- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
O zaman kutsal damacanayı da kapıya koyayım da erikliden gelirlerse değiştirsinler
aaa kücük kardeşin mi var
nick 5 kılo aldıysan ıyı ama emınım hıc bellı olmuyordur dimi ?
ben süzüldüm ya acaba kanamadan ötürümü bu kadar kilo verdim midem bulanıp kusmuyordumda
bırde bana nıck bulacaktın ne oldu?
asmunıkal dı sanırım sızın kamu mu bızım ozel sektor egıtımlerı kendı ıcımızde alıyoruz ama dısarıdan bırı geldıgınde bızımde hafta sonu oluyor
ölüm gibi
anadan ayrı babadan ayrıben bile kahvaltı yapmıorumki.
iyice zayıflıcam :18::18::18:
pipiriklimisin nesinKıskanç
O zaman belki bilen birisi cevap verir sana da sorayım :)
Sırt üstü uzandığım zaman bebek çok hareketli oluyor ve baskısını bağırsaklarımda hissediyorum hatta afedersiniz rahim ağzına kadar hissediyorum sanki orda bişey var ve heran düşecek gibi, aklıma plesenta yani halk arasında bebeğin eşi dediğimiz parça geliyor acaba rahim ağzını mı kapattı ama kanama vs yok da hissediyorum hani böyle regl olduğunda aktığını hissedersin ya aynen öyle.
Hadi cevap ver :)
O kadar da seyini cıkarmayayım dedim
Yok bebişim hiç belli olmuyor. Cute yavrum vucudun çok yoruldu bırakta zayıflasın. Toparlarsın inşallah yakın bi zamanda.
Nasıl bir nick istiyorsun instagramda mı kullancan?
Kıskanç
O zaman belki bilen birisi cevap verir sana da sorayım :)
Sırt üstü uzandığım zaman bebek çok hareketli oluyor ve baskısını bağırsaklarımda hissediyorum hatta afedersiniz rahim ağzına kadar hissediyorum sanki orda bişey var ve heran düşecek gibi, aklıma plesenta yani halk arasında bebeğin eşi dediğimiz parça geliyor acaba rahim ağzını mı kapattı ama kanama vs yok da hissediyorum hani böyle regl olduğunda aktığını hissedersin ya aynen öyle.
Hadi cevap ver :)
6dan sonra gelsin damacanayı almaya evde olup o anı kaçırmak istemiyorum
10 yaşında bir kardeşim var :)
çok tatlı böyle bir görsen okdar muzur hareketleri varki. walla gözümde tütüyor.
geçen dediler hasta oturdum hüngür hüngür ağladım :2::2::2::2:
çıkar çıkar.
ay sabah ne oldu biliyomusun. şuan hatırlıyorum kendi kendime gülüyorum.
sabah dişlerimi fırçalıyorum. macun az kalmış. dibe düşmüş.
macuna diyorum benden kaçacağınımı sandınbuldum işte seni
Sanki bize annemiz kahvaltı hazırlıyo
Gelirken bi börek aldım masam da yedim
Burada ayıplı konular mı konuşuluyor ki .Eğitici öğretici bir topik olicek yani biz nişanlılar için.
ben sabah kupamda yaptım kendime gizcim üstüne yarım saat sonra da çaycı getirdi onu da içtim içim dışım çay oldu. Zaten öyle bir yerleştim ki masama gören 10 yıllık memurum sanır.Türk kahvesi finacanımı , kupamı, tatlı kaşığımı, çay kaşığımı getirdim evden. Plastik çatallar, tabaklar, kaşıklar , havlu kağıt filan ne varsa çekmecemde yedek ayakkabılar filan.
ben de bu sabah simit, karper peynir ve çay üçlemesinden yaptım çok güzel gittivalla afiyet olsun sana da.
pipiriklimisin nesin
sırt ustu yatmaman gerek bılmıyormusun?
o plesanta benım asagıdaydı ama ben hıs olarak o bahsettıgın hıslerı yasamamıstın belkı bebegı asagıda tasıyorsundur bunuda gogus altından 1 parmak arayla gobegın kabarmaya baslamıs olamlı bu yukarda olur 3-4 parmak asagdıan baslıyorsa asagıda tasıyorsundur
ama kafana takma plesant preiva olsaydın benım gıbı dr sana zatens oylerdı
Ben çok çay içmem içtiğimde de hakkını isterim
Allah razı olsun aplaaaa Allah ne muradın varsa versin aplaaa
Cute çok fazla çarpıntım oluyor soluma yatamıyorum o zaman ve sırt üstü uzanıyorum bir süre. Bebiş göbeğimden yukarıya tekme atıyor üste çıktı yani, pek aşağıda değil.
tişkürler kızlarr, valla aranıza katıldım sanırsam nick,nems :) geç gidebildim kan tahliline yarın belli olcakmış
gecikmemde 4. günüm dua edin benim için
çek darısı başınaelmm evet 3 harfli ortadaki harfi söylimmi i
görş memlükler
Ben instagram kullanmıyorum zorla açtırcaksınız :) Mobilden mi girebiliyorum bir tek, pcden giriş var mı instagrama?aynen canım tamucharf suanda
buarada benı ınstagramdan ekleyen oldumu bır hatun ıstek gondermıs dun bana
buarada pıyon nerelerde?
Çok işim var sonra yanıt vereyim
_veremedi_
Ben instagram kullanmıyorum zorla açtırcaksınız :) Mobilden mi girebiliyorum bir tek, pcden giriş var mı instagrama?
HasNicktir yap nickini cute
Ben isteyince vereceksin :))
dr gıdınce sorsana bebısım bakalım o ne dıeycek yada bakmadıysa plesantaya dıkkat etsın bakalım ama asagıda oldugunu sanmıyorum
kızlar günaydın naber
cute nasılsın canım iyimisin daha ?
sovr dan haber varmı kesin gebemi şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?