09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben instagram kullanmıyorum zorla açtırcaksınız :) Mobilden mi girebiliyorum bir tek, pcden giriş var mı instagrama?
HasNicktir yap nickini cute

Ben isteyince vereceksin :))

Bilmediğim seyi nasıl vereyim Hem utanırım

Ben cevaplayım mı??? Sırt üstü yatarak bebeğe daha az oksijen gönderirsin bu sebeple de sıkıntılı hissedersin kendini. Önerilmez özellikle son aylarda yan yatmak ve bacak arasına yastık kullanmak tavsiyemdir.

plesanta aşağıda olsa mutlaka kanama yada lekelenme yapar mı?

hayır dr bana senın gıbı ınsanlar 25 haftaya kadar kanama yasamıyor bıle dedı
kımısı hıc kanama yasamıyormus kımısı yasıyormus kımısı yatıyormus kımısı calısıyormus bu taammen doktorun tavrına ve plesanta durumuna baglı benım sansslızlıgım cok erken haftaalrda plesantanın kanamaya baslaması rhaım agzından benımkı 1. sevıye ıdı
oyle dusunme ama kotu dusunme bebek asagıya baskı yapıyor olabılır plesantayı hıssetmen mumkun degıl cunku

asumanıkal
benımde 6.5 sene sonra 10 yasında olacak oglum var :)

ne çok ortak noktamız var

bnm kardeşim senin oğlun
benmki 10 yaşında seninde 6,5 sene sonra olcak

bu bir işaretmi acaba kader ağlarınımı örüyor

sen iyice aşmışsın gizcim. Geçen dagiden sipariş ettiğim pijamalar geldi onları koydum ben de dolaba ama sonra içim rahat etmedi eve götürdüm.

Son düzenleme:
Bilmediğim seyi nasıl vereyim Hem utanırım
:)))
İnşallah bişey yoktur.
Plesentanın aşağıda olduğuna nası kanaat getirdiniz pardon? toktor mu söledi?

Toktor söylemedi, hissettiğim şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum

ahahhahahhahha cahil cahil konuşuolar işte :) bu google amca çıktı çıkalı herkes kendine netten teşhis koyuyo ya ben ona hastayım esas :)

Ben de baktım da bulamadım

Susun iki dk dedim dinlemediler, elimin tersiyle bi carpcam ağzılarına o olacak

Ay Allah kuru iftiradan saklasın -yas iftira nasıl bişi acaba- namkörlerrrr naptımsa yaranamadım size :)

şaka bir yana dün yoğundum bayağı girince okuyunca öldüm gülmekten ortalığı şenlendiren neşelendiren sensin kuzucum bize lasımsın yoksa nasıl güleriz biz depresyona gireriz

:)))

İnşallah bişey yoktur.

Toktor söylemedi, hissettiğim şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum

hissettiğin şey idrar torbanda olabilir :))) baskı yapıyordur, çişin vardır sırt üstü yatınca da bebeği sıkıntıya sokmuşsundur :) oksijen salınımı azalınca da kendini de sıkıntıya sokmuşsundur falan filan işte yok yani bişi... anlama herşeyi tadını çıkar bu günlerin... :)

sen iyice aşmışsın gizcim. Geçen dagiden sipariş ettiğim pijamalar geldi onları koydum ben de dolaba ama sonra içim rahat etmedi eve götürdüm.

yahu evde yer yok napayım ki ben almor gelecek ay ütü felan alallım ben araştırdım sen hiç baktınmı ütülere

Oturdukları yerden tespit yapıyolar işte :) ben durun nobodyi bekleyin dedim dinlemediler

ahahhahahhahha cahil cahil konuşuolar işte :) bu google amca çıktı çıkalı herkes kendine netten teşhis koyuyo ya ben ona hastayım esas :)

Ben de baktım da bulamadım

Susun iki dk dedim dinlemediler, elimin tersiyle bi carpcam ağzılarına o olacak

İkinizi de çok pis hırpalarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…