09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bizim 5te bitiyor. iyiki ev yakın. 10dk dada evde oluyorum
hoş eve gitsem ne yapcam sanki. tek kalıyorum

O güzel işte benim şu an işim evime çok uzak 60 km. Günde 120 km yol yapıyorum şehirlerarası gibi valla.

selam güzel ve çıtır bayanlar,,,

yeni gebe olanlar mı var yoksa ? :)

Günaydınlarrr henüz yok diyormuşum olmiyim zaten daha erken.

ballar kaymaklar günaydın :)

SOVR tebrik ederim canım çok sevindim.

Cekirgee , eLmayRa_ ben geldim hoşgeldin demek istersiniz belki

O güzel işte benim şu an işim evime çok uzak 60 km. Günde 120 km yol yapıyorum şehirlerarası gibi valla.
[/B]

yapcak bişi yok ben eskiden 45 dk yol gidiyodum. bünye alışıyor bir süre sonra. DGS hazırlanayım diyorum bende. ama hiç heves istek yok

Günaydın Kadesa hoş geldin

Kk nın gelecek nesilleri sizlerin göbüşünde

darısı başına çekim :)

Hoş geldin Kadesa abla ben de artık topikinizdeyim. Abla dedim ama bir mahsuru varsa demiyim.

ne mahsuru olacak canım rahat ol lütfen.almor nişan fotolarına bayıldım Maaşallah.Allah tamamına erdirsin.

Cekirgee , eLmayRa_ ben geldim hoşgeldin demek istersiniz belki

yapcak bişi yok ben eskiden 45 dk yol gidiyodum. bünye alışıyor bir süre sonra. DGS hazırlanayım diyorum bende. ama hiç heves istek yok

Olsun canım motive et kendini başla bir an önce. Ben 2 yıldır çok yoğun bir sınav ve mülakat sürecindeydim devamlı ders çalışma modundaydım ki bunları atlattıysam her şeyi yaparım gibi geliyor hem maddi, hem manevi hem de psikolojik olarak çok yıpratıcı ve belirsiz bir süreçti şu an ki halime ne kadar şükretsem azdır yani.

aa sovr hamılemıymıs tebrık ederımm cok Allah kucagına almayı nasıp etsın

Ama ben 'hepiniz hoş geldiniz' yazmıştım ki
Hatta bi daha diyeyim hoş geldin

bir daha söyle

bnde eskiden 7de evde oluyodum. akşam 12 1e kadar kpss çalışıyodum. ama şuan hiç birşey yapasım yok. inşALLAH başlayacam en kısa sürede

darısı başına çekim :)

ne mahsuru olacak canım rahat ol lütfen.almor nişan fotolarına bayıldım Maaşallah.Allah tamamına erdirsin.

Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim senin hamile olduğun haberini öğrenince de ben çok sevinmiştim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah bebişini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…