09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

O zaman kutsal damacanayı da kapıya koyayım da erikliden gelirlerse değiştirsinler

aaa kücük kardeşin mi var

6dan sonra gelsin damacanayı almaya evde olup o anı kaçırmak istemiyorum

10 yaşında bir kardeşim var :)
çok tatlı böyle bir görsen okdar muzur hareketleri varki. walla gözümde tütüyor.
geçen dediler hasta oturdum hüngür hüngür ağladım :2::2::2::2:

Yok bebişim hiç belli olmuyor. Cute yavrum vucudun çok yoruldu bırakta zayıflasın. Toparlarsın inşallah yakın bi zamanda.

Nasıl bir nick istiyorsun instagramda mı kullancan?

pipiriklimisin nesin

sırt ustu yatmaman gerek bılmıyormusun?
o plesanta benım asagıdaydı ama ben hıs olarak o bahsettıgın hıslerı yasamamıstın belkı bebegı asagıda tasıyorsundur bunuda gogus altından 1 parmak arayla gobegın kabarmaya baslamıs olamlı bu yukarda olur 3-4 parmak asagdıan baslıyorsa asagıda tasıyorsundur
ama kafana takma plesant preiva olsaydın benım gıbı dr sana zatens oylerdı

O kadar da seyini cıkarmayayım dedim

çıkar çıkar.

ay sabah ne oldu biliyomusun. şuan hatırlıyorum kendi kendime gülüyorum.
sabah dişlerimi fırçalıyorum. macun az kalmış. dibe düşmüş.
macuna diyorum benden kaçacağınımı sandın buldum işte seni

Yok bebişim hiç belli olmuyor. Cute yavrum vucudun çok yoruldu bırakta zayıflasın. Toparlarsın inşallah yakın bi zamanda.

Nasıl bir nick istiyorsun instagramda mı kullancan?

aynen canım tamucharf suanda
buarada benı ınstagramdan ekleyen oldumu bır hatun ıstek gondermıs dun bana

buarada pıyon nerelerde?

Çok işim var sonra yanıt vereyim

_veremedi_

tmm anlaştık :)

Allah bağışlasın inşallah

:) macunları rahat bırak

Sanki bize annemiz kahvaltı hazırlıyo
Gelirken bi börek aldım masam da yedim

bizim bura merkeze uzak. kantinde poğça alıyoruz. onunda içi hamur kahvaltı yapıp çıkmaya çalışıyorum. bugun cuma diye ekmek almadım. hafta sonu evde olmayacam kalmasın diye.
çok üzülüyorum israf olunca. özellikle ekmek yemek dökülünce

asumanıkal
benımde 6.5 sene sonra 10 yasında olacak oglum var :)

benim şirketteki kesonumda ayakkbılarım kitaplaırm çeyizlerim var ek olarak arkamdaki evrak dolabında boyum kadar dolap ve o kadar geniş ki full çeyiz dolu yetmedi arkadaşlarıma bulaştım şarap kadehleri tabaklar nevresimelr burdan beni davulla zurnayla uğurluyacaklar

herkesler kızıyor şirkettin 20 senelik dinazor gurubundansın giz azcık götür gören 50 sene çalışıyorsun sanacak diye kıyafetlerim bile var aynı ben gibisin yahuuu

Cute çok fazla çarpıntım oluyor soluma yatamıyorum o zaman ve sırt üstü uzanıyorum bir süre. Bebiş göbeğimden yukarıya tekme atıyor üste çıktı yani, pek aşağıda değil.

Cute çok fazla çarpıntım oluyor soluma yatamıyorum o zaman ve sırt üstü uzanıyorum bir süre. Bebiş göbeğimden yukarıya tekme atıyor üste çıktı yani, pek aşağıda değil.

dr gıdınce sorsana bebısım bakalım o ne dıeycek yada bakmadıysa plesantaya dıkkat etsın bakalım ama asagıda oldugunu sanmıyorum

Hayırlı olsun canım :)
Günaydın kuzularr hayırlı cumalarrr

aynen canım tamucharf suanda
buarada benı ınstagramdan ekleyen oldumu bır hatun ıstek gondermıs dun bana

buarada pıyon nerelerde?
Ben instagram kullanmıyorum zorla açtırcaksınız :) Mobilden mi girebiliyorum bir tek, pcden giriş var mı instagrama?
HasNicktir yap nickini cute

Çok işim var sonra yanıt vereyim

_veremedi_

Ben isteyince vereceksin :))

kızlar günaydın naber

cute nasılsın canım iyimisin daha ?

sovr dan haber varmı kesin gebemi şimdi ?

Ben instagram kullanmıyorum zorla açtırcaksınız :) Mobilden mi girebiliyorum bir tek, pcden giriş var mı instagrama?
HasNicktir yap nickini cute

Ben isteyince vereceksin :))

olmaz kızım ya :) anam ayıppp

mobılden gırılıyor pcden sadece takıp edebılıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…