Bizimki daha aday yok gibi yani henüz.
Yok pek bişi çikolata var veriyim mi? İtalya'dan geldi bide alkol mü ne varmış içerisinde hahah ofiste herkese yedirdim :))
Ver coşkuyu verr....
kızzzz bunu almormu yazmış benle aynı gün evlenecek olan kimmiş sorarım ona
adaymı yokçalpılcan almor
Hoş geldin gizcim ben de bugün dahil oldum gerçi bu topiğe. Bu topik bir harika gizcim.Çok eğitici, öğretici şeyler döniyi.
Koskoca nişanlın var nasıl yokkkk
Sen anlatmak isteyince anlatırsın bebişimKaküllerini yerim senin
Koskoca nişanlın var nasıl yokkkk
Sen anlatmak isteyince anlatırsın bebişimKaküllerini yerim senin
nolii yahu? almo kim, giz kim? sen kimsin dökülün bi bakayım..
Sen lohusasın simdi, biraz daha sık dişini :) büyük patlama cok güzel olur ama ahahahahah ay neler sölüyorum ben
neyseki biz varızda yakaladık
geçen hamile fotomu ekledim sen daş parçalarkene... :))) kaçırdın
Yok yanlış yazmışım cümleyi bizimki daha koca adayı koca yok manasında demiştim.
ben şey ben gizim yahunasıl desem ben bu topike ilk kez geldim almor ve asmun yazıyor bende yahu ne oluyor bunlar nereye yazıyor diyerek bir teftişe geldim:18::18::18:
ya yanlış yazdım koca adayı var ama tam net bir koca yok yani henüz aday kendisi onu kastettim. Sonuç da gündüz her ne kadar görüşsek de akşam evli evine köylü köylüne henüz.
ılk 10 kere bı halt anlamam ben ya :)
ya ıstek yok su ara varda hamılelıgın son 10 gunu ruyamda goruyordum o derece yanı :)
neyse sabahlar olmasın bıraz kaportayı toparlıyayımda :) lohusa kadın ısemı gelır la geldım ıste :)
geçen hamile fotomu ekledim sen daş parçalarkene... :))) kaçırdın
yaaa ne diyeceğim 6 senedir bu moda alışık bir bünye aynı evde nasıl yaşayacağız diye düşündüm hani sabah bütün gün görüşüp farklı evlere gidiyoruz ya o zaman hade ben kaçtım diyip ilk vapurla adaya dönermişim ayyy bunu inşallah yapmam o derece dalgın olduğum günler olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?