09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

izmirde yaşayan izmirlileri çok kıskanıyorum ben neden memleketimde değilim ama

Belki sen de gelirsin bir gün

Ben tarihi severim ama okullarda öğretildiği sanılan tarihten de nefret ederim
Bir de kpss'de ezbere dayatılan tarihten :120::120:

Salatanın yanında ekmek yiyo musun, doymazsın ki

Ben ekmek yemiyorum hiç

Eskidendi o ekmek yiyen gülenyelken

ikide iki tarihi seviyorum diyen insan,ne güzel ya...
topik açıp sınav yapıcam o zaman sizi konu dine siyasete bağlanır kesin, banlanır rahatlarız sonra

Önce siyasete bağlarlar ordan dine gümler gideriz benim edilik de gider

Vay vay vay :iradelikadınsmiley:

:)

Ben ekmek yemezse öleceklerdenim

O zaman işin birazcık zor kiracı ne zaman cıkacak? Evde tadilat mı yapılacak, poff rahat insanlarla yasamak zor.

Hemen saldırırız eşi ve ailesinde senin kayınaileye

hadi de bakalım kaynanayla aran nasıl?

kızlar benim kayınvalidem yok, 3 sene önce vefaat etmiş, görümce de yok,elti de yok... dahası öyle işbilen yenge-hala falan da yok hepsi 65 yaş üzeri ve soğuk insanlar... eşimin ailesi de kv min hastalığı döneminde ilgisiz kaldıkları için biraz tavırlılılar onlara...

evde tadilat olacak ama kiracı olduğu için tadilatın boyutlarını kestiremiyoruz. kayınpederim ramazan girince boşalt evi demiş kiracıya, bence çok geç... 16 ağustosta düğün var ve benim bildiğim o evin ağustos başı döşenmiş olması gerekir... hiç bir şey yapılmasa bile boya yapılacak,banyo değişecek ve marangoz işleri var... bir haftada olur diyorlar ama işi yapacak olan adamı bilemezsin belki ağır çalışacak belki araya başka iş sıkıştıracak vb... bunun kavgasını çok yaptım ama sonuç elde edemeyince kendi haline bıraktım... düşündükçe sıkıntı basıyor,gelinlik alışverişi,kına hazırlıkları, son zamanları kendi ailemle geçirmek istiyorum,bir de evin işlerine kafa yormak istemiyorum...

bendeki durum bu, sonra da sağlık olsun beraber olalım yeterki hallolur diyorum ama strese engel olamıyorum

kızlar muhabbet harika, kalkamıyorum ama... benim birsürü dersim var yine hem de çoook uzaklara gidicem,100metre ilerdeki binaya
5 e kadar gelemem muhtemelen...

güzel sohbetler size

mutfak banyo boya badana desek hepsi 2 haftada hallediyor yakın bi arkadaşım yaptırdı yakın zamanda artık ustalarda hızlı geliştirdiler kendilerini, mobilyaları aldınızmı almadıysanız onlara da söylersiniz temmuz sonu gelsin eşyalar diye hoop diye hallolur ,

benim halılarım düğüne 2 gün kala gelmişti anca yetiştirebilmiştik ufak tefek şeyler geç gelirse de yapacak bişi yok sonrada halledersiniz ana eşyalar gelsin yeter, stres yapma boşuna herşey halloluyor olmayan da sonra hallolur planlar uymuyor bu zamanlarda

Allah rahmet eylesin, nur icinde yatsın.

Sen ne yaparsan yap stres olacaksın illa ki ama haklısın. Usta işleri şans, bakarsın 3 günde bitirir, bakarsın 1 ayda. Eli ağırdır, aksilik cıkar vs vs. Ve düğünden 1 ay önce evin döşenmiş olması iyi olur.

Neyse sen üzülme. Bir şekilde yaparsınız inşallah.

Ekmek yağ bağlamaz diye sacma bir önerme sunuyorum Gerçi bu yediklerimiz ekmek de değil

Bağlar ya... Bakma sen o sürekli laf değiştiren uzmanlara.
Karbonhidratın fazlası, yağ olmaya mahkumdur.
Allah çok çalışkan metabolizma versin hepimize

Bence de biraz geç olmuş gibi ama bu saatten sonra da yapacak bir şey yok.
Sen hiç sıkma kendini. Gecikme olunca bin tepelerine

aaa nerde hele bi de yavas calısan metabolizma genetikse yandın

İbizadan uzak dur, akordion gibi

aaa nerde hele bi de yavas calısan metabolizma genetikse yandın

İbizadan uzak dur, akordion gibi

abla her arabanında kusura var o zaman benımde yaglarım var aldı kocam ıste gıttım geldım hala kılo konusuyosunuz dagılın bıraz
corsa alsınmı madem esım zaten kavga ettık
tutup getırecek focusu gorcem anamın gozunu

Valla güzel araba corsa. Temiz de duruyo

bence seat

ben bi müddet otomobil sektöründe çalıştım gülüm

woooo bunu bana neden da once soylemeıdnnnn
alımmı sıfır ıbızayıı
lınkler ebaktınmı gulum ya 28 bın 2.ele vercem bılmem kac km
fılan fıstık bu ıbıza benzınlıyle takarım tupu zaten benım cocukta tuplu yabancı deıglız bız bu duruma

fakat ben olsam toyota bakardım cutemom

toyotada kısa ne varkı bısey yokkı ;:)
varmı yoksa
elmiş o corsada bızım ev sahıbınden onura hayran zten belkı ındırımda yapar 25 dusemrı 2.5 tl ındırım olurmu galerıcı herıf
şey gıbı para var anlayın

Yapar ya sıkı pazarlık yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…