecekmişsin de bana düşmüşsün diyorum :)
hahahahhahah benim büyük kız o su içecek kardişiiiiiiiimmm bana su verrrreeerrmisiiinnn! diyo.. :) prenses hanım çok yorulmuşmuş, ben de ona kullanıyorum bu sözü ingiliz kraliyet ailesine düşecekmişsin de bana düşmüşsün diyorum :)
Enişten yanılıyo bencevişne suyudur o
thank u babe :*
içip içip tuvalete gdiyorum, yanıyorum ne biçim hem de:S
O da yok dedi gülüştük
Aslında anladı bence diyo
Yanına da maraş dondurma harika olur
kan veriyoruuuuz ilik veriyoruz kola içiyoruuuz :)
Eniştene ilaçlı gazoz vermiş olmasınlar
kan bana da verin, çok kansız bir insanım
ilik donörü mü olcaksınız, onu ben de çok istiyorum aslında ya ama biraz korkuyorum galiba. genel anesteziyle mi alıyolar acaba belden? kan almak gibi olsa hiç düşünmem gider veririm. ne kadar bencilce aslında, küçücük çocuklar ne acılar çekiyolar hastalanıp ben bi ilik vermeye korkuyorum :/
Doğruyu söylüyorum kola vermişler niyetleri neydi acaba öldürmek miydi
Ben cocuk bezi bağlıyordum altıma, tuvalette yasamaktansa altıma yapıyordum popom ıslak kalıyodu
ahahahha ay nasıl iş o ya
ahahaha ay güzel fikirmiş.
ama poponun kuru kalması gerekmiyo mu, çişimi ediyom çişimi ediyom popom kuru kalıyodu hani?
Evet cnm. Narkoz beni de ürkütüyor ama olsun, denemeye değer diye düşünüyorum.
Evet cnm. Narkoz beni de ürkütüyor ama olsun, denemeye değer diye düşünüyorum.
ahahahahahha koptum :) Enişten kola niyetine diye içtiyse demek aahhahha
Yalanmış o baya baya ıslanıyoAma sistit cok kötü bişi Azıcık sıkışsam ödüm patlıyo
hiç bi şe hissetmiyorsun ya narkoz iyiymiş aslında ben canlı canlı alırlar sanıyodum. polip aldırdığımda narkoz vermişlerdi uyandığımda ameliyat bitmişti hafif karnım ağrıdı geçti sonra da. öyle bi şey olur yine, uyanınca hafif bir ağrı olur.
doğru diyosun deneye değer.
nakilin çeşitli yöntemleri var bence takılmayın buna, bazen bir ilik alınırken bazen kandan toplama yöntemine gidilir detaylarını düşünmeyin derim ben :) her halukarda 1 gün sonra evinize gidiyorsunuz
karnım bacaklarım ağrıyor baya kötü olmuşum ben galiba. sürekli tuvalet de cabası
Minikkuşuuuum görümcekini cağır da baksın sana
evet bez değiştirmekte de profesyonel olmuştur o artıkın üç çocuktan sonra, gel bezimi değiştir desem ya ahahahha
ahahahahahahah sen adi bir pisliksin ahahahahaha koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?