09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım benim çalıştığım dönemde seatlarla vwler aynı gibiydi zaten bazıları aynı fabrikada üretiliyor aynı adamların yani bazılarının motorları aynı fakat seatlar çok tutulmazdı yinede vwler kadar
kasalarının sağlam olduğunu düşünüyorum ben seattan leonu çok beğeniyorum
fakat şunuda belirteyim 5-6 yıldır uzağım sektörden

Son düzenleme:

canım toyotalar biraz sağlam motor bakımından yani,
benim çalıştığım firma toyota değildi ona rağmen bize eğitimde öyle derlerdi düşün

arabadan pek anlamam zaten
bide yeni golfler varya reklamıda çok güzelmiş tipide çok cici

hayatta almayacağım tek markadır vw di içini dışını bilen biri olarak
hangi oto firmasında çalışana sorsan ben bu arabaları kesin almam der çünkü içini dışını hilesini hurdasını bilirler
vede servisdeki kazıkları

selam katiee nerlerdeydin bi ara gördüm gibi seni ama yazmadın

oğlumla park bahçe dolaştık canım yorulmayınca uyumuyor

br ara geldım ama duramadım durmadı velet

bu arada bızım aracımızda toyota

çok memnunuz sürekli alıcısı çıkıyor

oğlumla park bahçe dolaştık canım yorulmayınca uyumuyor

br ara geldım ama duramadım durmadı velet

bu arada bızım aracımızda toyota

çok memnunuz sürekli alıcısı çıkıyor

ben reklamlarınıda çok seviyorum toyotanın ya
hani şu bi reklamı vardı eskiden bi güzel kadın yolda kalmış gibiydi sonra yanından geçen bir araba başka bi araba bu bir tuzak çünkü toyota asla yolda kalmaz diyordu
gerçekten en az yolda kalan arabaymış toyota
birde çocukların söylediği vardı ya
toyo toyota toyo toyota .. çok şekerdi o ya

bizimki eskıdeı bıraz 2005te almıştık sıfırını corolla buna rağmen gerçekten otoparklarda falan soruyolar satıcakmısınız dıye

ben pek anlamıyorum ama eşim bida araba alırsak dizel alıcaz dıyor daha az yakıyormuş bilginize

hayırlısı olsun nemiş ahh şu bankalara bulaşmadan alabılsek ama bızde bulaşıcaz ben çalışmaya başlayınca çok fazi koyuyorlar

öyle malesef keşke şak diye ödeyecek paramız olsa, babamın hissesinin olduğu bi ev var davalık oldu babam tamamını almak istiyo mahkemelik olunca ucuza gelicek eksiği varmış tamamlarmısınız dedi, tamam dedik, 50 bini geçmez çekeceğimiz tutar, hem kardeşime hem bana ev bırakmak istiyomuş bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…