09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

buyrun, neler eksik çeyiziniz de tamamlayalım!?

Ev tekstili ürünlerimi yeni yeni almaya başladım bir de elektrikli ürünler ve yatak odası mutfak ve yatak odasının halısı perdesi eksik olanlar.

Canım benimmm gel tabi ki aramızaaa.

Doldurdunuz evlere tabak canagı koyacak yer bulamıcaksınız

Senin keyif gıcır tabi, tok acın halinden anlamaz

çeneni tutamadın dimi

tabak çanak acayip çok ben de mutfak işini abarttım 3 kişinin çeyizine yetecek kadar mutfak eşyam var daha almamam lazım eve de sığmıyorlar artık ama ev tekstili, havlu, bornoz, elektrikli ev aletler filan yok onları işe işe girince yeni yeni kendim alıyorum.

elmoş senin burada ya da albümde anlatacağın bir şeyler yok mu? niye taşlarını tek döküyon de bakim bana? nedir durumlar.

Güle güle kullan canım inşallah, Allah ağız tadı versin

öyle her şeyini tamamlama eksik kalsın biraz kalanı da eşin halletsin :))) böyle hazıra kondurma adamı.

elmoş senin burada ya da albümde anlatacağın bir şeyler yok mu? niye taşlarını tek döküyon de bakim bana? nedir durumlar.

Biz bayramda avanosa gitmeyi planlıyorduk, arefe günü acillik oldum. Bayramın birinci günü öğleden sonra geldi hastaneye, babam carladı, o pıstı fln ben de git dedim huzursuzluk cıkmasın, memleketine gitti.

Bu hafta ptesi ya da salı akşamdı sanırım bir iki saat geldi gördü gitti. Onun dışında biraz mesajlaşma biraz teelfon konuşması Sevgili gibi Yeni tanısıyor gibi

eferim yok size avanos filan oturun oturduğun yerde Allah bile izin vermemiş bak..
hele bi konuşacakları bitirin bi bakalım sonra tatile geçersiniz :)

eferim yok size avanos filan oturun oturduğun yerde Allah bile izin vermemiş bak..
hele bi konuşacakları bitirin bi bakalım sonra tatile geçersiniz :)

İşte konuşalım diye seyetmiştik Rahat konuşalım diye Allah carptı.

Allah'ım muhabbetlere bak yok eltim faceden sildi napayım..
elinin körü sende twiterdan sil olmadı ağlayan smiley yap, etiketle bi yerlerde filan... ahhahah

gene geldım bennnnnnnnnnnnn

Biz de tam ayıplı konuşuyoduk

elinin körü sende twiterdan sil olmadı ağlayan smiley yap, etiketle bi yerlerde filan... ahhahah

cem yılmazın esprisi var ya, smiley smiley gülücük gülücük İyi ki instagramdan resmini beğenmemiş

aynen öyle.. 2013 göbişlerimiz bebiş dolsun
kocanı boşa diyesim var. eltisi faceden silmiş olcak şeymi

Selamlar herkese öğle arasında sonra biraz çeyiz alışverişi için alışveriş sitlerine baktıktan sonra hemen bu topiğe geldim valla daha önce neden uğramadıysam kendimi pıçaklayasım var.

bende geçen sene falan bir hevesle aldım. ama nasıl özenerek beğnerek
geçti gepsi gençlik yıllarımda kaldı

kızlar buda benm çeyiz topiğim
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...575756-ban-bom-benimde-artik-ceyizim-var.html

Bayanlar banlanıcam galiba hakkınızı helal edin mapısa gircem ilk defa
ALLAH kurtarsın. hangi konuya yorum yaptın. bari like liyelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…