09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Onun kafası karışmış, düğün lafını duyunca kendi düğünü var sanmıştır gofret

kadesa sende ayıpmı muhabbet sevmiyon doğrumu anlamışım?

:) şöyle ki canım tadında kalırsa,amacını aşmazsa severim hani espiri boyutu önemli.ama muhabbet sadece o yöne kayarsa o zaman sevmiyorum işte :) ama arada ayıplı muhabbet iyi gider

Ay benimde görümce olasım geldi ama daha lisede bizim oğlan

öyle bir geçiveriyor ki zaman, dünkü çocuk ben evlenicem diye atıveriyor kendini ortalara...
sıramı bile aldı sıpa... nikah sırasını vermedim diye kendimi avutuyorum öyle...
2.5 ay sonra da benim düğün var inşallah...

Tuvalet giyin tabii ki.
Büyük şehirde değilsen biraz zor bulursun 1 haftada

memleketim İzmir, son dakika olacak ama İzmir'de bulurum herhalde...

:)))
tabi onlar mutlu olsun ama bizide sevip saysınlar, araya soğukluk girince ilişkiler çok keyifli olmuyor
kendi görümcemle ilşkimden biliyorum,

konular bitmez bizde, kardeşimin düğününde ne giysem, ne taksam, ev hediyesi ne alsam

eşim geçen diyorki, senden de cadı görümce olur, dedim kötü davranayımda kendimden nefret mi ettireyim,
sonra sustu cevap vermedi, mesajı yerine ulaştı sanırım

:) şöyle ki canım tadında kalırsa,amacını aşmazsa severim hani espiri boyutu önemli.ama muhabbet sadece o yöne kayarsa o zaman sevmiyorum işte :) ama arada ayıplı muhabbet iyi gider

bende onun dozunu ayarlamıyorum ya
bak bugün o muhabbetler henüz açılması ondan sıkıcı geliyor gün

Allah ikinizi de yerinize yakıştırsın inşallah

senden 5 yaş büyük desen inanlırı
gayet olgun duruyor
ama görüntü olarak tabi bu olgunlu

hızlı girişten atladım, selam çekirgee :)

Selam pampa

İşte mesela bu yüzden çok şaşıran oluyo
Aaa yengen mi , çok küçükmüş vs deniyo
Sonra yaşımı soruyolar
Görümceme de senden küçük sandık diyolar
O da bana tip tip bakıyo o dakikadan sonra da babasını vurmuşum gibi davranıyo

Lahe bak böyle bişi de olabilir, acık hava, bunun omuz askılarının geniş tül olduğunu düşün

lahesis kemeraltının vıcık vıcık kalabalığına girmektense karşıyakayı dolaş derim , ben nişanlığımı da kına geceliğimi de karşıyakadan aldım gayette bulursun her tarz var

ben de görümce adayıyım kardeşim 91 doğumlu cevval bi kızla evlensin istiyorum ama nerde sünepe tipler var onları buluyo şımarık velet, kavga ediyolar kardeşim diyoki 10 dakikaya mesaj atıcak atıyolar valla kız kısmı azcık nazlı olur yahu

Onun kafası karışmış, düğün lafını duyunca kendi düğünü var sanmıştır gofret

Benimki de öyleydi benden abartıydı
Nişanımda çok komikti hemde
Gören bu kim diyodu

Nikahımda da şarkı söylemeye çıkacak assolistlere benzemiş ne bu diyen oldu

Balık model güzel olur, pudra rengi, şifon, belden drapeli birsey de bakabilirsin. Cengiz abazoğlu moda olduğunu söylemişti

Siyah olabilir, turkuaz olur, güzel bir yeşil olur, mint yeşili mi diyolardı.

şifon balık modeller,satenler den daha çok hoşuma gidiyor benim de... yeşil çok söndürdü beni(yağ yeşili mi diyorlar koyu),pudrayı nişanda giymiştim,millet aynı elbiseyi giydim zanneder turkuaz ve siyah olabilir.

Lahesis, Mimar Kemalettin'e girdiğinde seçeneklerden başın döner bence :86::86:
Hepsinden almak istersin

Allah çooook mutlu etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…