09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Takıl gönlünce ama konu yok ki, belki öğleden sonra acılır, hadi bakalım bileğine kuvvet. :)

Sinyalleri kapanırsa yandık biz

millet ya ben dikkat ediyorum ama 1 kilo almışım ve 57 olmuşum. akşam tartıya çıktım 57,60 geldim. allalalalal dedim bunalıma girdim. sabah tartıldım 56,80. yani dikkat etmeme rağmen nasıl alıyorum ya? diyet yapanlar ne durumdasınız siz? bir şeyler yiyordunuz var mı gelişme? tatile gitmeme 1 ay var. 2-3 kilo vermem lazım...

Ondan her duyduğunu söyleme
Hele de anlamını bilmiyorsan
Ayıplı olması muhtemel

aslında elmişin o anlamda söylediğini biliyordum zaman zaman diyor da laf olsun diye dedim . ayıplı olması anca gece olaylarını katar cuma deyince aklıma o gelmiyor. ctsi olsa neyse.

ben 56 olduğumda en son orta okulda falandım sanırım
hep kilolarla boğuştum hep

evlenirken 57ye düşmüşlüğüm var ama

yani bence çok iiyi bi kilodasın ipek

Ben de tostombalak oldum. :125::125::125:
Göbeğimi gören hamile sanıyor
Normalde 50-52 kiloyum ama boy 160

Ondan her duyduğunu söyleme
Hele de anlamını bilmiyorsan
Ayıplı olması muhtemel

Kız cuma cuma abdestim kacar ayıplı seyler söylemem

Ben akşamları yemiyorum ipeğim ya da en fazla bir tabak yiyorum. 5 aydır falan 52-54 arasındayım.

aslında elmişin o anlamda söylediğini biliyordum zaman zaman diyor da laf olsun diye dedim . ayıplı olması anca gece olaylarını katar cuma deyince aklıma o gelmiyor. ctsi olsa neyse.

ahahahaha ahhh ahh insanın adı cıkmış dokuzaaa

ben 56 olduğumda en son orta okulda falandım sanırım
hep kilolarla boğuştum hep

evlenirken 57ye düşmüşlüğüm var ama

yani bence çok iiyi bi kilodasın ipek

şimdi kaçsın canım? geçen sene bu zaman ben 53-54 tüm bir tatil bir ramazan olunca 57 yi gördüm. o gün bugün 55-57 arası gidip geliyorum.

Onun konularını taşımam o büyük patron silmştir

Yediklerime cok dikkat ediyorum öğlen kıymalı pide yicem mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…