09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yorumcuymuşsun canım elmiş dedi
durdurundünyayı hala geliyor mu bilmem de hep online olup günde 1-2 konuşan biriydi.

EX in en büyük iyiliği bu galiba sana.. şu an çok iyisin elmiş korumaya bak.

Kıyamam ya, insanın kendiyle cebelleşmesi çok zor

Ben de form bisküvisi yiyorum ama yemeğin üstüne

Şaka bir yana, yiyorum bisküvileri ama sonra yine acıkıyorum

Kıyamam ya, insanın kendiyle cebelleşmesi çok zor

Ben de form bisküvisi yiyorum ama yemeğin üstüne

Şaka bir yana, yiyorum bisküvileri ama sonra yine acıkıyorum

aslında ben iş yaparken aramıyorum çok ama kk ya takılınca otomatikman beynime acıkma sinyali gidiyor sanki. daha doğrusu kalorili bir şeyler yemek istiyorum. nescafe yanına bisküvi gibi...

aynı anda yazdık herhalde de hiç rastgelmedik.. yaş kaç pardon

kızlar; öylece dalıverdim demi...
özet geçiyorum öyle ise; 31 yaşındayım,öğretim görevlisiyim egenin en en kötü şehrinde, İzmirliyim..
evliyim barksızım,ağustosta düğünüm var,haftaya da kardeşimin düğünü var...

geç evlendim deyince ben de baya bir geç sandım. çok geç değil canım ya hayırlısı olsun. hani bölümde öğretim gövrevlisisin? en kötü şehri mi olurmuş egenin? allala alal

Birkaç gündür yok, ben de merak ediyorum ama seyahate falan gitmiş olabilir mi ki :44::44:

olabilir gideceğim diyordu hatta dövme falan yaptıracaktı ama ben son 3 hafta falan oldu konuşalı. gidip gelmesi lazımdı sanki. inşallah her şey yolundadır.

salatayı yap üstüne tavuk parçala ye işte daha ne olsun ekmek yemezsin olur biter

aslında ben iş yaparken aramıyorum çok ama kk ya takılınca otomatikman beynime acıkma sinyali gidiyor sanki. daha doğrusu kalorili bir şeyler yemek istiyorum. nescafe yanına bisküvi gibi...

Amanın, pek severim :125::125:
En kaymaklısından bisküvi olsa şimdi çok fena yerim :125::125:

Ben İzmirliyim

Sarıcaz tabi zor bulunuyo son günlerde kendini bilen üye

yorumcuymuşsun canım elmiş dedi
durdurundünyayı hala geliyor mu bilmem de hep online olup günde 1-2 konuşan biriydi.

Geliyo arada yazıp gidiyo

EX in en büyük iyiliği bu galiba sana.. şu an çok iyisin elmiş korumaya bak.

Koruyorum cnm, bırakır mıyım hic.

quarta nerede hiç görmedim?

quarta yurtdışı semalarında

:) barksızım

O da olacak inşallah

Amanın, pek severim :125::125:
En kaymaklısından bisküvi olsa şimdi çok fena yerim :125::125:

Ben İzmirliyim

ben de yulaflıları seviyorum. ama tutku falan olursa da hayır demem asla. 1 paket tutku 485 kalori yanında kahve en az 100 kalori olsa 585. yemek ye daha iyi..ama olmuyor işte.

geç evlendim deyince ben de baya bir geç sandım. çok geç değil canım ya hayırlısı olsun. hani bölümde öğretim gövrevlisisin? en kötü şehri mi olurmuş egenin? allala alal

tarihçiyim canım...
yok o kadar da geç sayılmaz tabi, ama aile eşrafı hayli paniklemişti son zamanlarda

yazmıştım önceki sayfalarda sanırım baya baya afişe edicem kendimi bu gidişle... sucuk-kaymak-karahisar kalesi dersem "en kötü" ortaya çıkıyor zaten

yaw doysun doymasınn sen kendi doymana bakk sen de salatayı bol yap bari bi anda yüklenme kendine

işin esprisi de bunlar tabi sovr. o ruslar neden o kadar güzeller yaaa incecik. gerçekten de güzeller Allah vergisi bir şey işte..

Ben asla dışarda salata yemem Salata yemeğin yanında yenir yemek diye yenmez! cacık gibi bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…