Bize gelemez zaten,şubatta tanışacaz ya önce onu bekle demi sinir ettiler bizi varya,ne kadar cahil insanlar yaa..Biliyorlar ya bizim onay vermediğimizi araya aracı sokma derdinler şimdiii yemezlerr ama .
Hoşbulduk bebeim :)Hoş geldin Nick
Beterin beteri varmış demek
Bizimkiler müsade istedi de gelmek için
Ama anneanne tanışmada ( söz bile olmamıştı ) demişti ki torun olursa sen ( annem yani ) bakarsınbiz böyle kaldık
Evet oğluşu olacakmış senin haberin yokmuydu, gerçi olsaydı çoktan çizmiştinYol yordam bilmiyorlar cnm ablam. sakin olun, enişte de sakin olsun, gelin ata binmiş ya nasip demiş
Nasıl kaybettin, bildim mi nemsin oğlu mu olacakkk
Yol yordam bilmiyorlar cnm ablam. sakin olun, enişte de sakin olsun, gelin ata binmiş ya nasip demiş
Hoşbulduk bebeim :)
Evet oğluşu olacakmış senin haberin yokmuydu, gerçi olsaydı çoktan çizmiştin
Evet oğlu olacak bildin
Bileydim coktan cizerdim pipi resminikıızm kaybeden cizecek hadi ciz koy ama profil fotosu yapma imzana koy ahahahahahah hadi bekliyorum
İnşallah ablacım saol
Hoş geldin Nick
Beterin beteri varmış demek
Bizimkiler müsade istedi de gelmek için
Ama anneanne tanışmada ( söz bile olmamıştı ) demişti ki torun olursa sen ( annem yani ) bakarsınbiz böyle kaldık
Yol yordam bilmiyorlar cnm ablam. sakin olun, enişte de sakin olsun, gelin ata binmiş ya nasip demiş
Gördü adap başka bişey işte
Onun kursu filan yok, ailede olmayınca olmuyo
Nemiş ben senden hala kız bekliyorum :)
Adam daha önce demiş bayramda gelip tanışayım kendimizi anlatayım demiş,sen nasıl gelmeye gayret edersin ki yani..Dur bir ailecek tanışalım nasıls oraya gleceğiz hepimizde.Baklım nasıllar,onlar da bize baksın biz nasılız diye demi yani.Ous şok gergin bazen diyorki verelim gitsin hayır diyorum asla ve asla istemiyorum bunları.
eşim de öyle
kutumdan pipi çıktı kabullenin kardeşim
Hanım abla kızmakta çok haklısın, hani bi gelir görür sizi rızanızı alır ondan sonra der ki bu işin adını koyalım, Daha size sormadan neyin adını koyuyormuş hadsiz ?
Aramış kaynımı kendine kendine iş yapıyor adamda,bizi arasa direk eşimle konuşsa oda yok,onu dedi eşimde arasa tanışacağız bekleyin der.Siinr hastası eder bunlar yaaa
Aramış kaynımı kendine kendine iş yapıyor adamda,bizi arasa direk eşimle konuşsa oda yok,onu dedi eşimde arasa tanışacağız bekleyin der.Siinr hastası eder bunlar yaaa
eşim de öyle
kutumdan pipi çıktı kabullenin kardeşim
Ben bile istemiyorum nedense
erkek anası olacan hadi bakalımmm geleceğin kaygananası nemişş
Evet aile bağlarınız nasıl bilmem ama
Benim amcamı arasalar amcam ne alaka derbabama sormalarını söyler
Bunlar kesin olacak diye bakıyo
Ama öyle bile baksan yol yordamı var bu işlerin önce
Bunlar bodoslama giriyo direk
kAYNIN MI DOĞURMUŞ BÜYÜTMÜŞ ABLA KIZINI? HANİ ARACI OL RIZA ALALIM DESE NEYSE, ARTIK KIZ İSTEMEYE DE KAYNINA GİDERLER.
Hayır sen ellerinle çizecektin öyle anlaştık hastalık senin beynini sulandırmış
Elmayra çok geçmiş olsun zor valla bu taş kum meselesi neren acıyosa canın orda oluyo, dayımdada var bu meret az çok biliyorum nasıl kıvrandırdığını, bebişte erkekmiş bildin
Adam daha önce demiş bayramda gelip tanışayım kendimizi anlatayım demiş,sen nasıl gelmeye gayret edersin ki yani..Dur bir ailecek tanışalım nasıls oraya gleceğiz hepimizde.Baklım nasıllar,onlar da bize baksın biz nasılız diye demi yani.Ous şok gergin bazen diyorki verelim gitsin hayır diyorum asla ve asla istemiyorum bunları.
Eveeett
Bızımla deyılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?