Tamam tabi
İki gün yedi sonra unttu
Spor yaparken ruhum daralıyo bnm
gol oldu , yalan oldu
şimdi diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum zaten yaz gelince otomatikmen 3-5 kilo gidiyo benden hele düğün zamanımda baya bi erimiştim gören nolmuş sana diyodu ama çok zayıflık yakışmıyo bana iri kemikliyim kemiklerim çıkıyo boynum uzun duruyo at gibi oluyom
aslında dikkat edip biraz spor yaparsan tamamdır bu iş. akşamları çocuk yok 1 saat yürü hem deşarj olursun hem kilo verirsin. ata demirer 20 kilo vermiş işinden eve yürüyerek. 1,5 saatini falan alıyormuş. en kolay ve en ekonomik, kas yapmayan, kalbi zorlamayan spor. benim çocuk olmasa her akşam yürürüm ben.
işte maalesef bu da genetik. annene bak aynıdır. hatta teyzeler falan. maalesef genetik miras çok önemli.bazıları böyle Allah vergisi kürdan gibi oluyor ya çok imreniyorum.
hacılar kilo konusu benı sıkıyor
ılk kez gebe deıglım 57 kıloyum
56-57
171 boyundayım yan yaglarım var dar gıyınemıyorum :S
o yuzden ben kacıyorum daral gelıyor bu konudan ayıplı olunca konu benı tıtretın gelıcem
Yaşam tarzı haline getirmeyince eziyet olurmuş, uzmanlar öyle diyor
Ben sabah işe zor yetişiyorum, akşam eve 8 de varıyorum, nasıl tarz yapayım sporu
Sanki 10 da ofise gelip 4 de çıkıyoruz da spor yapmıyoruz
yaaa doğru diyosun spor şart işe evimin olduğu yer hep yokuş o yüzden yürüyüş zor geliyo aslında parklarda spor aletleri var artık her yerde o tarz bişi belki iyi gelir
aslında benim derdim kilodan çok , kilo alıp vermekten yumuşayan vücudum sertleşmem içinde spor şart sanırım demi pelte gibi dolanmak istemiyorum
Evlenene kadar kürdan gibiydim.
Anneme benzediğim doğru ama annem de 3. çocuktan sonra kilo aldı
Benden 1 yaş küçük olan kardeşim hala kürdan ama abartmıyorum, bildiğiniz 0 beden...
O kilo alayım diye ağlıyor, ben vereyim diyeKeşke yağ bağışlayabilsem ona
Eki Görüntüle 719562 Eki Görüntüle 719563 Eki Görüntüle 719564
Bunlar çok sade ama belki beğenirsin :44::44:
Fikir açısından sundum.
Bu arada ben de saten yerine şifon tercih ederim bir çok elbisede
Hadi bakalım arastırmalar baslasın
Ben senden daha cok heyecanlandım
mor yada saks da süper olur bence
ben uzun zamandır abiye giyemiyorum ya düğün falan yokgörümce olduğumda orta okuldaydım ben
benim görümcem evlendiğindede gebeydim içime sine bir abiye giyemedim
Lahesis, Mimar Kemalettin'e girdiğinde seçeneklerden başın döner bence :86::86:
Hepsinden almak istersin
Allah çooook mutlu etsin
ana ben buna bayıldım,renkler süper
lahesis sen bunu al bu sene düğünde sen giy seneye de bana gönder görümce dayanışması işte
evet saten salon elbisesi gibi oluyor,açık havaya fazla kaçabilir...
ikinci elbise pronovias sanırım,çok şık duruyor...ama 2000den başlar bence
ahhh nasıl kalkacağım altından bakalım bu kadar telaşın...
şu çocuk hele bi evlensin hayırlısı ile de ben de hazırlıklarıma hız vereyim... şehir değişecek,evim taşınacak,eşyaların bir kısmı İzmir'e bir kısmı eşimin evine gidecek... yeni eşyalar alınacak... evde tadilat olacak.. içim daraldı yine bak... gidip adamla kavga edip atayım stresimi hemen
saks mavi oje sürdüm akşam, bunun elbisesi de güzel olur he diye aklımdan geçirdim... serbest çağrışım
vardır elbet evlenecek birileri ya giyersin şıkır şıkır abiyeni inşallah, kuzenim heves ederdi benim düğünümde gelinlik giyecekti
ben kocayı geç bulunca o da genç kız oldu hevesi kursağında kaldı yavrumun
spor yaparsan toplanırsın diyorlar. tam havası aynen parklar spor aleti dolu. senin eşin hatırladığım kadarıyla gece de çalışıyor demi bazen tam zamanı geç hava kararıyor. bir de ne kadar düşük kilo hamile kalırsan senin için o kadar iyi.
ben de evlenene kadar hatta doğum yapana kadar öyleydim. şimdi eski kıyafetlerime bakıyorum da nasıl girmişim bunlara diyorum. olmayacak bir şey değil işte de zorlaşıyor yaşla biraz da masa başı iş yapmak etkiliyor tabi.
şu çocuk hele bi evlensin hayırlısı ile de ben de hazırlıklarıma hız vereyim... şehir değişecek,evim taşınacak,eşyaların bir kısmı İzmir'e bir kısmı eşimin evine gidecek... yeni eşyalar alınacak... evde tadilat olacak.. içim daraldı yine bak... gidip adamla kavga edip atayım stresimi hemen
saks mavi oje sürdüm akşam, bunun elbisesi de güzel olur he diye aklımdan geçirdim... serbest çağrışım
vardır elbet evlenecek birileri ya giyersin şıkır şıkır abiyeni inşallah, kuzenim heves ederdi benim düğünümde gelinlik giyecekti
nasıl dayanıyorsun ya. zaten evde olmak çalışan insan için lüks. yemeden içmeden olur mu? tv izlerken boş boş mu izleyeceksin. evde azmettiriciler yok mu senin? benim eşim çok fena yiyor ama kilo almıyor. babası 70 yaşında hala zayıf o yüzden sanırım... her akşam 80 gr tablet çikolatalar var ya onlardan 1 tane yer. artıkın ben de kaç tane ıssırıyorsam hak getire
Yaşam tarzı haline getirmeyince eziyet olurmuş, uzmanlar öyle diyor
Ben sabah işe zor yetişiyorum, akşam eve 8 de varıyorum, nasıl tarz yapayım sporu
Sanki 10 da ofise gelip 4 de çıkıyoruz da spor yapmıyoruz
elm çok rahat relaks bi insansın sen yaa çok severim böyle insanlarıı bende öyle olduğumdan herhalde hayat bize güzel loooo
yemek öncesi de ne moral oluyor demi bu konuları konuşmak
lahesis kim? katılımcı mı yorumcu mu? hiç konuşmadık? durdurundünyayı vardı bu da ikinci mi?
lahesis kim? katılımcı mı yorumcu mu? hiç konuşmadık? durdurundünyayı vardı bu da ikinci mi?
doğru söylüyosun ideal kilom 60 ama 63 üm hamileliği yakınca planlıycağam için 60 ın da altına düşersem güzel olur , evet eşim vardiyali bazı akşamlar evde yok benim için fırsat aslında yemek derdim olmuycağa için o vakti sporla değerlendirirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?