Toparlayayım dedim iyice dağıttım
tutamadın o dilini! koparıvercem o olacak..
neyse 1 günle sıyırırsın umarım :)
satt 15 gibi banlanırsan yarın burda olursun
buyrun, neler eksik çeyiziniz de tamamlayalım!?
Canım benimmm gel tabi ki aramızaaa.
Doldurdunuz evlere tabak canagı koyacak yer bulamıcaksınız
Senin keyif gıcır tabi, tok acın halinden anlamaz
çeneni tutamadın dimi
Kesin banlarlar mıı :18::18::18:
Ev tekstili ürünlerimi yeni yeni almaya başladım bir de elektrikli ürünler ve yatak odası mutfak ve yatak odasının halısı perdesi eksik olanlar.
tabak çanak acayip çok ben de mutfak işini abarttım 3 kişinin çeyizine yetecek kadar mutfak eşyam var daha almamam lazım eve de sığmıyorlar artık ama ev tekstili, havlu, bornoz, elektrikli ev aletler filan yok onları işe işe girince yeni yeni kendim alıyorum.
Ev tekstili ürünlerimi yeni yeni almaya başladım bir de elektrikli ürünler ve yatak odası mutfak ve yatak odasının halısı perdesi eksik olanlar.
tabak çanak acayip çok ben de mutfak işini abarttım 3 kişinin çeyizine yetecek kadar mutfak eşyam var daha almamam lazım eve de sığmıyorlar artık ama ev tekstili, havlu, bornoz, elektrikli ev aletler filan yok onları işe işe girince yeni yeni kendim alıyorum.
elmoş senin burada ya da albümde anlatacağın bir şeyler yok mu? niye taşlarını tek döküyon de bakim bana? nedir durumlar.
Biz bayramda avanosa gitmeyi planlıyorduk, arefe günü acillik oldum. Bayramın birinci günü öğleden sonra geldi hastaneye, babam carladı, o pıstı flnben de git dedim huzursuzluk cıkmasın, memleketine gitti.
Bu hafta ptesi ya da salı akşamdı sanırım bir iki saat geldi gördü gitti. Onun dışında biraz mesajlaşma biraz teelfon konuşmasıSevgili gibi Yeni tanısıyor gibi
eferim yok size avanos filan oturun oturduğun yerde Allah bile izin vermemiş bak..
hele bi konuşacakları bitirin bi bakalım sonra tatile geçersiniz:)
İşte konuşalım diye seyetmiştikRahat konuşalım diye Allah carptı.
Dua et avanosta balonlar çarpmadı
gene geldım bennnnnnnnnnnnn
Allah'ım muhabbetlere bak yok eltim faceden sildi napayım..
elinin körü sende twiterdan sil olmadı ağlayan smiley yap, etiketle bi yerlerde filan... ahhahah
ahanda valla böyle oluyo yalan diyemeyiz
evlenince anlarsın nişanlanınca anlarsın çocuğun olunca anlarsın klişeleri, bulunduğun durum bişeyleri anlamak için asla yeterli değildir mesela sen çocuğun yoksa asla boşanma konularında ya da çocuklarla ilgili konularda sallanmazsın
Allah'ım muhabbetlere bak yok eltim faceden sildi napayım..
elinin körü sende twiterdan sil olmadı ağlayan smiley yap, etiketle bi yerlerde filan... ahhahah
Selamlar herkese öğle arasında sonra biraz çeyiz alışverişi için alışveriş sitlerine baktıktan sonra hemen bu topiğe geldim valla daha önce neden uğramadıysam kendimi pıçaklayasım var.
ALLAH kurtarsın. hangi konuya yorum yaptın. bari like liyelim:)Bayanlar banlanıcam galiba hakkınızı helal edin mapısa gircem ilk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?