09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çok ege sayılmaz aslında orası ya iç batı anadoluya giriyor sanırım. ben de sahil kesimi sanmıştım. çok kötü deği ya merkezdeysen...
bol bol yersin doğal şeyleri orada baya çok organik şeyler..
tarihi çok severim ben.. en sevdiğim sözel ders hatta.

kilomdan tabi ki memnun değilim ama
yemek yemeyi çok seviyorum..
mantı pizza
hiç üşenmem gecenin 12 sinde mantı yaparım
yarım ekmek kokoreç miller hüpletirim..

Sarıcaz tabi zor bulunuyo son günlerde kendini bilen üye

:) barksızım

O da olacak inşallah

barkımızda kiracı var... başımda herşeyin 3 günde olabileceğini zanneden 3 tane adam var...(kp-kayıncık-kocacık)
o evin işi bir bitmesin ağustos başına kadar gelir bdv ye konu açarım barksız kaldım diye... olaylar olaylar...

kilomdan tabi ki memnun değilim ama
yemek yemeyi çok seviyorum..
mantı pizza
hiç üşenmem gecenin 12 sinde mantı yaparım
yarım ekmek kokoreç miller hüpletirim..

of of bi de mantıyı kendi yaparmış

hee öyle diyek avutak kendimizi

Bi de şey var; yaşlanınca cirkinleşiyolar

bu arada ciddi ciddi alkol yasaklanmış mı hanımlar ?

Eee rakının memleketindesin size yassah yok

Ben kocaman salata yiyorum, akşam kocişi yolda en yakın lokantaya yönlendiriyorum

Acıkıyorum, karnımın gurultusu bana yemem gerekenleri söylüyor Ona göre sağa çekiyor zaten garibim

O zaman işin birazcık zor kiracı ne zaman cıkacak? Evde tadilat mı yapılacak, poff rahat insanlarla yasamak zor.

Hemen saldırırız eşi ve ailesinde senin kayınaileye

hadi de bakalım kaynanayla aran nasıl?

merkezdeyim neyse ki,ama iki yıl ilçeye gidip geldim korkunçtu...
kilo aldım zaten buraya gelince şimdi de yapıştı kaldı 170 e 68 ebatlarında bir şey oldum,spor da yapmasam vay halime..
tarihi seven çok azdır aslında,tarihi sevmiyorum diyenlere deli gibi savunmaya geçiyorum her defasında sanki beni sevmediğini söylemiş gibi

Ben kocaman salata yiyorum, akşam kocişi yolda en yakın lokantaya yönlendiriyorum

Acıkıyorum, karnımın gurultusu bana yemem gerekenleri söylüyor Ona göre sağa çekiyor zaten garibim

Salatanın yanında ekmek yiyo musun, doymazsın ki

Ben cok seviyorum tarihi biliyo musun :)

of of bi de mantıyı kendi yaparmış

Bi de şey var; yaşlanınca cirkinleşiyolar

Eee rakının memleketindesin size yassah yok

çok sarkıyorlar beyaz oldukları için sanırım. bir de hızlı yaşıyorlar tabi. çok rahatlarmış ama.. bir arkadaşım antalyada yaşıyor rus komsuları var. bu kadar bela olamazlar diyor. o kadar mı rahat olurlar.kapıyı çalıp bu balıkları sizde kızartabilir miyim diyorlarmış. kendi evi müsaitken. saçı boyalı geliyormuş kız mutfaktayken girip yıkıyormuş falan. amanın kafayı yiyecekti bir anlatıyor. ama bizim salak türkler tapıyormuş.

yakınsın en azından. bir de uzak olsan ne olacak?
orada okudun orada kaldın sanırım.

neyseki yakınım 4 saatlik mesafe çok şükür, eşimin memleketine de 2 saat... tayin olmasa bile idare edilebilir her durumda...
ıspartada okudum canım buraya doktora için geldim, geliş o geliş, gidemedim daha

Iyyy iğrenc.

Türk erkeklerin beyinleri pipilerinde olduğu icin tapmaları normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…