09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

nobody sende de bişiler var gibi, bu kadar sessiz kalman pek hayra alamet değil

bebiş derken bu dua bana değil sanırsam hahahahha alınmadım hiç :) dolsun tabe dolana mani olmayalım.

şaun zaten olması için hiç müsait değilim
merhaba bu arada ben berfin. izmitten katılıyorum yarışmaya

Güle güle kullan canım inşallah, Allah ağız tadı versin

Sağol elmayracım amin.

öyle her şeyini tamamlama eksik kalsın biraz kalanı da eşin halletsin :))) böyle hazıra kondurma adamı.

Yok zaten üzerime düşenleri alıyorum gerisi için kuruş çıkmaz benden demin telefonu kapattım tam o mobilyalar alınacak ben evlendikten sonra taksit ödeyemem dedim. Zaten üzerime düşenleri peşin alıyorum ee evlendikten sonra taksit ödesem gene benden de çıkmış olacak yok yeaa.

Son düzenleme:
Selamlar herkese öğle arasında sonra biraz çeyiz alışverişi için alışveriş sitlerine baktıktan sonra hemen bu topiğe geldim valla daha önce neden uğramadıysam kendimi pıçaklayasım var.

seni minik baaddin seni bende bir tek ben benziyorum diyordum bak senle yine benzeştik almorcum

selamlar bayanlar bir adet çeyiz hazırlayan gize yanınızda yer varmıdır

yasaklıyım ya
50 gundur nanay ya kurudum kaldım :)
da bı 10-15 gun yasak haa

Sen lohusasın simdi, biraz daha sık dişini :) büyük patlama cok güzel olur ama ahahahahah ay neler sölüyorum ben

seni minik baaddin seni bende bir tek ben benziyorum diyordum bak senle yine benzeştik almorcum

selamlar bayanlar bir adet çeyiz hazırlayan gize yanınızda yer varmıdır

Hoş geldin gizcim ben de bugün dahil oldum gerçi bu topiğe. Bu topik bir harika gizcim. Çok eğitici, öğretici şeyler döniyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…