09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kira falan derdin yok dımı. ben kira elektirik su vs var bide. anca anca maddi olarak toparlandım.

başın sağolsun. rabbim sanada istediğin zamanda nasip eder inşALLAH bidaha

kiram var ama eşimin maaştan kesiliyor ben lazer epilasyona başladım bide diş teli taksıdım var elektrik su aidat yakıt bana ait teller kredı kartları eşime ait

eşim aralık sonu gelecek abla eylülde gelip gitti oyle şafak saymakla geçiyor günler sen nasılsın?

Ne yaptın alışabildinmi oralara gerçi evde değilsin işe gidip gelmek bile güzel,eni yılda eşin yanında olacakmış buda gizel bir haber bende iyiyim canım sağoll

Çok teşekkür ederim tekrardan. Nick süper bence.

Ayrıcana ödüllü bir nick

edirne güzel ben çok seviyorum ama yalnız çekilmiyor siz hangi şehirde yaşıyorsunuz?
bız ıstanbulda yasıyoruz ama baanne ve teyzesı havsada yasıyor sız merkezdemısınız?
acını hatırlatmak istemem ama çok üzüldüm cute.
Allah gönlüne göre versin kısa zamanda toparlanırsın inşallah.
işle ilgili bir sıkıntı olmamıştır.

haftaya bellı olacak canım bıraz tatsızlık var elbette ama hayırlısı ya ne olursa olsun
sadece bu kadar maası bır daha alamam dıye uzuluyorum o kadar ama hersye olacagına varıcak bende ılımlı olucam mecburen olumlu olucam arayı kapatcam fılan neyın telafısını edıyorsam

tesekkur ederım canım ıyıyım ama ben gectı bıttı

Ne yaptın alışabildinmi oralara gerçi evde değilsin işe gidip gelmek bile güzel,eni yılda eşin yanında olacakmış buda gizel bir haber bende iyiyim canım sağoll

Ayrıcana ödüllü bir nick

alıştım abla şükür iş ev arasında gelip gidiyorum ayda bırde diş teli için canakkaleye doktora kontrole gidiyorum annemlerı gorup gelıyorum moral oluyor eşim yılbasında yanımda olcak inş

sağol canım bilgi için
o taraflar bize biraz uzak ama aklımızda olsun yine de

evet merkezdeyım ben

evet cnm izmitteyim

bende izmitteyim

kiram var ama eşimin maaştan kesiliyor ben lazer epilasyona başladım bide diş teli taksıdım var elektrik su aidat yakıt bana ait teller kredı kartları eşime ait

bendede aynı
bende telleri üniversitedeyken taktırmıştım.
lazerede gidiyorum. herkesede şiddetle tavsiye ederiim
du faturam 4.50 TL geldi. yastayım

iyiyim ablacım Allaha cok sukur
sen nasılsın senın bır damat fılan muhabbetın vardı

İş başı yaptın herhadle,bende iyyim sağol,var bakalımbeklemediyiz şimdilik

alıştım abla şükür iş ev arasında gelip gidiyorum ayda bırde diş teli için canakkaleye doktora kontrole gidiyorum annemlerı gorup gelıyorum moral oluyor eşim yılbasında yanımda olcak inş

Yakın da sayılır gidincede aileni görüyorsun ne güzel süper olacak ikiniz için de başbaşa filan

edirne cok sakın bır yer ya ,

dugune gıttıgımızde kuafore gıttık kuafordekı kız yenı evlı oldugumu duyunca bana kac tane bılezık taktıklarını sordu

Mevlam neylerse güzel eyler.
üzülme artık ne acılardan geçtin çok güçlüsün, sabırlısın, azimlisin.

bende izmitteyim

bendede aynı
bende telleri üniversitedeyken taktırmıştım.
lazerede gidiyorum. herkesede şiddetle tavsiye ederiim
du faturam 4.50 TL geldi. yastayım

teller cok agrılı ya sevmiyorum hiç lazere 2. seansa gidicem bakalım ben koltuk altı ve bikiniye başladım bunlar bitsin bacaga baslıycam sen hangilerine gidiyorsun

bugun ıs bası yaptım ama haftaya kalıcı olup olmucam bellı olacak
sınyallerı verıyorlar ama sonu nereye gıder bılmıyorum

edirne cok sakın bır yer ya ,

dugune gıttıgımızde kuafore gıttık kuafordekı kız yenı evlı oldugumu duyunca bana kac tane bılezık taktıklarını sordu

evet edirne sakin ama burda baya altın istiyorlarmıs duymustum bende
İş başı yaptın herhadle,bende iyyim sağol,var bakalımbeklemediyiz şimdilik

Yakın da sayılır gidincede aileni görüyorsun ne güzel süper olacak ikiniz için de başbaşa filan

evet abla cok sevindim en azından yeni yıla birlikte gireceğiz kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…