09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ağlatma beni elmiş...şu anki durumumu kendime yediremiyorum zaten...
gülebilecek miyim hiç bilem,yorum artık..

Ben güldüm, gülüyorum. Gülmek icin bir sürü sebebimiz var. Biz onları aldatmadık. Onlar bizi aldattı ve biz onların adına utanmayacağız. Evet haketmedik ama yasadık sonucta. Allah bazen beterinden korumak icin bu tarz musibetler verir insana. Biraz böyle bakmaya calıs.

Hem senin kücücük elleri kocaman sarılması olan bir evladın var, benim yok. Ama miam var:)

Kıyamam
Annenlerde olman daha iyi
Ama yalnız kalmak istediğin zamanlarda başka odaya geç
İstediğini yap istersen müzik dinle kafan dağılsın

oğlum eve dönelim d,iye tutturdu,çok ağladı..odamı oyuncaklarımı istiyorum dedi..mecbur döndüm eve..
bana nasıl bir yalakalık,nasıl eve işi yapmalar,oğlumla ilgilenmeler...amannnn ....

oğlum eve dönelim d,iye tutturdu,çok ağladı..odamı oyuncaklarımı istiyorum dedi..mecbur döndüm eve..
bana nasıl bir yalakalık,nasıl eve işi yapmalar,oğlumla ilgilenmeler...amannnn ....

Gerizekalı işte
Sanki neden 180 derece döndüğünü bilmiyorsun da göz boyuyo aklınca

ne bileyim elmiş,kaldıramıyorum sanırım..eve dönmesi daha ağır geliyo bana..onu sonsuza kadar göndermediğim için (en azından şu an içn)kendime çok kızıyorum...
evet oğluşum sıcacık sarılıyo bana ,,ama senin mia da fena değil yanii....arada değişelim mi

Gerizekalı işte
Sanki neden 180 derece döndüğünü bilmiyorsun da göz boyuyo aklınca

öyle değilmiş,kozlar bende olduğu için değilmişş...gerçekleri yeni görmüş beni nasıl yıprattığını üstüme nasıl geldiğini yeni anlamış..
bundan sonra hep böyle olacakmış...

1 senede düşmeyen jeton 1 günde mi düştü
Neyse Quarta bunları tekrarlayıp seni daha çok istemem
Sen kendine iyi bak, yemeklerini aksatma yeter. Önce sağlık her zaman

Eğer istersen sonsuza kadar gönderebileceğini biliyorsun. Şöyle düşün; bu saatten sonra sen ne istersen öyle olacak, terbiyeli köpek gibi sen gel dersen gelecek git dersen gidecek. Motive et kendini. İpler sende.

miaı vereyim atayı alayım azıcık

vazgeçtim bile
aaaaaaaaaaa sizlerimi kıracam

kırmaa bizi tabiii başka isim bulalım hemennn

Kızlar ben banlanıcam
Ceza sürem 3 gün olur sanırım
Zaten yarın Cuma, haftasonu da girmiyodum
Pazartesi görüşürüz beni merak etmeyin

Çek bekle beni aynı kodese düşersek üst ranza benim ona göreee sen altta yatarsın artıkınnn

herkese iyi akşamlar

İyi akşamlarrrr sanada

Ben epeydir ban yemiyorum, hayrıma lokma dağıtın

1 senede düşmeyen jeton 1 günde mi düştü
Neyse Quarta bunları tekrarlayıp seni daha çok istemem
Sen kendine iyi bak, yemeklerini aksatma yeter. Önce sağlık her zaman

ben zaten devamlı bunları düşünüyorum çek sorun değil..öyle diyo farkedememişim..hahahahha ben de inandım..bu arada hala yeminler ediyo,görüşmedik diye. sadece o aradı diyo..vs vs ...yalan dolan..

elmiş ablam da öyle diyo..ne güle işte kullan bu günleri,şimdiye kadar açık oynadın da ne oldu diyo,biraz da adam kullanmayı bil diyo..
bana riyakarlık gibi geliyo..ne bilim..oğlumu da alıp bu şehri terkedesim var..
nobdy mi yazmıştı fallen mı acaba;gerekli şartları oluşturmadan sakın boşanma diye..şimdi o kadar iyi anlıyorum ki demek istediklerini...sanırım bu sefer akıllı davranmam lazım...

Sen tosbağa kekinden yap ta kendin dağıt bence

ohooooo tospağaa keke kadar irmikli tatlımdan yaparım

Adam kullanmaya gerek yok, kullanacak bir adam yok ortada :)

Ama senin cocuğun var ben bir kez düşündüysem sen 3 kez düşünmelisin. Boşanmak öyle kolay iş değil, en duygusuz adamı bile hırpalar.

Nire gidiyosunuz şekerler ben hiç ban yemedim daha beni alsınlar sizin yerinize çil yavrusu gibi dağılı verir topic valla :))

Ben sık sık ban yiyengillerdenim bebişim, benim yerime gidersen 6 ay gelemezsin

elmişim az önce de bol fıstıklı kadayıf tatlısı geldi,sölemesi ayıp..çıtır çıtır böyle...

offf ne gider var ya, yanında da maraş sarma olacak ayyyy göğüslerim büyüdü

valla elmiş,ben bu kadar zor bir karar olabileceğini düşünmezdim.tek başıma olsam şimdiye kadar tozumu yuttturmuştum da...oğluşum ah oğluşum benim..henüz karar vermiş falan da değilim bu arada..sadece kendime zaman verdim.öküz bunu anlamasa da,durum bu...
kendim bir toparlanayaım da bakıcaz artık...

Kitty demişti, bende katılmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…