09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bize gelemez zaten,şubatta tanışacaz ya önce onu bekle demi sinir ettiler bizi varya,ne kadar cahil insanlar yaa..Biliyorlar ya bizim onay vermediğimizi araya aracı sokma derdinler şimdiii yemezlerr ama .

Gördü adap başka bişey işte
Onun kursu filan yok, ailede olmayınca olmuyo

Hoşbulduk bebeim :)
Yol yordam bilmiyorlar cnm ablam. sakin olun, enişte de sakin olsun, gelin ata binmiş ya nasip demiş

Nasıl kaybettin, bildim mi nemsin oğlu mu olacakkk
Evet oğluşu olacakmış senin haberin yokmuydu, gerçi olsaydı çoktan çizmiştin

Hanım abla kızmakta çok haklısın, hani bi gelir görür sizi rızanızı alır ondan sonra der ki bu işin adını koyalım, Daha size sormadan neyin adını koyuyormuş hadsiz ?

Elmayra çok geçmiş olsun zor valla bu taş kum meselesi neren acıyosa canın orda oluyo, dayımdada var bu meret az çok biliyorum nasıl kıvrandırdığını, bebişte erkekmiş bildin

İnşallah ablacım saol

Yol yordam bilmiyorlar cnm ablam. sakin olun, enişte de sakin olsun, gelin ata binmiş ya nasip demiş

Nasıl kaybettin, bildim mi nemsin oğlu mu olacakkk

Gördü adap başka bişey işte
Onun kursu filan yok, ailede olmayınca olmuyo

Adam daha önce demiş bayramda gelip tanışayım kendimizi anlatayım demiş,sen nasıl gelmeye gayret edersin ki yani..Dur bir ailecek tanışalım nasıls oraya gleceğiz hepimizde.Baklım nasıllar,onlar da bize baksın biz nasılız diye demi yani.Ous şok gergin bazen diyorki verelim gitsin hayır diyorum asla ve asla istemiyorum bunları.

Ben bile istemiyorum nedense

Hanım abla kızmakta çok haklısın, hani bi gelir görür sizi rızanızı alır ondan sonra der ki bu işin adını koyalım, Daha size sormadan neyin adını koyuyormuş hadsiz ?

Aramış kaynımı kendine kendine iş yapıyor adamda,bizi arasa direk eşimle konuşsa oda yok,onu dedi eşimde arasa tanışacağız bekleyin der.Siinr hastası eder bunlar yaaa

Aramış kaynımı kendine kendine iş yapıyor adamda,bizi arasa direk eşimle konuşsa oda yok,onu dedi eşimde arasa tanışacağız bekleyin der.Siinr hastası eder bunlar yaaa

Evet aile bağlarınız nasıl bilmem ama
Benim amcamı arasalar amcam ne alaka der babama sormalarını söyler

Bunlar kesin olacak diye bakıyo
Ama öyle bile baksan yol yordamı var bu işlerin önce
Bunlar bodoslama giriyo direk

kAYNIN MI DOĞURMUŞ BÜYÜTMÜŞ ABLA KIZINI? HANİ ARACI OL RIZA ALALIM DESE NEYSE, ARTIK KIZ İSTEMEYE DE KAYNINA GİDERLER.

Öyle söylemesi lazım da ous ta sormuş başka işi dedimi diye yok demiş,sadece bayram kutlaması demiş işte.
Bak gör giince hemen tarih filan istemeye kalkacak bunlar,biz dedik kızıma asla ve asla çalışmadan elin ekmek parası tutmadan asla vermeyiz seni dedik.

kAYNIN MI DOĞURMUŞ BÜYÜTMÜŞ ABLA KIZINI? HANİ ARACI OL RIZA ALALIM DESE NEYSE, ARTIK KIZ İSTEMEYE DE KAYNINA GİDERLER.

O tanıştı ya oğlanla beğemişş işte,kızın olsa verirmisin dedim,veririm dedi

Hayır sen ellerinle çizecektin öyle anlaştık hastalık senin beynini sulandırmış

ay cizerim de büyük cizmekten korkuyorum ahahahha ban yemim sonra .1:

Elmayra çok geçmiş olsun zor valla bu taş kum meselesi neren acıyosa canın orda oluyo, dayımdada var bu meret az çok biliyorum nasıl kıvrandırdığını, bebişte erkekmiş bildin

Saol balım.

Minnnak metehanımız hosgelsin aramızaaaaa bembeyaz bir bebek olacak, rüyam dün gibi aklımaa

Abla ne olur öyle söyleme sen asla dedikce cağırırsın, Allaha havale et

Eveeett
Bızımla deyılsınnn

Asıl sen bizımla diyılsınnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…