durdurundünyayı kim?
aşağıdan takip ede ede bir yere kadar dedim, atlayıverdim muhabbetin ortasına... kızlar da hemencik sarmaladılar beni sağolsunlar...
bu arada ben neyim... katılımcı mıyım- yorumcu muyum?
Boşanmadan sonra kalan yadigar cnm. Normalde ben akşamları bir oturuşta bir bütün ekmek yerimaffetmem yani ama bu mevzulardan sonra akşam epey bir yemek yiyemedim, 15 kilo verdim bir insan cıktı benden
zaten tip2 diyabet var, dikkat etmeye calısıyorum.
Evdeki koşturmaca spordan sayılır bence
Güzel tabi loooama her zaman böyle değilim ben
Ben yedim bile
Üzülmee, strese girme, hepsi hallolur, hele bi işin ucundan tut, corap söküğü gibi gelir.
Lahesis bdvden yorumdaşımızkatılımcı
bu gazla yemek de yemek istemiyor canım... aslında mutfakta bol yeşillik salata yapsak... yanına yoğurt falan..
ama bir tarafta kızarmış tavuklar bizim yemek bugün yanında da vardır bir şeyler.. yani tek salata yenir mi şimdi yaaa.
Kıyamam ya, insanın kendiyle cebelleşmesi çok zor
Ben de form bisküvisi yiyorum ama yemeğin üstüne
Şaka bir yana, yiyorum bisküvileri ama sonra yine acıkıyorum
aynı anda yazdık herhalde de hiç rastgelmedik.. yaş kaç pardon
quarta nerede hiç görmedim?
kızlar; öylece dalıverdim demi...
özet geçiyorum öyle ise; 31 yaşındayım,öğretim görevlisiyim egenin en en kötü şehrinde, İzmirliyim..
evliyim barksızım,ağustosta düğünüm var,haftaya da kardeşimin düğünü var...
Birkaç gündür yok, ben de merak ediyorum ama seyahate falan gitmiş olabilir mi ki :44::44:
bu gazla yemek de yemek istemiyor canım... aslında mutfakta bol yeşillik salata yapsak... yanına yoğurt falan..
ama bir tarafta kızarmış tavuklar bizim yemek bugün yanında da vardır bir şeyler.. yani tek salata yenir mi şimdi yaaa.
aslında ben iş yaparken aramıyorum çok ama kk ya takılınca otomatikman beynime acıkma sinyali gidiyor sanki. daha doğrusu kalorili bir şeyler yemek istiyorum. nescafe yanına bisküvi gibi...
özet geçiyorum öyle ise; 31 yaşındayım,öğretim görevlisiyim egenin en en kötü şehrinde, İzmirliyim..
salatayı yap üstüne tavuk parçala ye işte daha ne olsun ekmek yemezsin olur biter
öyle yapcam canım bakalım. geçen MC de gördüm biri salata yiyordu üstünde tavuk parçaları. doymuştur her halde adamcağız
durdurundünyayı kim?
aşağıdan takip ede ede bir yere kadar dedim, atlayıverdim muhabbetin ortasına... kızlar da hemencik sarmaladılar beni sağolsunlar...
bu arada ben neyim... katılımcı mıyım- yorumcu muyum?
yorumcuymuşsun canım elmiş dedi
durdurundünyayı hala geliyor mu bilmem de hep online olup günde 1-2 konuşan biriydi.
EX in en büyük iyiliği bu galiba sana.. şu an çok iyisin elmiş korumaya bak.
quarta nerede hiç görmedim?
Amanın, pek severim:125::125:
En kaymaklısından bisküvi olsa şimdi çok fena yerim :125::125:
Ben İzmirliyim
geç evlendim deyince ben de baya bir geç sandım. çok geç değil canım ya hayırlısı olsun. hani bölümde öğretim gövrevlisisin? en kötü şehri mi olurmuş egenin? allala alal
yaw doysun doymasınn sen kendi doymana bakk sen de salatayı bol yap bari bi anda yüklenme kendine
Ben hamur işine , abur cubura bayılırım
Cipskoliğimdir
Tembelimdir, spor yapamam konfor yaparım yattığım yerde
Ama çok şükür sanırım Allah dağına göre kar veriyor
İdare ederim eh işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?