işin esprisi de bunlar tabi sovr. o ruslar neden o kadar güzeller yaaa incecik. gerçekten de güzeller Allah vergisi bir şey işte..
Ben İzmirliyim
tarihçiyim canım...
yok o kadar da geç sayılmaz tabi, ama aile eşrafı hayli paniklemişti son zamanlarda
yazmıştım önceki sayfalarda sanırım baya baya afişe edicem kendimi bu gidişle... sucuk-kaymak-karahisar kalesi dersem "en kötü" ortaya çıkıyor zaten
Oranın iklimi soğuk o yüzdenvicudları diri
izmirde yaşayan izmirlileri çok kıskanıyorum ben neden memleketimde değilim ama
Sarıcaz tabizor bulunuyo son günlerde kendini bilen üye
:) barksızım
O da olacak inşallah
kilomdan tabi ki memnun değilim ama
yemek yemeyi çok seviyorum..
mantı pizza
hiç üşenmem gecenin 12 sinde mantı yaparım
yarım ekmek kokoreç miller hüpletirim..
kilomdan tabi ki memnun değilim ama
yemek yemeyi çok seviyorum..
mantı pizza
hiç üşenmem gecenin 12 sinde mantı yaparım
yarım ekmek kokoreç miller hüpletirim..
hee öyle diyek avutak kendimizi
bu arada ciddi ciddi alkol yasaklanmış mı hanımlar ?
barkımızda kiracı var... başımda herşeyin 3 günde olabileceğini zanneden 3 tane adam var...(kp-kayıncık-kocacık)
o evin işi bir bitmesin ağustos başına kadar gelir bdv ye konu açarım barksız kaldım diye... olaylar olaylar...
barkımızda kiracı var... başımda herşeyin 3 günde olabileceğini zanneden 3 tane adam var...(kp-kayıncık-kocacık)
o evin işi bir bitmesin ağustos başına kadar gelir bdv ye konu açarım barksız kaldım diye... olaylar olaylar...
çok ege sayılmaz aslında orası ya iç batı anadoluya giriyor sanırım. ben de sahil kesimi sanmıştım. çok kötü deği ya merkezdeysen...
bol bol yersin doğal şeyleri orada baya çok organik şeyler..
tarihi çok severim ben.. en sevdiğim sözel ders hatta.
Ben kocaman salata yiyorum, akşam kocişi yolda en yakın lokantaya yönlendiriyorum
Acıkıyorum, karnımın gurultusu bana yemem gerekenleri söylüyorOna göre sağa çekiyor zaten garibim
merkezdeyim neyse ki,ama iki yıl ilçeye gidip geldim korkunçtu...
kilo aldım zaten buraya gelince şimdi de yapıştı kaldı 170 e 68 ebatlarında bir şey oldum,spor da yapmasam vay halime..
tarihi seven çok azdır aslında,tarihi sevmiyorum diyenlere deli gibi savunmaya geçiyorum her defasında sanki beni sevmediğini söylemiş gibi
of of bi de mantıyı kendi yaparmış
Bi de şey var; yaşlanınca cirkinleşiyolar
Eee rakının memleketindesin size yassah yok
yakınsın en azından. bir de uzak olsan ne olacak?
orada okudun orada kaldın sanırım.
Ben cok seviyorum tarihi biliyo musun :)
çok sarkıyorlar beyaz oldukları için sanırım. bir de hızlı yaşıyorlar tabi. çok rahatlarmış ama.. bir arkadaşım antalyada yaşıyor rus komsuları var. bu kadar bela olamazlar diyor. o kadar mı rahat olurlar.kapıyı çalıp bu balıkları sizde kızartabilir miyim diyorlarmış. kendi evi müsaitken. saçı boyalı geliyormuş kız mutfaktayken girip yıkıyormuş falan. amanın kafayı yiyecekti bir anlatıyor. ama bizim salak türkler tapıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?