- 30 Ağustos 2013
- 6.363
- 1.085
- 198
Severler severler :) niye sevmiceklermiş
Bak ben sana anlatayım.
Hanımabla tam bir abladır, muhabbeti 10 numara beş yıldızdır.
Çeke aitlik eki kullanmıcaksıncanımdan cicimden hoslanmaz, sağlam kızdır
quarta ile geyiğin dibine vurursun, zekidir, sevgidoludur
Ben mi ben de mikemmelimahahah
üzülünce yemek yiyemeyip hasta gibi görünenlerdenim bende,
mutlu olabilmek için azıcık bencil olmak gerekiyor quartacım
ablanın dediği çok doğru kozlar senin elinde istediğin koşulları oluşturana kadar
birazda böyle deneyebilirsin, zaman herşeyi gösterir nasıl karar alman gerektiğine yardımcı olur
ama kittyninde dediği gibi maddi manevi şartlar oluşmalı mutlaka,
he yazmadan geçemicem sen taş gibi süper bi hatunsun, geçici bir yorgunluk var sadece üzerinde
bu adam 1 yıldır sana bu kadar çektirmeseydi şuan felaket bir hayal kırıklığı içinde olacaktın
birde bu tarafından bak canım.
Yok canım cicim höhöyyyttt
Sen mikemmel ötesisin çatlasın herkes bi sana diycem elmayracım canım cicim mikemmel pirensesim
Geldim mi gitttim mi kaldım mı bugün bi halt anlamadım...
en son gelen bir iç hat telefonunu "şen bakkal buyrun" diye açtım ay özür dilerim dedi şaşkın... kapadı :))) iç hat arıyo oysaki ahhahahha ama ben çok eğlendim o ayrı :)
hele çatal kurabiye isteyipte iki tane plastik çatal getiren kafeterya beni sandalyeden düşürdü bugün :)
bilmiyorum gofretcim,belki de dediğin gibidir..önce bi kendime geleyim bakalım da..
toparlanayım biraz..sonra gerekli şartları oluşturucam ben...
kiit gerekli şartları oluşturma konusunu sen demiştin ya ondan bahsettik de..
canım iş olayın ne oldu,sen bi sıkıntılıydın...naptın?
k,tabına yeni anılar topladın galiba
Boşanıyorum demek kolay da çocukla faaliyete geçirmek en zor kısmı quartacım sabrılı olacaksın, sessiz ve derinden ama planlı gideceksin...
Anneeemm sevmiyolar beni napsam yaa...(
Öncekilere bile ayar oluyodum da bu sefer fena cozuttu
yine natlusa mı yazıyosunuz siz
bi patlatıcam size şimdi...
sonra da nie banlanıyorum ...
Sen kendini kaarar vermeye zorlama. Ne düşürsen düşün, su akar ve yatagını bulur.
vayyyy eyvallah
abla bir güne burdasınnatlusa da ayarı vermişsin gördüüüM
Severler severler :) niye sevmiceklermiş
Bak ben sana anlatayım.
Hanımabla tam bir abladır, muhabbeti 10 numara beş yıldızdır.
quarta ile geyiğin dibine vurursun, zekidir, sevgidoludur
Ben mi ben de mikemmelimahahah
Neye katılmıştın çekcan
Hanımlar selam
Duvar kağıdı bakmaya gittim geberdeim yorgunluktan ,
Nasılsınız, durum ne merkezde
Natlus yüzünden mi ban yiyeceksin canım :s
yapabilir miyim nobody..ben hep açıkyürekli oldum bugüne kadar..şimdi o kendini affettirmeye adadı..
ben biliyorum çok uzun sürmeyecek,değişmeyecek çünkü..afettirene kadar herşey..bu arada planlı olabilr miyim ben...
Ay en sevdiğim seylerilgi manyaklığı
Sev beni seveyim seni
Hem de nasıl olursun :) bi ara senle bi özel albüm ya da skype üzerinden detayları yazışalım canım, hiç sıkma kendini suyu akışına bırakacaksın ama derinden planlı gideceksin :) tek akıllı onlar mı sanıyorsun, sen iste yapamayacağın şey yok.
Ayrıca günlüğümde hayatın sırrını bile açıklıyorum ama biriniz de girip be hatun yazıon ama yazma ya da pek güzel yazıon demionuz alınıyorum :)
evet ablaıcm yazışalım lütfen..bana çok iyi geliyosunuz..hayatımda ilk defa kendiş aklım kendime yetmiyo :):)
ne günlüğü ki o ben bilmiyorum...
yapabilir miyim nobody..ben hep açıkyürekli oldum bugüne kadar..şimdi o kendini affettirmeye adadı..
ben biliyorum çok uzun sürmeyecek,değişmeyecek çünkü..afettirene kadar herşey..bu arada planlı olabilr miyim ben...
Ben cıkıyorum kızlarcım, sizi de öpüyorummm
İşte bu
Aferin
Biz arkadaşça konuşuyoken
Ous mesaj yazmıştı ismimin sonuna ek kulandı '....im' dedi yani
Bende dedim ki benim adım ' X ' sonuna getirilen eklerden hoşlanmam X demen kafi
Ben geldiiiiiiiiiiiiiim
Ahahah "Deli Kızın Günlüğü" benden başka bişi çıkar mı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?