çok şeker ya bayıldım
fakat kendi adıma böyle bişi giyemem memerim fora olur benim
ben de görümce adayıyım kardeşim 91 doğumlu cevval bi kızla evlensin istiyorum ama nerde sünepe tipler var onları buluyo şımarık velet, kavga ediyolar kardeşim diyoki 10 dakikaya mesaj atıcak atıyolar valla kız kısmı azcık nazlı olur yahu
buna bayıldımmmmm
görümce olursam giycem bundan
şifon balık modeller,satenler den daha çok hoşuma gidiyor benim de... yeşil çok söndürdü beni(yağ yeşili mi diyorlar koyu),pudrayı nişanda giymiştim,millet aynı elbiseyi giydim zannederturkuaz ve siyah olabilir.
Selam pampa
İşte mesela bu yüzden çok şaşıran oluyo
Aaa yengen mi , çok küçükmüş vs deniyo
Sonra yaşımı soruyolar
Görümceme de senden küçük sandık diyolar
O da bana tip tip bakıyo o dakikadan sonra da babasını vurmuşum gibi davranıyo
ana ben buna bayıldım,renkler süper
lahesis sen bunu al bu sene düğünde sen giy seneye de bana gönder görümce dayanışması işte
şifon balık modeller,satenler den daha çok hoşuma gidiyor benim de... yeşil çok söndürdü beni(yağ yeşili mi diyorlar koyu),pudrayı nişanda giymiştim,millet aynı elbiseyi giydim zannederturkuaz ve siyah olabilir.
ana ben buna bayıldım,renkler süper
lahesis sen bunu al bu sene düğünde sen giy seneye de bana gönder görümce dayanışması işte
kadın kadını kıskanıyo yaa, bazı kadınlarda var bu sürekli bi kıyaslama bi yarış içindeler, yani bunun kayınvalide gelin görümce elti diye ayrımı yok bence, kendiyle barışık kadın iyi kv de olur görümce de eltide, şimdi benim kardeşim evlense benden 10 yaş falan küçük bi kızla evlenicek ne münasebet ben o kızla yarışıcam kendimi kıyaslıcam o gencecik bir kız ben artık 30uma yaklaşmış olgun bi kadın olucam yerini bilmek bu kadar mı zor
kadın kadını kıskanıyo yaa, bazı kadınlarda var bu sürekli bi kıyaslama bi yarış içindeler, yani bunun kayınvalide gelin görümce elti diye ayrımı yok bence, kendiyle barışık kadın iyi kv de olur görümce de eltide, şimdi benim kardeşim evlense benden 10 yaş falan küçük bi kızla evlenicek ne münasebet ben o kızla yarışıcam kendimi kıyaslıcam o gencecik bir kız ben artık 30uma yaklaşmış olgun bi kadın olucam yerini bilmek bu kadar mı zor
lahesis kemeraltının vıcık vıcık kalabalığına girmektense karşıyakayı dolaş derim , ben nişanlığımı da kına geceliğimi de karşıyakadan aldım gayette bulursun her tarz var
Lahe bak böyle bişi de olabilir, acık hava, bunun omuz askılarının geniş tül olduğunu düşün
Eki Görüntüle 719512
Allah ikinizi de yerinize yakıştırsın inşallah
şu göğsü M kesim ya bunların düz olsa giyebilirdim belki ama M kesim de memelerim çıkar benim korkarım bide benim memeler çok yukardan başlıyor ya sinir oluyorumYok ya olmuyo cok seksi duruyo
Öyle olur cnm zaten nerde mıymıntı tip var onu buluyolar
Ben de bu yaz baldız olcam bundan giycem
Hadi bakalım arastırmalar baslasın
Ben senden daha cok heyecanlandım
Huy biraz
Kimisin de 55 te bile olgun olamıyo
Benim kaynanam bizim babetlerden istiyo
Zeki kadınları seviyorum, seni de seviyorum sütoğlan
Dimi ama. Annem 30 yasındaki gelinleriyle kıyaslıyodu kendiniAnnemin memeler göbeğine değiyo onun kıyafetinden istiyo ahahahaha
hem zaten neden yarışasın kii, biriniz ablasınız biriniz eş sevgi şekli farklı,
annen baban açısından da sen kendi evlatlarısın o ne kadar sevselerde gelinleri asla bir tutulamaz
hadi az kaldı ankaraya sonra da bebişe
Eki Görüntüle 719562 Eki Görüntüle 719563 Eki Görüntüle 719564
Bunlar çok sade ama belki beğenirsin :44::44:
Fikir açısından sundum.
Bu arada ben de saten yerine şifon tercih ederim bir çok elbisede
aynı bakışlarından bende nasibimi aldım
kp bi gün gofret ....ablanı çağır dedi
görümcem, babasını azarladı , ne ablası aramızda 2 yaş var diye bağırdı :)
kendinden 1 yaş büyük kuzenine abla der ama:)
onu ablalık mertebesinde gördüğümden değilde sırf sinir olsun diye ABLA demeyi isterdim. :)
Ayşen grudanın filminde diyorya Feride AbLA :)
Fikir açısından sundum.
Fikir açısından sundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?