09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yine natlusa mı yazıyosunuz siz
bi patlatıcam size şimdi...
sonra da nie banlanıyorum ...

Fırın gibi birinin hitaplarına çok kızmış
Konudan ziyade ikili münakaşaya dönmüş iş
O yüzden

Hııı uzak duruyimm ozaman ben sizden bayan lakin payıma düşecek küfürlerin mtre karesi burdan eyfel kulesine yol olucakk sanırımm :)

Sen kendini kaarar vermeye zorlama. Ne düşürsen düşün, su akar ve yatagını bulur.

Nolcak elmişcim senin için daha önemli gibi geliyo kk burdan duyurulur elmayranın banlarını bana kesebilirsinizzz!!!

vayyyy eyvallah
Elmiş ya 10 poinite kaç gün olurrr çok yatmam demiiii

abla bir güne burdasın natlusa da ayarı vermişsin gördüüüM

Hııı uzak duruyimm ozaman ben sizden bayan lakin payıma düşecek küfürlerin mtre karesi burdan eyfel kulesine yol olucakk sanırımm :)

Bence de uzak dur
Küfür vs yi kim edecek beni mi kast ediyosun bilmiyorum da küfür etmem ama yeri gelince küfürden beter olur sözlerim
O yüzden boş ver sen beni

üzülünce yemek yiyemeyip hasta gibi görünenlerdenim bende,
mutlu olabilmek için azıcık bencil olmak gerekiyor quartacım
ablanın dediği çok doğru kozlar senin elinde istediğin koşulları oluşturana kadar
birazda böyle deneyebilirsin, zaman herşeyi gösterir nasıl karar alman gerektiğine yardımcı olur
ama kittyninde dediği gibi maddi manevi şartlar oluşmalı mutlaka,

he yazmadan geçemicem sen taş gibi süper bi hatunsun, geçici bir yorgunluk var sadece üzerinde
bu adam 1 yıldır sana bu kadar çektirmeseydi şuan felaket bir hayal kırıklığı içinde olacaktın
birde bu tarafından bak canım.

Son düzenleme:
Anneeemm sevmiyolar beni napsam yaa...(

Severler severler :) niye sevmiceklermiş

Bak ben sana anlatayım.

Hanımabla tam bir abladır, muhabbeti 10 numara beş yıldızdır.
Çeke aitlik eki kullanmıcaksın canımdan cicimden hoslanmaz, sağlam kızdır
quarta ile geyiğin dibine vurursun, zekidir, sevgidoludur

Ben mi ben de mikemmelim ahahah

Bence de uzak dur
Küfür vs yi kim edecek beni mi kast ediyosun bilmiyorum da küfür etmem ama yeri gelince küfürden beter olur sözlerim
O yüzden boş ver sen beni

Aman çekirge 2 lafın belini kırıyoruz şurda kovsaydın bari

sen kendini kaarar vermeye zorlama. Ne düşürsen düşün, su akar ve yatagını bulur.

Vayyyy eyvallah :d

abla bir güne burdasın :d natlusa da ayarı vermişsin gördüüüm :d

elmişş geçen mangoya gittim aklıma geldin bi anda
mangoo canavarı :d

elmiş gerçekten öyle mi,bilemiyorum hiç....sen ne güzel yazıyosun yaa,duygulanıyorum bak

Geyik yapmadığım zamanlarda güzel yazarım

Gerçekten öyle. Daha ayrıntılı bir zamanda anlatırım. kasma kendini. Evet en kötü karar kararsızlıktan iyidir ama aceleyle alınan karar kadar kötü bir durum olamaz.

Neye katılmıştın çekcan
Hanımlar selam
Duvar kağıdı bakmaya gittim geberdeim yorgunluktan ,
Nasılsınız, durum ne merkezde

Gereken şart ve koşulları ayarla, öyle ipini çek bu işin demiştik ya Quarta'ya hani :13:
As. ( O ne demezsin dimi )
Kolay gelsin zor işler bunlar
Aynı burası

Natlus yüzünden mi ban yiyeceksin canım :s

Öyle sanıyordum da ortalık duruldu
Yönetici gördü galiba ama kimseye dokunulmadı henüz

Geldim mi gitttim mi kaldım mı bugün bi halt anlamadım...
en son gelen bir iç hat telefonunu "şen bakkal buyrun" diye açtım ay özür dilerim dedi şaşkın... kapadı :))) iç hat arıyo oysaki ahhahahha ama ben çok eğlendim o ayrı :)

hele çatal kurabiye isteyipte iki tane plastik çatal getiren kafeterya beni sandalyeden düşürdü bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…