Ben de baktım da bulamadım
Susun iki dk dedim dinlemediler, elimin tersiyle bi carpcam ağzılarına o olacak
Bebek ,doğum konuları o kadar uzak ki şu an kendimi Fransız hissettim.
şaka bir yana dün yoğundum bayağı girince okuyunca öldüm gülmekten ortalığı şenlendiren neşelendiren sensin kuzucum bize lasımsın yoksa nasıl güleriz biz depresyona gireriz
hissettiğin şey idrar torbanda olabilir :))) baskı yapıyordur, çişin vardır sırt üstü yatınca da bebeği sıkıntıya sokmuşsundur :) oksijen salınımı azalınca da kendini de sıkıntıya sokmuşsundur falan filan işte yok yani bişi... anlama herşeyi tadını çıkar bu günlerin... :)
hissettiğin şey idrar torbanda olabilir :))) baskı yapıyordur, çişin vardır sırt üstü yatınca da bebeği sıkıntıya sokmuşsundur :) oksijen salınımı azalınca da kendini de sıkıntıya sokmuşsundur falan filan işte yok yani bişi... anlama herşeyi tadını çıkar bu günlerin... :)
kız bizim mesai 8:30 17:30 arası sabah geldim pc yi acmadan bime gittim ev terliği aldım kocamla ıkımıze
İkinizi de çok pis hırpalarım :)
Çarp bide benim için ama gebelere dokunma onlara kıyamam :)) böle sabah sabah konuşturuolar beni bilmiş bilmiş...
Acayip sinirlendim şu an kızlar ya yanımdaki çok cins bir kişilik her şeyden rahatsız olur şimdide buraya yazıyorum ya klavye sesinden rahatsız olmuş hanfendi anlamıyormuş okuduğu şeyi çıldıriciimmmmmmmm.
Bebek ,doğum konuları o kadar uzak ki şu an kendimi Fransız hissettim.
Nobadi şurda beni en çok sen rahatlatıyorsun ne kaa cool bi hatunsun :)
Bi de elmik rahatlatıyor, ama o başka türlü yapıyor
Acayip sinirlendim şu an kızlar ya yanımdaki çok cins bir kişilik her şeyden rahatsız olur şimdide buraya yazıyorum ya klavye sesinden rahatsız olmuş hanfendi anlamıyormuş okuduğu şeyi çıldıriciimmmmmmmm.
yahu evde yer yok napayım ki ben almor gelecek ay ütü felan alallım ben araştırdım sen hiç baktınmı ütülere
Nobadi şurda beni en çok sen rahatlatıyorsun ne kaa cool bi hatunsun :)
Bi de elmik rahatlatıyor, ama o başka türlü yapıyor
ay bende o terliklerden istiyodum
nasıl güzelmi
Çişim gelmedi bi kereBen de, ama benim topik habire gebe ithal ediyoBurda hamile kalıp gebe topiklerine kosuyolar
ahahahha çişi gelmiş haberi yok
Klavyeyle çarpsana şunun ağzına :)Acayip sinirlendim şu an kızlar ya yanımdaki çok cins bir kişilik her şeyden rahatsız olur şimdide buraya yazıyorum ya klavye sesinden rahatsız olmuş hanfendi anlamıyormuş okuduğu şeyi çıldıriciimmmmmmmm.
Hırpala beni kazım
Geçen gün baktım canım önceden kazanlı istiyordum ama vazgeçtim philips azur alacağım büyük ihitmal.
B
ahahahha çişi gelmiş haberi yok
o ne la? sensin coool!
elmik ne içiyorsa zati ben de ondan istiyorum :)))
Çişim gelmedi bi kereHem ben gebelik topiğine hiç uğramıyorum bile, orda sürekli bebiş kociş göbiş konuşuyolar
Klavyeyle çarpsana şunun ağzına :)
Gel şöyle kucağıma aman şey yamacıma elim sürçtü
çok güzel yumusacıkal tavsıye ederim
Hırpala beni kazım
Kızım hepsi gebe hangisini salayım sec :)
Mal ya evinde okusun ne okuyosa
banada uzak mecburennnn ben bebiş istiyorum ama kocam yok yanımda yumurtalarım çürüycek ya bu en verimli çağımda ayrı düştük
safmıdırtamam çok ses olunca bende rahatsız olurum ama klavye seside ne demek
ALLAH vurmuş bide sen vurma
Geçen gün baktım canım önceden kazanlı istiyordum ama vazgeçtim philips azur alacağım büyük ihitmal.
Kuzu bu hamileliğin ilk 4 ayı paso çişe gidiyorsun varlı varsız...
Wc kuşu oluyon yani ondan diyorum vardır diye yoksa da var gibi hisseder çünkü rahim genişliyo idrar torbası bası yapıo çişi var sanıo insan bunun hissettiğide bence tam bu :)) ilk olduğu içinde ne olduğunu anlayamıyor, sırt üstü yatmaması gerektiğini de dememişler buna netcekkkk, öğrencekkkk... mecburrr...
ultrasona giderken çikolata yemeyide öğrenecek mesela :) takla attıracak kuzuya içeride :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?