09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

günaydın kızçeler
sovr çok sevindim inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın
bu kadar erkek bebekten sonra senden de kız bekliyorum içimden öyle geçti

Zeytinburnu kazlıçeşmede mekan ismi Le Parc De Mariage Çağteks Gelinliğin mekanı. İçeride bir tane daha büyük bir salon ve çok güzel bir kır bahçesi var bizim nişan 100 kişilik olduğu için küçük olan salon inciyi tuttuk.

Bi demeyen sen kalmışsın zaten abla

Tereddüt ediyordun ya bazen ondn demyordum çok fazla

Çok yakışmmışsınız ikinizde ..Değişik bir nick beğenmene sevindim,gerçi rahatsız olanlard var faşist dşyende var

yalnızım askeri lojmanlarında kalıyorum bende sıkılıyorum evde ya Allahtan calışıyorumda gunduzlerı oyalanıyorum

Ne haber canım nasılsın nasul geçiyor herşey,eşin gelebiliyor demi yanına

Eşin uzakmış ama yalnızım derken ailene de mi yakın değilsin Okyonus
Zor bir durum
Umarım az kalmıştır da hasretlik biter

ailem çanakkalede canım ben edirnede kayınvalidemlerde burdurda koca şehirde yalnızımeşim bu yaz gitti 2 yıl kacaka 3 ayda bır 15 gun izne gelecek eşim doğudan döndüğünde evliliğimizin 4. yılı dolacak bu yıl ayrı düştük işte

yalnızım askeri lojmanlarında kalıyorum bende sıkılıyorum evde ya Allahtan calışıyorumda gunduzlerı oyalanıyorum

kira falan derdin yok dımı. ben kira elektirik su vs var bide. anca anca maddi olarak toparlandım.

ay almorcum ben gecen hafta bebegımı kaybettım salı gunu bugunde ıs bası yaptım
olsun ama gormemıs olabılırsın Allah ısteyenlere nasıp etsın ınsallah

başın sağolsun. rabbim sanada istediğin zamanda nasip eder inşALLAH bidaha

nemide erkekmı getırıyorrr?

nıck erkek

ee ısım buldularmı onerım varda

Ayy çok özür dilerim bilmiyordum bu aralar çok sık girememiştim haberim olmadı çok geçmiş olsun başın sağolsun özür dilerim tekrardan.

Son düzenleme:

benım esımde edırnelı :)

eşim aralık sonu gelecek abla eylülde gelip gitti oyle şafak saymakla geçiyor günler sen nasılsın?

Ayy çok özür dilerim bilmiyordum bu aralar çok sık girememiştim haberim olmadı çok geçmiş olsun başın sağolsun özür dilerim tekrardan.

önemli değil canım olabilir

senın herıfı nereden tanıdıgımı bılemıyorum ama sıması cok tanıdık yada bana oyel gelıyor
Allah gule gule gecım versın yavrum

acını hatırlatmak istemem ama çok üzüldüm cute.
Allah gönlüne göre versin kısa zamanda toparlanırsın inşallah.
işle ilgili bir sıkıntı olmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…