09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bebek ,doğum konuları o kadar uzak ki şu an kendimi Fransız hissettim.

Ben de, ama benim topik habire gebe ithal ediyo Burda hamile kalıp gebe topiklerine kosuyolar

şaka bir yana dün yoğundum bayağı girince okuyunca öldüm gülmekten ortalığı şenlendiren neşelendiren sensin kuzucum bize lasımsın yoksa nasıl güleriz biz depresyona gireriz

Canım benimmmm, siz olmasanız ben nerden esinlenicem

ahahahha çişi gelmiş haberi yok

Acayip sinirlendim şu an kızlar ya yanımdaki çok cins bir kişilik her şeyden rahatsız olur şimdide buraya yazıyorum ya klavye sesinden rahatsız olmuş hanfendi anlamıyormuş okuduğu şeyi çıldıriciimmmmmmmm.

Nobadi şurda beni en çok sen rahatlatıyorsun ne kaa cool bi hatunsun :)

Bi de elmik rahatlatıyor, ama o başka türlü yapıyor

İkinizi de çok pis hırpalarım :)

Hırpala beni kazım

Çarp bide benim için ama gebelere dokunma onlara kıyamam :)) böle sabah sabah konuşturuolar beni bilmiş bilmiş...

Kızım hepsi gebe hangisini salayım sec :)

Mal ya evinde okusun ne okuyosa

safmıdır tamam çok ses olunca bende rahatsız olurum ama klavye seside ne demek

ALLAH vurmuş bide sen vurma

Nobadi şurda beni en çok sen rahatlatıyorsun ne kaa cool bi hatunsun :)

Bi de elmik rahatlatıyor, ama o başka türlü yapıyor

slkdlşasdklşalşalşklakladklşadlşşa allah kahretmesin seni yanlış anlıcaklar ahahahahahaha orgazm etkisi yaratan elmi

Ben de, ama benim topik habire gebe ithal ediyo Burda hamile kalıp gebe topiklerine kosuyolar

Çişim gelmedi bi kere Hem ben gebelik topiğine hiç uğramıyorum bile, orda sürekli bebiş kociş göbiş konuşuyolar
Klavyeyle çarpsana şunun ağzına :)
Hırpala beni kazım

Gel şöyle kucağıma aman şey yamacıma elim sürçtü

Geçen gün baktım canım önceden kazanlı istiyordum ama vazgeçtim philips azur alacağım büyük ihitmal.

bende çeyiz aldıgım vakitlerde hep azur alırım diodum. yeni evlenen arkadaşımdada var baya memnun.
geçen bir ablada fakirin kazanlısından tavsiye etti. fiyatıda 250 300 falanmış. çok kullanışlı dedi.
ben zaten şuan almıyorum artık bişi
herkescikler ümitlerimi hayallerimi aldı

B

Kuzu bu hamileliğin ilk 4 ayı paso çişe gidiyorsun varlı varsız...
Wc kuşu oluyon yani ondan diyorum vardır diye yoksa da var gibi hisseder çünkü rahim genişliyo idrar torbası bası yapıo çişi var sanıo insan bunun hissettiğide bence tam bu :)) ilk olduğu içinde ne olduğunu anlayamıyor, sırt üstü yatmaması gerektiğini de dememişler buna netcekkkk, öğrencekkkk... mecburrr...

ultrasona giderken çikolata yemeyide öğrenecek mesela :) takla attıracak kuzuya içeride :)

o ne la? sensin coool!
elmik ne içiyorsa zati ben de ondan istiyorum :)))

Sen iki gündür beni sevmiosun ben de sana göbekli halimin fotosunu göstermicem

Çişe gidip öyle yat ben sana dedim, idrar torbanı boşaltmadan yatma dedim, sırt üstü de yatma yüzüstü yat dedim

Bir ara gittin la hatta liste yapmak icin anneleri azarlamadın mı

Hırpala beni kazım

Kızım hepsi gebe hangisini salayım sec :)

Mal ya evinde okusun ne okuyosa

Çok acayip bir şahıs ya ben ömrümde bu kadar cins huyları tek bünyede görmedim işimiz var bununla. Oda havasız kalır camı açalım deriz bir dk sonra kapatır devamlı bir şey ister ama 10 yıl sonra eserse geri verir bir de ne görse istiyor çok cins çok.

banada uzak mecburennnn ben bebiş istiyorum ama kocam yok yanımda yumurtalarım çürüycek ya bu en verimli çağımda ayrı düştük

Olur canım inşallah en hayırlı zamanda.

safmıdır tamam çok ses olunca bende rahatsız olurum ama klavye seside ne demek

ALLAH vurmuş bide sen vurma

Öyle böyle değil cinslikleri tatlım burada yakında bir derdim var bölümünde topik bilem açabilirim o kadar sorunlu yani.

benim yanımdkaide bir ara yapıyordu onun klavyesi pek ses çıkarmıyordu çok rahatsızsan ver klavyeyi o zaman dedim verdi oda şimdi oda bende mutluyuz ne yapayım ya klavyeyi kafasında kırıcaktım yada kibarca bunu tkelif edicektim

Geçen gün baktım canım önceden kazanlı istiyordum ama vazgeçtim philips azur alacağım büyük ihitmal.

bende azur istiyordum ama şimdi yeni otomatik ayarlı bir phılıps çıktı reklamlardada oynuyor kendileri :)))))) o ütü istanbul iblişimde uygun onu alıcam kazanlı alırsam normal ütüde almam gerekebilir

Bilmiyo bilmiyo, yatmadan önce gitsene cisine baskı olmasın Ben miaya hamileyken hic böle seyler olmadı parasını verdim aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…