09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aslında dikkat edip biraz spor yaparsan tamamdır bu iş. akşamları çocuk yok 1 saat yürü hem deşarj olursun hem kilo verirsin. ata demirer 20 kilo vermiş işinden eve yürüyerek. 1,5 saatini falan alıyormuş. en kolay ve en ekonomik, kas yapmayan, kalbi zorlamayan spor. benim çocuk olmasa her akşam yürürüm ben.

hacılar kilo konusu benı sıkıyor
ılk kez gebe deıglım 57 kıloyum
56-57
171 boyundayım yan yaglarım var dar gıyınemıyorum :S
o yuzden ben kacıyorum daral gelıyor bu konudan ayıplı olunca konu benı tıtretın gelıcem

yaaa doğru diyosun spor şart işe evimin olduğu yer hep yokuş o yüzden yürüyüş zor geliyo aslında parklarda spor aletleri var artık her yerde o tarz bişi belki iyi gelir

aslında benim derdim kilodan çok , kilo alıp vermekten yumuşayan vücudum sertleşmem içinde spor şart sanırım demi pelte gibi dolanmak istemiyorum

işte maalesef bu da genetik. annene bak aynıdır. hatta teyzeler falan. maalesef genetik miras çok önemli.bazıları böyle Allah vergisi kürdan gibi oluyor ya çok imreniyorum.

Evlenene kadar kürdan gibiydim.

Anneme benzediğim doğru ama annem de 3. çocuktan sonra kilo aldı

Benden 1 yaş küçük olan kardeşim hala kürdan ama abartmıyorum, bildiğiniz 0 beden...
O kilo alayım diye ağlıyor, ben vereyim diye Keşke yağ bağışlayabilsem ona

Buyur burdan yak

ben evde bazen kızım akşam oyun oynarken saçma hareketler yapıyorum spor adına. çok kalori yaktıran hareketlere bakmıştım netten zayıflamanın haricinde gerçekten esnemeye ihtiyacımız var. yaş ilerledikçe eklemler sertleşiyor vucut hamlaşıyor. yapabilsem keşke onu. mesela koridorum benim 7-8 metre. 60-65 kere gidip gelmem lazım 1 km yürümem için:) ince hesaplar yapıyorum da icraat yok.

spor yaparsan toplanırsın diyorlar. tam havası aynen parklar spor aleti dolu. senin eşin hatırladığım kadarıyla gece de çalışıyor demi bazen tam zamanı geç hava kararıyor. bir de ne kadar düşük kilo hamile kalırsan senin için o kadar iyi.

Ben hamur işine , abur cubura bayılırım
Cipskoliğimdir
Tembelimdir, spor yapamam konfor yaparım yattığım yerde
Ama çok şükür sanırım Allah dağına göre kar veriyor
İdare ederim eh işte

ben de evlenene kadar hatta doğum yapana kadar öyleydim. şimdi eski kıyafetlerime bakıyorum da nasıl girmişim bunlara diyorum. olmayacak bir şey değil işte de zorlaşıyor yaşla biraz da masa başı iş yapmak etkiliyor tabi.

evet saten salon elbisesi gibi oluyor,açık havaya fazla kaçabilir...
ikinci elbise pronovias sanırım,çok şık duruyor...ama 2000den başlar bence

Hadi bakalım arastırmalar baslasın

Ben senden daha cok heyecanlandım

ahhh nasıl kalkacağım altından bakalım bu kadar telaşın...
şu çocuk hele bi evlensin hayırlısı ile de ben de hazırlıklarıma hız vereyim... şehir değişecek,evim taşınacak,eşyaların bir kısmı İzmir'e bir kısmı eşimin evine gidecek... yeni eşyalar alınacak... evde tadilat olacak.. içim daraldı yine bak... gidip adamla kavga edip atayım stresimi hemen

mor yada saks da süper olur bence

ben uzun zamandır abiye giyemiyorum ya düğün falan yok görümce olduğumda orta okuldaydım ben
benim görümcem evlendiğindede gebeydim içime sine bir abiye giyemedim

saks mavi oje sürdüm akşam, bunun elbisesi de güzel olur he diye aklımdan geçirdim... serbest çağrışım

vardır elbet evlenecek birileri ya giyersin şıkır şıkır abiyeni inşallah, kuzenim heves ederdi benim düğünümde gelinlik giyecekti
ben kocayı geç bulunca o da genç kız oldu hevesi kursağında kaldı yavrumun

lahesis kim? katılımcı mı yorumcu mu? hiç konuşmadık? durdurundünyayı vardı bu da ikinci mi?

Lahesis, Mimar Kemalettin'e girdiğinde seçeneklerden başın döner bence :86::86:
Hepsinden almak istersin

Allah çooook mutlu etsin

aminn çok teşekkür ederim...
ilk girdiğim yerden beğenip alırım inşallah, benim de aklımda o bölge var...umutluyum ya hadi hayırlısı

ana ben buna bayıldım,renkler süper

lahesis sen bunu al bu sene düğünde sen giy seneye de bana gönder görümce dayanışması işte

görümcelik önemli bir müessese yahu, işbirliği içinde olmak lazım... seve seve gönderirim ne demek

alıntı yapmaktan başım döndü yalnız
sohbet etmekte zor iş anacım...

aynı anda yazdık herhalde de hiç rastgelmedik.. yaş kaç pardon

doğru söylüyosun ideal kilom 60 ama 63 üm hamileliği yakınca planlıycağam için 60 ın da altına düşersem güzel olur , evet eşim vardiyali bazı akşamlar evde yok benim için fırsat aslında yemek derdim olmuycağa için o vakti sporla değerlendirirm

Aslında tembellik yapmayıp, bir iki hareket yapsam hiç fena olmayacak

Pronovias ama Çankaya mimar Kemalettin'de fazlasıyla böyle modeller var.
Eminim bulursun uygun fiyata. Bence ilk durağın orası olsun. Sonuçta dükkan
ve alternatif çok. Umarım gönlündekini bulursun

Saks kıyafetin aynısını görmüştüm ben bir dükkanda.

Boşanmadan sonra kalan yadigar cnm. Normalde ben akşamları bir oturuşta bir bütün ekmek yerim affetmem yani ama bu mevzulardan sonra akşam epey bir yemek yiyemedim, 15 kilo verdim bir insan cıktı benden

zaten tip2 diyabet var, dikkat etmeye calısıyorum.

Evdeki koşturmaca spordan sayılır bence

elm çok rahat relaks bi insansın sen yaa çok severim böyle insanlarıı bende öyle olduğumdan herhalde hayat bize güzel loooo

Güzel tabi looo ama her zaman böyle değilim ben

yemek öncesi de ne moral oluyor demi bu konuları konuşmak

Ben yedim bile

Üzülmee, strese girme, hepsi hallolur, hele bi işin ucundan tut, corap söküğü gibi gelir.

lahesis kim? katılımcı mı yorumcu mu? hiç konuşmadık? durdurundünyayı vardı bu da ikinci mi?

Lahesis bdvden yorumdaşımız katılımcı

durdurundünyayı kim?
aşağıdan takip ede ede bir yere kadar dedim, atlayıverdim muhabbetin ortasına... kızlar da hemencik sarmaladılar beni sağolsunlar...
bu arada ben neyim... katılımcı mıyım- yorumcu muyum?

bu gazla yemek de yemek istemiyor canım... aslında mutfakta bol yeşillik salata yapsak... yanına yoğurt falan..
ama bir tarafta kızarmış tavuklar bizim yemek bugün yanında da vardır bir şeyler.. yani tek salata yenir mi şimdi yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…