- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.179
- 1.423
- 60
Hoş geldin abla
Ayaklarını uzat dinlen şöyle
durumumuz şu zaten,yemeği erken yiyiroum ben,sonra oğlumla oynuyorum..geliyo işte kendi işini kendi yapıyo,sonra ben tv izliyorum vs ya da mutfakta sigara içiyorum,o oğlumla ilgileniyo..sonra oğluma banyo yaptırıp giydirip hazırlayıp yatırıyorum..kalkarsam yine mutfaktayım,tv izleyip oturuyorum..yoksa da oğluşumla sarılıp yatıyoruz..
ama işte oğlumla beraber olunca tüm gün,o da yanımızda olunca ,babası da gelsin istiyo....
ben rol yapmıcam konyada zaten,soran olursa neyin var diye,oğlunuz anlatsın derim..kimseden çekincem yok artık çek,duysunlar bilsinler,bana ne..yeter artık herkese iyi davrandığım rol yaptığım..bilsinler ki durumu,ilerde vereceğim kararda şaşırmasınlar..
Hoş gördüm çekimmm sağollmutfaktayım şimdii daha yemek yapmam lazım
Niye yanlız bıraktın mapısta beni çokkk bekledim gelirsin diyeegelmedinnn
durumumuz şu zaten,yemeği erken yiyiroum ben,sonra oğlumla oynuyorum..geliyo işte kendi işini kendi yapıyo,sonra ben tv izliyorum vs ya da mutfakta sigara içiyorum,o oğlumla ilgileniyo..sonra oğluma banyo yaptırıp giydirip hazırlayıp yatırıyorum..kalkarsam yine mutfaktayım,tv izleyip oturuyorum..yoksa da oğluşumla sarılıp yatıyoruz..
ama işte oğlumla beraber olunca tüm gün,o da yanımızda olunca ,babası da gelsin istiyo....
ben rol yapmıcam konyada zaten,soran olursa neyin var diye,oğlunuz anlatsın derim..kimseden çekincem yok artık çek,duysunlar bilsinler,bana ne..yeter artık herkese iyi davrandığım rol yaptığım..bilsinler ki durumu,ilerde vereceğim kararda şaşırmasınlar..
Bugün ne yaptım bilin bakalım
yok çek ben tam tersi kendimi dışarı atarım,evde boğulacak gibi oluyorum..eve girince çıkamıyorum..daha önce bir dönem oldu ..depresyona girdim,günlerce haftalrca evden çıkamadım..o yüzden şimdi hep dışarı atarım kendimi,yürürüm...Sen bilirsin tabi
Ben moralim bozukken hiç bişey yapasım olmaz, evde pineklerim de o yüzden dedim
benim de tek beceremediğim şey rol yapmak tek eşime karşı değil arkadaşıma karşı, anneme, babama.. halbuki bazı insanlar ne kadar usta bu konuda hiç çaktırmıyor. Bizim gibi bazıları da hemen belli ediyor. Yapacak bir şey yok yapı meselesi. Sadece çocuğa çok yansıtmamaya çalışmak lazım..ben biraz geri kaldım konudan da merak ediyorum hiç evde yanaşmıyor mu konuşmak için falan?
ayy gofret benimki de öyleydi biliyosun ya..ama şimdi kafasına odun düştü heralde..isteyince bi iyi oluyolar ki sorma..keşke bu hale gelmeden görse ve yapsaymış bunları...şimdi anlamsız geliyo bana,tam tersi batıyo bile..
seninki de öyledir eminim,inşallah seninki kötü şeyler yaşanmadan toparlanır kendine gelir...yoksa o kötü suratlarını dağıtıcam hepsinin ben..
Hoş gördüm çekimmm sağollmutfaktayım şimdii daha yemek yapmam lazım
Niye yanlız bıraktın mapısta beni çokkk bekledim gelirsin diyeegelmedinnn
İpucu yok mu :44:
Bi de ben bişey çaktırmak istemesem de yüzümden anlaşılır ki
benim de tek beceremediğim şey rol yapmak tek eşime karşı değil arkadaşıma karşı, anneme, babama.. halbuki bazı insanlar ne kadar usta bu konuda hiç çaktırmıyor. Bizim gibi bazıları da hemen belli ediyor. Yapacak bir şey yok yapı meselesi. Sadece çocuğa çok yansıtmamaya çalışmak lazım..ben biraz geri kaldım konudan da merak ediyorum hiç evde yanaşmıyor mu konuşmak için falan?
Maaşımı aldım.
Maaşımı aldığım gibi direk kuyumcuya gittim anneme burma bilezik aldım.
Bütün param gitti beş parasızım simdi
Ama pişman mıyım hayır
Maaşımı aldım.
Ama pişman mıyım hayır
Al benden de o kadar çek..
Bir kadın vardı annemin arkadaşı. Kadın bir ketum bir ketum. Hiç ailesiyle ilgili bir şey anlatmazdı. Yani tek bir sorun bile. Günlük olay bile.. öğretmendi bunlar. Biz de sorunsuz bir aile sanıyorduk. Kadın 35 yaşında oğlu varken boşandı küt diye. Biz de küt diye şaşırdık tabi. Bir insan bu kadar mı içinde yaşayabilir diye..
Biraz benzemek isterdim bu tür insanlara.
Ne kadar güzel .. ben de çar çur ettim diyeceksin falan sanmıştım..
Sen de sözlüsün galiba annen de sana yapar bir şeyler. En nihayetinde yatırım olmuş harcamadan..
Müne Hanıma dedim
Gelin anlaşma yapalım
Ben bayram harçlığımdan feragat edeyim, sizde beni teğet geçin :13:
Aa abla seni de mi mapıslara attılar. Yani sana dam arkalarını pek yakıştıramadım. Suçun neymiş?
Maaşımı aldım.
Ama pişman mıyım hayır
ben uzun zamandır rol yapıyodum zaten ipekcim herşey yolunda gibi..ama artık gücüm yok,sebebim de yok zaten..
yok canım şirinlik yapıp güldürmeye çalışıyo,ben beton şeklinde bakıyorum ona..vazgeçti şimdi..evde dört dönüyo,sofra topluyo yemek hazırlıyo,meyve getiriyo,gidip künefe alıyo ben severim diye..oğlumla ilgili devamlı,en önemlisi eve erken geliyo..ama bu iyi değil,çünkü demek ki isteyince geliniyomuş,yoğunluktan değilmiş..diye düşünceler oluyo bende..
oğluma yansıtmamaya çalışyıorum ancak hissediyo mutlaka..onlar duygu radarı maşallah.....baban geldi,kağıya bak diyorum,babanın sözünü dinle vs,onları uzaklaştırmıyorum..
bu arada hani şu arkadaşım vardı ya,kadını arayan..onun eşi öküzün çok eski arkadaşı biliyosunuz..uzun zamanadır görüşmüyolardı,benim öküz devamlı meşguldu yaa,foto bilmem ne...neyse ,öküz onu arıyomuş,görüşemiyoruz,özledim bilmem ne..yeni işe başlamıştı çiçek göndermiş hayırlı olsun diye..ben hatalıydım seni ihmal ettim,eski gündlerdeki gibi görüşelim demiş..adam da arkadaşıma gelmiş ne oluyo hayırdır anlat demiş..o da söylemiş..
İyi yapmışsın
Yatırım güzeldir
Sen evlenince annen sana takar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?