boğa burcumusun
izmirde yaşayan izmirlileri çok kıskanıyorum ben neden memleketimde değilim ama
merkezdeyim neyse ki,ama iki yıl ilçeye gidip geldim korkunçtu...
kilo aldım zaten buraya gelince şimdi de yapıştı kaldı 170 e 68 ebatlarında bir şey oldum,spor da yapmasam vay halime..
tarihi seven çok azdır aslında,tarihi sevmiyorum diyenlere deli gibi savunmaya geçiyorum her defasında sanki beni sevmediğini söylemiş gibi
Salatanın yanında ekmek yiyo musun, doymazsın ki
ikide iki tarihi seviyorum diyen insan,ne güzel ya...
topik açıp sınav yapıcam o zaman sizikonu dine siyasete bağlanır kesin, banlanır rahatlarız sonra
Belki sen de gelirsin bir gün
Ben tarihi severim ama okullarda öğretildiği sanılan tarihten de nefret ederim
Bir de kpss'de ezbere dayatılan tarihten :120::120:
Ben ekmek yemiyorum hiç
Eskidendi o ekmek yiyen gülenyelken
Vay vay vay :iradelikadınsmiley:
:)
Ben ekmek yemezse öleceklerdenim
Çok kararlıyım, bu göbüş yağları gidecek
O zaman işin birazcık zorkiracı ne zaman cıkacak? Evde tadilat mı yapılacak, poff rahat insanlarla yasamak zor.
Hemen saldırırız eşi ve ailesinde senin kayınaileye
hadi de bakalım kaynanayla aran nasıl?
kızlar benim kayınvalidem yok, 3 sene önce vefaat etmiş, görümce de yok,elti de yok... dahası öyle işbilen yenge-hala falan da yok hepsi 65 yaş üzeri ve soğuk insanlar... eşimin ailesi de kv min hastalığı döneminde ilgisiz kaldıkları için biraz tavırlılılar onlara...
evde tadilat olacak ama kiracı olduğu için tadilatın boyutlarını kestiremiyoruz. kayınpederim ramazan girince boşalt evi demiş kiracıya, bence çok geç... 16 ağustosta düğün var ve benim bildiğim o evin ağustos başı döşenmiş olması gerekir... hiç bir şey yapılmasa bile boya yapılacak,banyo değişecek ve marangoz işleri var... bir haftada olur diyorlar ama işi yapacak olan adamı bilemezsin belki ağır çalışacak belki araya başka iş sıkıştıracak vb... bunun kavgasını çok yaptım ama sonuç elde edemeyince kendi haline bıraktım... düşündükçe sıkıntı basıyor,gelinlik alışverişi,kına hazırlıkları, son zamanları kendi ailemle geçirmek istiyorum,bir de evin işlerine kafa yormak istemiyorum...
bendeki durum bu, sonra da sağlık olsun beraber olalım yeterki hallolur diyorum ama strese engel olamıyorum
kızlar benim kayınvalidem yok, 3 sene önce vefaat etmiş, görümce de yok,elti de yok... dahası öyle işbilen yenge-hala falan da yok hepsi 65 yaş üzeri ve soğuk insanlar... eşimin ailesi de kv min hastalığı döneminde ilgisiz kaldıkları için biraz tavırlılılar onlara...
evde tadilat olacak ama kiracı olduğu için tadilatın boyutlarını kestiremiyoruz. kayınpederim ramazan girince boşalt evi demiş kiracıya, bence çok geç... 16 ağustosta düğün var ve benim bildiğim o evin ağustos başı döşenmiş olması gerekir... hiç bir şey yapılmasa bile boya yapılacak,banyo değişecek ve marangoz işleri var... bir haftada olur diyorlar ama işi yapacak olan adamı bilemezsin belki ağır çalışacak belki araya başka iş sıkıştıracak vb... bunun kavgasını çok yaptım ama sonuç elde edemeyince kendi haline bıraktım... düşündükçe sıkıntı basıyor,gelinlik alışverişi,kına hazırlıkları, son zamanları kendi ailemle geçirmek istiyorum,bir de evin işlerine kafa yormak istemiyorum...
bendeki durum bu, sonra da sağlık olsun beraber olalım yeterki hallolur diyorum ama strese engel olamıyorum
Ekmek yağ bağlamaz diye sacma bir önerme sunuyorumGerçi bu yediklerimiz ekmek de değil
Bağlar ya... Bakma sen o sürekli laf değiştiren uzmanlara.
Karbonhidratın fazlası, yağ olmaya mahkumdur.
Allah çok çalışkan metabolizma versin hepimize
Bence de biraz geç olmuş gibi ama bu saatten sonra da yapacak bir şey yok.
Sen hiç sıkma kendini. Gecikme olunca bin tepelerine
http://www.kadinlarkulubu.com/otomo...ba-almayi-dusunen-var-mi_-7.html#post30517790
arabadan anlayanlar suraya bır el atarmısınız
araba lınklerı koydum hadı be canlarım bır zahmet bakabılırmısın 28 ıkıncı ele vercem ıbıza alsammı dıyorum 0bir arabam bile yok
aaa nerde hele bi de yavas calısan metabolizma genetikse yandın
İbizadan uzak dur, akordion gibi
abla her arabanında kusura var o zaman benımde yaglarım var aldı kocam ıste gıttım geldım hala kılo konusuyosunuz dagılın bıraz
corsa alsınmı madem esım zaten kavga ettık
tutup getırecek focusu gorcem anamın gozunu
bence seat
ben bi müddet otomobil sektöründe çalıştım gülüm
fakat ben olsam toyota bakardım cutemom
toyotada kısa ne varkı bısey yokkı ;:)
varmı yoksa
elmiş o corsada bızım ev sahıbınden onura hayran zten belkı ındırımda yapar 25 dusemrı 2.5 tl ındırım olurmu galerıcı herıf
şey gıbı para var anlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?