09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bizimki daha aday yok gibi yani henüz.

Koskoca nişanlın var nasıl yokkkk

Yok pek bişi çikolata var veriyim mi? İtalya'dan geldi bide alkol mü ne varmış içerisinde hahah ofiste herkese yedirdim :))

Ver coşkuyu verr....

Sen anlatmak isteyince anlatırsın bebişim Kaküllerini yerim senin

bugun başıma ne geldi.kocamın daha bir ay önce hediye ettiği android telefonumu düşürmüşüm.kurstan kaçığp eve geldim ki bir baktım telefon yok.çaldırıyorum çalıyor.aklım almıyor nerde bu telefon.meger biri bulup kızılayda sağlık kurumuna vermişler.oranın güvenliği eşimi aramış felan.sonra ben aradım açtılar.gittim aldım geldim.güya kursatn kaçacaktım.neler yaşadım.ama verilmiş sadakam varmış.gerçekten varmış.yoksa gitmişti 1000 tl lik telefon

Sen lohusasın simdi, biraz daha sık dişini :) büyük patlama cok güzel olur ama ahahahahah ay neler sölüyorum ben

ılk 10 kere bı halt anlamam ben ya :)
ya ıstek yok su ara varda hamılelıgın son 10 gunu ruyamda goruyordum o derece yanı :)
neyse sabahlar olmasın bıraz kaportayı toparlıyayımda :) lohusa kadın ısemı gelır la geldım ıste :)

kızzzz bunu almormu yazmış benle aynı gün evlenecek olan kimmiş sorarım ona

ya yanlış yazdım koca adayı var ama tam net bir koca yok yani henüz aday kendisi onu kastettim. Sonuç da gündüz her ne kadar görüşsek de akşam evli evine köylü köylüne henüz.

Yok yanlış yazmışım cümleyi bizimki daha koca adayı koca yok manasında demiştim.

he işte böyle ol düzelt

ben şey ben gizim yahu nasıl desem ben bu topike ilk kez geldim almor ve asmun yazıyor bende yahu ne oluyor bunlar nereye yazıyor diyerek bir teftişe geldim:18::18::18:

hoşgeldin giz.. bide buraya el at dımı

ya yanlış yazdım koca adayı var ama tam net bir koca yok yani henüz aday kendisi onu kastettim. Sonuç da gündüz her ne kadar görüşsek de akşam evli evine köylü köylüne henüz.

yaaa ne diyeceğim 6 senedir bu moda alışık bir bünye aynı evde nasıl yaşayacağız diye düşündüm hani sabah bütün gün görüşüp farklı evlere gidiyoruz ya o zaman hade ben kaçtım diyip ilk vapurla adaya dönermişim ayyy bunu inşallah yapmam o derece dalgın olduğum günler olabilir

geçmiş olsun cutecim.inşaallah bir sonraki hamileliğin her yönden güzel geçer.Allah kolaylıklar versin tüm hamilelere

Oy kızlar eski diski karıştırıyordum ne var ne yok diye..
rahmetli annemin videolarını buldum ( kızımı yıkıyo.. konuşuyo, seviyo..
ekrana yapışasım geldi ben kötü oldum.. 10 dakka gideyim hava alayım..

O ne ki gizcim bak düğün mekanı ararken aramızda geçen bir konuşmayı anlatıyım size. Bir gün işte düğün yeri bakıyoruz saatini tarihi filan hesaplıyoruz işte şunlar bunlar gelecek diye . Ben de anneannemler bizim arabayla gelse diyorum ama dönüşte ben de olacağım arabaya sığamayız ki dedim bizimki bir kaç saniye benim yüzüme baktı boş boş düğünden sonra annenlerle hala evine döneceğini mi sanıyorsun dedi o an bana dank etmişti artık şaka maka evlendiğimiz o kadar alışmışım ki akşam annemlerde olmaya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…