Ben instagram kullanmıyorum zorla açtırcaksınız :) Mobilden mi girebiliyorum bir tek, pcden giriş var mı instagrama?
HasNicktir yap nickini cute
Ben isteyince vereceksin :))
Kıskanç
O zaman belki bilen birisi cevap verir sana da sorayım :)
Sırt üstü uzandığım zaman bebek çok hareketli oluyor ve baskısını bağırsaklarımda hissediyorum hatta afedersiniz rahim ağzına kadar hissediyorum sanki orda bişey var ve heran düşecek gibi, aklıma plesenta yani halk arasında bebeğin eşi dediğimiz parça geliyor acaba rahim ağzını mı kapattı ama kanama vs yok da hissediyorum hani böyle regl olduğunda aktığını hissedersin ya aynen öyle.
Hadi cevap ver :)
plesanta aşağıda olsa mutlaka kanama yada lekelenme yapar mı?
asumanıkal
benımde 6.5 sene sonra 10 yasında olacak oglum var :)
benim şirketteki kesonumda ayakkbılarım kitaplaırm çeyizlerim var ek olarak arkamdaki evrak dolabında boyum kadar dolap ve o kadar geniş ki full çeyiz dolu yetmedi arkadaşlarıma bulaştım şarap kadehleri tabaklar nevresimelr burdan beni davulla zurnayla uğurluyacaklar
herkesler kızıyor şirkettin 20 senelik dinazor gurubundansın giz azcık götür gören 50 sene çalışıyorsun sanacak diye kıyafetlerim bile var aynı ben gibisin yahuuu
Bilmediğim seyi nasıl vereyimHem utanırım
Plesentanın aşağıda olduğuna nası kanaat getirdiniz pardon? toktor mu söledi?
Oturdukları yerden tespit yapıyolar işte :) ben durun nobodyi bekleyin dedim dinlemediler
Sen mi utanırsın dün ayıplı konuşurken öyle demiodun ama
:)))Bilmediğim seyi nasıl vereyimHem utanırım
İnşallah bişey yoktur.hayır dr bana senın gıbı ınsanlar 25 haftaya kadar kanama yasamıyor bıle dedı
kımısı hıc kanama yasamıyormus kımısı yasıyormus kımısı yatıyormus kımısı calısıyormus bu taammen doktorun tavrına ve plesanta durumuna baglı benım sansslızlıgım cok erken haftaalrda plesantanın kanamaya baslaması rhaım agzından benımkı 1. sevıye ıdı
oyle dusunme ama kotu dusunme bebek asagıya baskı yapıyor olabılır plesantayı hıssetmen mumkun degıl cunku
Plesentanın aşağıda olduğuna nası kanaat getirdiniz pardon? toktor mu söledi?
günaydın hanımlarr
ahahhahahhahha cahil cahil konuşuolar işte :) bu google amca çıktı çıkalı herkes kendine netten teşhis koyuyo ya ben ona hastayım esas :)
Ay Allah kuru iftiradan saklasın -yas iftira nasıl bişi acaba- namkörlerrrrnaptımsa yaranamadım size :)
:)))
İnşallah bişey yoktur.
Toktor söylemedi, hissettiğim şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum
1 saat 33 dk dır nerdesinilla kızırcan he
sen iyice aşmışsın gizcim. Geçen dagiden sipariş ettiğim pijamalar geldi onları koydum ben de dolaba ama sonra içim rahat etmedi eve götürdüm.
Oturdukları yerden tespit yapıyolar işte :) ben durun nobodyi bekleyin dedim dinlemediler
ahahhahahhahha cahil cahil konuşuolar işte :) bu google amca çıktı çıkalı herkes kendine netten teşhis koyuyo ya ben ona hastayım esas :)
Ben de baktım da bulamadım
Susun iki dk dedim dinlemediler, elimin tersiyle bi carpcam ağzılarına o olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?