ne güzel bayram sana iyi gelir o zaman..da sizin sülale kalabalık değil miydi,gelen giden çok olmaz mı?
ablam da öyle diyo,oğluna laf söyletmez sen üzülürsün diyo..oğlu konuşsun bakalım ne diyecek,yüzü var mı acaba???*
dediğim gibi çok gidesim yok bana kalsa burda kafa dinlicem ama adam da burda olduktan sonra bana daha çok sinir gelecek...
şimdilik güç toplayıup toparlanma modundayım..hem daha yüzleşmedik öküzle tam olarak daha...o gün için güç toplıcam asıl...
gidip bebek severim işte,mis kokulu kızçe..
Ben geldimm
Kucağımda canlı bebek sizleri okuyorum
Nasıl yani
aynen öyle canım, kimse yoğurdum ekşi demez
bazen sessiz olmak karşı tarafıda daha çok sinirlendiriyor.
sen gücünü topla, ondan sonra eteğindeki taşları at kafalarına :)
hoş geldin gofretcim buralarda durgundu zaten bişey kaçırmadın
ne güzel bayram sana iyi gelir o zaman..da sizin sülale kalabalık değil miydi,gelen giden çok olmaz mı?
ablam da öyle diyo,oğluna laf söyletmez sen üzülürsün diyo..oğlu konuşsun bakalım ne diyecek,yüzü var mı acaba???*
dediğim gibi çok gidesim yok bana kalsa burda kafa dinlicem ama adam da burda olduktan sonra bana daha çok sinir gelecek...
şimdilik güç toplayıup toparlanma modundayım..hem daha yüzleşmedik öküzle tam olarak daha...o gün için güç toplıcam asıl...
gidip bebek severim işte,mis kokulu kızçe..
nerden geldi o bebek,gökten kucağına mı düştü
ne güzel stress falan olmaz sende..başkasının çocuğunu sevmek güzel olur,ağladı mı annesine verirsin çünkü
o zaman iyiymiş çek..yalnız sizin gittikleriniz de size gelmez mi,bizde öyledir,küçükler gezer sonra da büyükler gelir iade-i ziyarete..:):)Biz en küçüğüz, ziyarete biz çıkıyoruz yani
Ama bu sene kaynanamlar köye gidiyo, kayınları ile beraber
Tek anneanne ve teyzesi var yani ( dayı ve diğer teyze hacda ) , anneanneye gidince teyzeyi de görürüz
Benim tarafım kalabalık değil zaten, babam ( annem bu akşam yolcu, dedem hasta diye oraya gidecek ) ve 2 ablam aynı semtte hemencik dolaşılıyo
2 günde hallederiz gibi ziyaretleri
Ben olsam gitmem açıkçası, kendi ister gitsin ister dursun. Benim moralim bozuksa içimden gelmiyosa gitmem, paşamızda konyadan kusur kalsın bensiz gitmiyosa bana ne
Puhahahaha demek istiyorum
Burda gülersem ban yemem bari
gofretcim öyleyi,m zaten..öküz dün msj atmış allah aşkına bi gülümse göreyim diye...ben de inşallah bir gün içimden gelrise yazdım..
benim beton suratım da tavrım da fenadır,bezdirir...
sensin diğer geyik topiği
dozunu mu artırdılar ilacın ? kaça çıktı??
Ne bekliyordunuz madam
ne demişimNasıl yani
Ne didi
görsün bakalım suratsız kadın nasıl oluyormuş
bizim ousunda bişeye takınca günlerce yüzü toplanmaz,
zamanla takmamaya çalıştım ilk zamanlar garbime gidiyordu,
o zaman iyiymiş çek..yalnız sizin gittikleriniz de size gelmez mi,bizde öyledir,küçükler gezer sonra da büyükler gelir iade-i ziyarete..:):)
ah canım ben akşamları 2 saat görmeye dayanamıyorum şu anda,tek kelime etmiyorum,bayramda 10 gün evde ne yapayım adamla?? oğlum da var tabii,dışarı çıkmak isticek vs...
yoksa o gitmiş gitmemiş umrumda değil..kendi ailesi bana ne...
En gururlu cumadan merhabaaa.
Keşke her Cuma bu kadar gururlu olsa..
Kızlar kızlarrrr çok yoruldum ayakların şişti resmen
Ne merhabası iyi akşamlar
Yok bizde öyle değil
Ama Ouslarda öyledir galiba, onlar normalde de gelmeye yer arıyo zaten hemen
Bizi evde bulamadıklarından gelmiyolardır
Biz geçen bayram eşimin kuzenleri ile buluşmuştuk, anneleri demişti ki bizi niye çağırmıyolar
Aynı evde olmanız hep konuşmanız anlamına gelmiyo ki
Al oğlunu çık gez
Ya da git diğer oda da otur müzik dinle
Onu görmezden gel
Bence Konya ya gidersen başkaları varken daha zor olacak bu durum
Benim için yeni başlıyor çek. Heç gelip de bayramlaşamayacağım sandım sizinle; o kadar yoğundum..
Napıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?