- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
ne buldunuz?
evet işte öylede bir olay var biz o arada evleniyoruzzz
kısmen bende bu sekılde hıssedıyorum
Ben de tam orda hissediyorum her an bişey çıkacakmış gibi oluyor ordan :)
Sırt üstü yattığın zaman bağırsaklara ve toplar damara baskı yapıyor rahim, bu yüzden önerilmiyor. Soluna yattığın zaman kan akışı maksimum oluyor ve plesantaya besin en çok bu şekildeyken gidiyor, bebek de bol bol oksijen alıyor o yüzden sola yatmak gerekiyor.
Bir de, eğer solundan sağa döneceksin diyelim, önce poponun üstüne kalk otur sonra sağına yat, yoksa kordon bebeğe dolanıyormuş.
Ütü çok ucuzmuş yav ben en ucuz vatanda 300 liraya görmüştüm.
sola yatmaya çalışıyorum ama uykuya daldıktan sonra sırt üstüne yatıyorumdur yani, hep yanlara yatmaktan sırtım ağrıyo, uyku halinde dangıl dungul dönüyorumdur
evet evet uygun işte :))))))))))) tesadüf gördüm bende gidip inceleyeceğim olmadı bir anda alırım bende onun içinde biriktireyim son anda bile alınır aslında bunlar
şu anda topik çeyiz topikine dönme yolunda ileriliyor :)))))))))) ele geçirdik
ne öğrendin bebişim?
Hamile yastığı var nemiş bi bak istersen. Ben dün gece sırtıma yastık koydum uyudum, herifle de ayrı uyuduk sinir ediyor beni.
Mecidiyeköydemiydi bu İstanbul bilişimin yeri geçen metrobüsle geçerken gördüm yoldan oraya mı gideceksin canım?
ya benim uykum ağır ya siz tilki uykusunda yatıyosunuz
uyuduktan sonra dağılıyorumdur ben kesin kıçım başım bi yerde oluyo
olmadı alayım bi hamile yastığı
5.aydan sonra kıç baş pek oynayamıyo ben dönerken zorlanıyorum çok komik oluyor.
bi uyanıyorum solum uyuşmuş kolumu kıpırdatamıyorum falan
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım,topik canlanmış bakıyorum da..
ne buldunuz?
orgazmıkbırkulum
dogru duzgun bısı demıstım :)
elaleme butun becerılerımı dokmuyeyım sımdı
buarda o saga yat sola manevra ver sola don ben bunu ılk defa duydum acıkcası korodn dolanması boyle bırseymısmıs Allah korumus egede benı ben sılındır gıbı tam tur donuyordum
Ara sıra girer bakarım bu topiğe...sohbetim olmasa da nick olarak müdavimleri tanıyorum ama hiç bu kadar yabancı görmemiştim topikte.
Hoşbuldum ve yeni arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz.
Olur olur oda bir gün olur
suradımız bıraz fazla beyaz bu arada goz altlarımızda mor ama neysee :)
kansızlıgıma verın
kan hapı yada surubu verıcektır bana doktor dımı kızlar
bu arada gıtıtm dun boyattım kafamı :) sacım uzun
elmıs sılıkonlarımı gordunmu
bu arada bişey oldugu yok orgazm neydı unuttumCanımm hoşgeldin ben olmadan ölü ozanlar derneği gibi oluyo burası
Orgazm senin isin bebişim
Hoşgeldin cnmm yeni yeni arkadaşlar geldi topağımıza
Olmaması icin bir neden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?