09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İnsanın adı cıkacağına canı cıksın yazıklar olsun size :) lanet girsin

benimde boyum 160
siz böyle deyince ben kendimi iyice şişko sanıyorum be

52 kiloyusa en son ortaokulda görmüşümdür kesin hatırlamıyorum bile

Ben hiç alışkın değilim ki bu kiloya
Hep zayıfım diye ağlamış birinin bu kiloya ulaşması travma yaratıyormuş, onu farkettim

Bölgesel kilo alıyorum ama ben, sıkıntım o. Orantılı olsa hiç sesimi çıkarmazdım

lanet girsinn n benimde 3 kilo fazlam var ama mutluyum fazlalıklarımla en azından dikkat çekmiyor her türlü ayrıca ceza puanım da 10

Yan yaglarımda fazlalık mevcut spor yapıyorum

bence hiç fena değilsin yelkencim ya. ben 1,63 57 yim böyle kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

İpek ama ben sadece kalçamdan, göbeğimden alıyorum kilo.

Can simidi yutmuş gibiyim, denize girsem batmam

Orantılı almıyorum kiloyu.
Düşük bel pantolon giymemeliyim sanırım :44::44:

nasıl dayanıyorsun ya. zaten evde olmak çalışan insan için lüks. yemeden içmeden olur mu? tv izlerken boş boş mu izleyeceksin. evde azmettiriciler yok mu senin? benim eşim çok fena yiyor ama kilo almıyor. babası 70 yaşında hala zayıf o yüzden sanırım... her akşam 80 gr tablet çikolatalar var ya onlardan 1 tane yer. artıkın ben de kaç tane ıssırıyorsam hak getire

ee hani diyet yapıyordun noldu?

gol oldu , yalan oldu

şimdi diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum zaten yaz gelince otomatikmen 3-5 kilo gidiyo benden hele düğün zamanımda baya bi erimiştim gören nolmuş sana diyodu ama çok zayıflık yakışmıyo bana iri kemikliyim kemiklerim çıkıyo boynum uzun duruyo at gibi oluyom

İpek ama ben sadece kalçamdan, göbeğimden alıyorum kilo.

Can simidi yutmuş gibiyim, denize girsem batmam

Orantılı almıyorum kiloyu.
Düşük bel pantolon giymemeliyim sanırım :44::44:

işte maalesef bu da genetik. annene bak aynıdır. hatta teyzeler falan. maalesef genetik miras çok önemli.bazıları böyle Allah vergisi kürdan gibi oluyor ya çok imreniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…