09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aynen öyle canım, kimse yoğurdum ekşi demez
bazen sessiz olmak karşı tarafıda daha çok sinirlendiriyor.
sen gücünü topla, ondan sonra eteğindeki taşları at kafalarına :)

aynen öyle canım, kimse yoğurdum ekşi demez
bazen sessiz olmak karşı tarafıda daha çok sinirlendiriyor.
sen gücünü topla, ondan sonra eteğindeki taşları at kafalarına :)

gofretcim öyleyi,m zaten..öküz dün msj atmış allah aşkına bi gülümse göreyim diye...ben de inşallah bir gün içimden gelrise yazdım..
benim beton suratım da tavrım da fenadır,bezdirir...

Biz en küçüğüz, ziyarete biz çıkıyoruz yani
Ama bu sene kaynanamlar köye gidiyo, kayınları ile beraber
Tek anneanne ve teyzesi var yani ( dayı ve diğer teyze hacda ) , anneanneye gidince teyzeyi de görürüz
Benim tarafım kalabalık değil zaten, babam ( annem bu akşam yolcu, dedem hasta diye oraya gidecek ) ve 2 ablam aynı semtte hemencik dolaşılıyo

2 günde hallederiz gibi ziyaretleri

Ben olsam gitmem açıkçası, kendi ister gitsin ister dursun. Benim moralim bozuksa içimden gelmiyosa gitmem, paşamızda konyadan kusur kalsın bensiz gitmiyosa bana ne

nerden geldi o bebek,gökten kucağına mı düştü
ne güzel stress falan olmaz sende..başkasının çocuğunu sevmek güzel olur,ağladı mı annesine verirsin çünkü

Hee göken düştü
Evet doğru ağladı mı annesine veriyorum vallaha canımm
Bebek sevmek ne güzelmiş yaa insan yenileniyor sanki

o zaman iyiymiş çek..yalnız sizin gittikleriniz de size gelmez mi,bizde öyledir,küçükler gezer sonra da büyükler gelir iade-i ziyarete..:):)

ah canım ben akşamları 2 saat görmeye dayanamıyorum şu anda,tek kelime etmiyorum,bayramda 10 gün evde ne yapayım adamla?? oğlum da var tabii,dışarı çıkmak isticek vs...
yoksa o gitmiş gitmemiş umrumda değil..kendi ailesi bana ne...

Puhahahaha demek istiyorum
Burda gülersem ban yemem bari

Yani şeye güldüm

BDV de bi konu okudum püskürmemek için kendimi zor tuttum

Hüngür hüngür ağlıyomuş

Sebepse, kayınvalide gelmiş doğum günün kutlu olsun demiş 2 tane kızartma maşası vermiş diye
Durumlarımız çok iyi villada yaşıyoruz ama görgü başka bişey diyo da

Biri bana doğum günün kutlu olsa bile dese kafi
Bizimkiler benim doğum günümü bilmez.

Ve hiç ağlamadım bu yüzden

gofretcim öyleyi,m zaten..öküz dün msj atmış allah aşkına bi gülümse göreyim diye...ben de inşallah bir gün içimden gelrise yazdım..
benim beton suratım da tavrım da fenadır,bezdirir...

görsün bakalım suratsız kadın nasıl oluyormuş
bizim ousunda bişeye takınca günlerce yüzü toplanmaz,

zamanla takmamaya çalıştım ilk zamanlar garbime gidiyordu,

görsün bakalım suratsız kadın nasıl oluyormuş
bizim ousunda bişeye takınca günlerce yüzü toplanmaz,

zamanla takmamaya çalıştım ilk zamanlar garbime gidiyordu,

ayy gofret benimki de öyleydi biliyosun ya..ama şimdi kafasına odun düştü heralde..isteyince bi iyi oluyolar ki sorma..keşke bu hale gelmeden görse ve yapsaymış bunları...şimdi anlamsız geliyo bana,tam tersi batıyo bile..
seninki de öyledir eminim,inşallah seninki kötü şeyler yaşanmadan toparlanır kendine gelir...yoksa o kötü suratlarını dağıtıcam hepsinin ben..

Yok bizde öyle değil
Ama Ouslarda öyledir galiba, onlar normalde de gelmeye yer arıyo zaten hemen
Bizi evde bulamadıklarından gelmiyolardır
Biz geçen bayram eşimin kuzenleri ile buluşmuştuk, anneleri demişti ki bizi niye çağırmıyolar

Aynı evde olmanız hep konuşmanız anlamına gelmiyo ki
Al oğlunu çık gez
Ya da git diğer oda da otur müzik dinle
Onu görmezden gel

Bence Konya ya gidersen başkaları varken daha zor olacak bu durum

En gururlu cumadan merhabaaa.
Keşke her Cuma bu kadar gururlu olsa..

durumumuz şu zaten,yemeği erken yiyiroum ben,sonra oğlumla oynuyorum..geliyo işte kendi işini kendi yapıyo,sonra ben tv izliyorum vs ya da mutfakta sigara içiyorum,o oğlumla ilgileniyo..sonra oğluma banyo yaptırıp giydirip hazırlayıp yatırıyorum..kalkarsam yine mutfaktayım,tv izleyip oturuyorum..yoksa da oğluşumla sarılıp yatıyoruz..
ama işte oğlumla beraber olunca tüm gün,o da yanımızda olunca ,babası da gelsin istiyo....
ben rol yapmıcam konyada zaten,soran olursa neyin var diye,oğlunuz anlatsın derim..kimseden çekincem yok artık çek,duysunlar bilsinler,bana ne..yeter artık herkese iyi davrandığım rol yaptığım..bilsinler ki durumu,ilerde vereceğim kararda şaşırmasınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…